کلیدواژه‌ها = %D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%AA%D8%A6%DB%8C%D9%86 %D9%85%DB%8C%DA%A9%D8%B1%D9%88%D8%A8%DB%8C
اثر تغذیه سطوح مختلف زائدات پنبه بر عملکرد، تجزیه‌پذیری، فراسنجه‌های تخمیر، پروتئین میکروبی و جمعیت میکروبی شکمبه در بره‌های پرواری

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 29 اسفند 1402

10.22124/ar.2024.25819.1795

علی میرزائی؛ یداله چاشنی دل؛ اسداله تیموری یانسری


اثر افزودن سطوح مختلف ساپونین، اسید گالیک و اسید تانیک بر کینتیک تخمیر شکمبه ای در شرایط برون تنی

دوره 6، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 13-25

10.22124/ar.2018.2752

جواد بیات کوهسار؛ فرشته مقصودلو؛ فاطمه فتحی؛ فرزاد قنبری


اثر تیمول به دو شکل آزاد و آهسته رهش بر ویژگی های تخمیر شکمبه و متابولیت های پلاسما در گوسفند

دوره 3، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 75-88

زهرا زمانی؛ داریوش علی پور؛ حمیدرضا مقیمی؛ سید علیرضا مرتضوی؛ سید مسعود ذوالحواریه