موضوعات = %D8%AA%D8%BA%D8%B0%DB%8C%D9%87 %D9%86%D8%B4%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B1%DA%A9%D9%86%D9%86%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D9%86
اثر سطح و روش فرآوری دانه کتان بر عملکرد، شاخص‌های رشد اسکلتی، سلامت و رفتار نشخوار گوساله‌های شیرخوار

دوره 11، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 31-42

10.22124/ar.2022.19593.1617

مصطفی حسین آبادی؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ تقی قورچی؛ عبداالحکیم توغدری


بررسی فراسنجه‌های فیزیکی و شیمیایی سیلاژ چغندر علوفه‌ای (Beta vulgaris L.) با و بدون استفاده از لاکتوباسیلوس بوچنری

دوره 11، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 79-90

10.22124/ar.2022.19185.1602

مجید کلانتر؛ محمد یگانه پرست؛ حسن فضایلی؛ علیرضا آقاشاهی؛ مهدی خجسته کی


بهبود ارزش تغذیه ای کاه گندم با اعمال روش عمل‌آوری شیمیایی-اکسیداسیون در شرایط آزمایشگاهی برای استفاده در تغذیه نشخوارکنندگان

دوره 10، شماره 4، اسفند 1400، صفحه 19-34

10.22124/ar.2022.18644.1588

مرضیه قربانی؛ محمد حسین کیانمهر؛ اکبر عرب حسینی؛ احسان سرلکی؛ علیرضا آقاشاهی؛ علی اسدی الموتی


اثر سطوح مختلف مخمر در مقایسه با موننسین بر فراسنجه‌های تخمیر شکمبه‌ای و تجزیه‌پذیری پروتئین در جیره‌های با کنسانتره بالا

دوره 10، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 73-85

10.22124/ar.2021.16154.1516

مهرداد تقی زاده؛ مصطفی یوسف الهی؛ حمید رضا میرزایی؛ عبدالفتاح سالم؛ آرش آذرفر؛ ایوب عزیزی