کلیدواژه‌ها = عملکرد
اثر تغذیه قارچ خوراکی و گیاه مرزه بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و سیستم ایمنی بلدرچین ژاپنی

دوره 2، شماره 3، آذر 1392، صفحه 31-38

حمیده شیخی؛ فرید شریعتمداری؛ محمدامیر کریمی ترشیزی


اثر سیلی مارین بر صفات تولیدی و پاسخهای ایمنی جوجه های گوشتی

دوره 2، شماره 3، آذر 1392، صفحه 49-58

علیرضا مجاهدطلب؛ مهرداد محمدی؛ محمد روستایی علی مهر؛ محمد اسدی


اثر سین بیوتیک Biomin IMBO بر عملکرد، چربی سرم خون و پاسخ های ایمنی هومورال در جوجه های گوشتی

دوره 2، شماره 3، آذر 1392، صفحه 59-66

مرتضی مهری؛ حسینعلی قاسمی؛ حسین مرادی شهربابک


بررسی اثر نانو ذرات اکسید روی و اکسید روی بر عملکرد و برخی فراسنجه‌های خون در بزغاله‌های نر مرغوز

دوره 2، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 29-41

خلیل زابلی؛ حسن علی‌عربی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ علی‌اصغر بهاری؛ زهره زارعی قانع


اثر اسانس آویشن شیرازی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و ثبات اکسیداتیو گوشت در جوجه‌‌های گوشتی

دوره 2، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 43-53

مجید همدیه؛ سید عبداله حسینی؛ هوشنگ لطف‌الهیان؛ مازیار محیطی‌اصلی؛ علی غلامی کرکانی


اثر افزودن چای سبز و روغن ماهی به جیره جوجه‌های گوشتی بر عملکرد و پاسخ ایمنی هومورال علیه نیوکاسل

دوره 1، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 1-13

شقایق زارع‌زاده؛ محمد روستائی علی‌مهر؛ علیرضا علیزاده؛ محسن محمدی‌قیصر


تاثیر ال-کارنیتین و نوع چربی بر عملکرد و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی

دوره 1، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 27-34

خسرو پارسائی مهر؛ پرویز فرهومند؛ محمد افروزیه؛ رامین نجفی؛ عباسعلی احمدی نقدهی


اثر سطوح مختلف اسید بنزوئیک بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی

دوره 1، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 45-51

آیدا جعفری صیادی؛ اردشیر محیط؛ نریمان میراعلمی؛ امیر هادی‌پور


اثرات آنتی‌بیوتیک، پروبیوتیک، پری‌بیوتیک و مولتی آنزیم در جیره‌های پلت شده بر عملکرد جوجه‌های گوشتی

دوره 1، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 63-72

کاظم یوسفی کلاریکلائی؛ مازیار محیطی اصلی؛ سید عبداله حسینی؛ حسین یوسفی کلاریکلائی


تاثیر پروبیوتیک پروتکسین و اسید فرمیک بر عملکرد جوجه‌های گوشتی

دوره 1، شماره 3، آذر 1391، صفحه 9-16

نیلوفر میربابایی لنگرودی؛ مهرداد محمدی؛ محمد روستائی علی‌مهر