کلیدواژه‌ها = %D8%AE%D8%B5%D9%88%D8%B5%DB%8C%D8%A7%D8%AA %D9%84%D8%A7%D8%B4%D9%87
اثر کنجاله گوار و آنزیم همی سل بر صفات عملکردی و خصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی

دوره 4، شماره 4، اسفند 1394، صفحه 75-87

حسن نبی پور افروزی؛ منصور رضایی؛ وحید تقی زاده


اثر تلاقی دو جانبه بر صفات مرتبط با رشد و خصوصیات لاشه پرندگان نسل دوم حاصل از تلاقی دو سویه بلدرچین ژاپنی

دوره 2، شماره 4، اسفند 1392، صفحه 61-68

حسن مرادیان؛ علی اسمعیلی زاده کشکوئیه؛ سعید سهرابی شعبجره؛ احسان نصیری فر


اثر اسانس آویشن شیرازی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و ثبات اکسیداتیو گوشت در جوجه‌‌های گوشتی

دوره 2، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 43-53

مجید همدیه؛ سید عبداله حسینی؛ هوشنگ لطف‌الهیان؛ مازیار محیطی‌اصلی؛ علی غلامی کرکانی


اثر سطوح مختلف اسید بنزوئیک بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی

دوره 1، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 45-51

آیدا جعفری صیادی؛ اردشیر محیط؛ نریمان میراعلمی؛ امیر هادی‌پور