کلیدواژه‌ها = تولید گاز
اثر سطوح مختلف مخمر در مقایسه با موننسین بر فراسنجه‌های تخمیر شکمبه‌ای و تجزیه‌پذیری پروتئین در جیره‌های با کنسانتره بالا

دوره 10، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 73-85

10.22124/ar.2021.16154.1516

مهرداد تقی زاده؛ مصطفی یوسف الهی؛ حمید رضا میرزایی؛ عبدالفتاح سالم؛ آرش آذرفر؛ ایوب عزیزی


اثر افزودن سطوح مختلف ساپونین، اسید گالیک و اسید تانیک بر کینتیک تخمیر شکمبه ای در شرایط برون تنی

دوره 6، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 13-25

10.22124/ar.2018.2752

جواد بیات کوهسار؛ فرشته مقصودلو؛ فاطمه فتحی؛ فرزاد قنبری


اثر سطوح مختلف ملاس و ویناس نیشکر در جیره غذایی بر فراسنجه‌های تولید گاز در شرایط آزمایشگاهی

دوره 6، شماره 3، آذر 1396، صفحه 73-83

10.22124/ar.2017.2611

غلامعلی صنیعی؛ محمد بوجارپور؛ جمال فیاضی؛ مجتبی زاهدی فر


تعیین و مقایسه ترکیب شیمیایی، تجزیه‌پذیری و فراسنجه‌های تولید گاز دانه ارقام جو تجاری و بومی

دوره 4، شماره 1، خرداد 1394، صفحه 95-106

زهرا زمانی امیرآباد؛ فرید مسلمی‌پور؛ جواد بیات کوهسار؛ فرزاد قنبری