کلیدواژه‌ها = جوجه‌های گوشتی
اثر مقادیر مختلف کلریدپتاسیم و کلریدآمونیوم صنعتی بر عملکرد و برخی از فراسنجه‌های خونی و ایمنی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی

دوره 3، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 51-60

جلال سالاری؛ محمد یگانه پرست؛ فاطمه صاحبی اعلا؛ مجید کلانتر نیستانکی


اثر اسانس آویشن شیرازی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و ثبات اکسیداتیو گوشت در جوجه‌‌های گوشتی

دوره 2، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 43-53

مجید همدیه؛ سید عبداله حسینی؛ هوشنگ لطف‌الهیان؛ مازیار محیطی‌اصلی؛ علی غلامی کرکانی


اثر سطوح مختلف اسید بنزوئیک بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی

دوره 1، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 45-51

آیدا جعفری صیادی؛ اردشیر محیط؛ نریمان میراعلمی؛ امیر هادی‌پور


اثرات آنتی‌بیوتیک، پروبیوتیک، پری‌بیوتیک و مولتی آنزیم در جیره‌های پلت شده بر عملکرد جوجه‌های گوشتی

دوره 1، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 63-72

کاظم یوسفی کلاریکلائی؛ مازیار محیطی اصلی؛ سید عبداله حسینی؛ حسین یوسفی کلاریکلائی


اثر برنامه خوراک‌دهی و ترکیبات ویتامینی- معدنی بر پاسخ ایمنی و فراسنجه‌های مرتبط با آسیت در جوجه‌های گوشتی

دوره 1، شماره 3، آذر 1391، صفحه 17-25

دانیال محسنی سلطانی؛ سیدعبداله حسینی؛ ابوالفضل زارعی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ ابوالحسن صادقی پناه