تحقیقات تولیدات دامی (AR) - شماره جاری
صفحه اصلی
مرور
شماره جاری
بر اساس شمارههای نشریه
بر اساس نویسندگان
بر اساس موضوعات
نمایه نویسندگان
نمایه کلیدواژه ها
اطلاعات نشریه
درباره نشریه
اهداف و چشم انداز
اعضای هیات تحریریه
همکاران دفتر نشریه
اصول اخلاقی انتشار مقاله
بانک ها و نمایه نامه ها
پیوندهای مفید
پرسشهای متداول
فرایند پذیرش مقالات
اخبار و اعلانات
راهنمای نویسندگان
ارسال مقاله
داوران
تماس با ما
ورود به سامانه ▼
ورود به سامانه
ثبت نام در سامانه
English
صفحه اصلی
شماره جاری
|
|
|
|
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شمارههای پیشین نشریه
دوره 6 (1396)
شماره 4
شماره 3
شماره 2
شماره 1
دوره 5 (1395)
دوره 4 (1394)
دوره 3 (1393)
دوره 2 (1392)
دوره 1 (1391)
شماره جاری:
دوره 6، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 1-106
مقاله پژوهشی
1
استخراج شبکه بین زیست نشانگرهای ترانسکریپتومی ورم پستان گاو شیری ناشی از باکتری استافیلوکوکوس اورئوس با استفاده از ژنوم انسان
صفحه
1-12
مصطفی قادری زفره ای؛ فریبا ارجمند؛ فرهاد صمدیان؛ مهرداد معمار
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
(734 K)
2
اثر افزودن سطوح مختلف ساپونین، اسید گالیک و اسید تانیک بر کینتیک تخمیر شکمبه ای در شرایط برون تنی
صفحه
13-25
جواد بیات کوهسار؛ فرشته مقصودلو؛ فاطمه فتحی؛ فرزاد قنبری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
(244 K)
3
اثر استفاده از منابع مختلف نیتروژن بر گوارشپذیری و تعادل نیتروژن در برههای نر نژاد مهربان
صفحه
27-38
مهدی محمودی ابیانه؛ داریوش علی پور؛ حمیدرضا مقیمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
(328 K)
4
اثر افزودنیهای مختلف بر تجزیه پذیری ماده خشک سیلاژ خردل علوفه ای (Brassica juncea) در مراحل مختلف فنولوژیک
صفحه
39-54
نرجس قهاری؛ تقی قورچی؛ محبوبه شاهی؛ محمدتقی فیض بخش
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
(786 K)
5
اثر پولکی کردن با بخار با شرایط متفاوت بر تجزیهپذیری شکمبهای ماده خشک و پروتئین خام دانه جو در گاوهای هلشتاین
صفحه
55-67
نغمه باقری؛ حمید امانلو؛ مهدی دهقان بنادکی؛ حمیدرضا میرزایی الموتی؛ حامد خلیلوندی بهروزیار
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
(231 K)
6
اثر سطوح مختلف اسانس مروتلخ بر عملکرد و برخی فراسنجههای خونی و ایمنی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی
صفحه
69-80
سهیلا بیاتی؛ سمیه سالاری؛ احمد طاطار؛ محسن ساری؛ خلیل میرزاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
(201 K)
7
اثر سطوح مختلف تفاله انگور بر عملکرد تولید و کیفیت داخلی تخم مرغ در دما و زمان های مختلف نگهداری
صفحه
81-91
سید علی میرقلنج؛ روح الله کیانفر؛ حسین جانمحمدی؛ اکبر تقی زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
(209 K)
8
اثر منبع و اندازه ذرات فیبر جیره غذایی بر عملکرد و کیفیت تخممرغ در مرغ های تخمگذار تجاری
صفحه
93-106
پوریا عزیزی؛ سودابه مرادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله
(221 K)