کلیدواژه‌ها = نشاسته
اثر فرآوری بر فراسنجه های پروتئین و نشاسته دو رقم جو با سیستم نورفور

دوره 7، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 57-64

10.22124/ar.2019.10500.1322

تقی قورچی؛ آمنه جمشیدی رودباری؛ محسن سمیعی زفرقندی


اثر پولکی کردن با بخار با شرایط متفاوت بر تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای ماده خشک و پروتئین خام دانه جو در گاوهای هلشتاین

دوره 6، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 55-67

10.22124/ar.2018.2755

نغمه باقری؛ حمید امانلو؛ مهدی دهقان بنادکی؛ حمیدرضا میرزایی الموتی؛ حامد خلیلوندی بهروزیار