نویسنده = %D8%AD%D9%85%DB%8C%D8%AF%D8%B1%D8%B6%D8%A7 %D9%85%DB%8C%D8%B1%D8%B2%D8%A7%DB%8C%DB%8C %D8%A7%D9%84%D9%85%D9%88%D8%AA%DB%8C
اثر پولکی کردن با بخار با شرایط متفاوت بر تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای ماده خشک و پروتئین خام دانه جو در گاوهای هلشتاین

دوره 6، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 55-67

10.22124/ar.2018.2755

نغمه باقری؛ حمید امانلو؛ مهدی دهقان بنادکی؛ حمیدرضا میرزایی الموتی؛ حامد خلیلوندی بهروزیار