کلیدواژه‌ها = ویتامین E
اثر برخی منابع آنتی‌اکسیدانی بر کاهش مسمومیت سالینومایسین در جوجه‌های تخم‌گذار

دوره 11، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 57-68

10.22124/ar.2022.20780.1652

محمد رشیدی فتح آبادی؛ مرتضی مهری؛ فاطمه شیرمحمد


اثر منابع مختلف سلنیوم جیره غذایی و دمای نگهداری بر افزایش ماندگاری تخم بلدرچین ژاپنی

دوره 8، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 23-33

10.22124/ar.2019.9657.1287

حسین احمدیان؛ ذبیح اله نعمتی؛ امیر کریمی؛ رشید صفری