نویسنده = %EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%20%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%20%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD%EF%BF%BD
اثر اسانس آویشن شیرازی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و ثبات اکسیداتیو گوشت در جوجه‌‌های گوشتی

دوره 2، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 43-53

مجید همدیه؛ سید عبداله حسینی؛ هوشنگ لطف‌الهیان؛ مازیار محیطی‌اصلی؛ علی غلامی کرکانی


اثرات آنتی‌بیوتیک، پروبیوتیک، پری‌بیوتیک و مولتی آنزیم در جیره‌های پلت شده بر عملکرد جوجه‌های گوشتی

دوره 1، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 63-72

کاظم یوسفی کلاریکلائی؛ مازیار محیطی اصلی؛ سید عبداله حسینی؛ حسین یوسفی کلاریکلائی