موضوعات = تغذیه نشخوارکنندگان
اثر افزودن سطوح مختلف ساپونین، اسید گالیک و اسید تانیک بر کینتیک تخمیر شکمبه ای در شرایط برون تنی

دوره 6، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 13-25

10.22124/ar.2018.2752

جواد بیات کوهسار؛ فرشته مقصودلو؛ فاطمه فتحی؛ فرزاد قنبری


اثر پولکی کردن با بخار با شرایط متفاوت بر تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای ماده خشک و پروتئین خام دانه جو در گاوهای هلشتاین

دوره 6، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 55-67

10.22124/ar.2018.2755

نغمه باقری؛ حمید امانلو؛ مهدی دهقان بنادکی؛ حمیدرضا میرزایی الموتی؛ حامد خلیلوندی بهروزیار


اثر افزودن اسانس نعناع فلفلی و آویشن شیرازی به جیره آغازین بر عملکرد گوساله های هلشتاین

دوره 6، شماره 3، آذر 1396، صفحه 53-62

10.22124/ar.2017.2610

محسن ابراهیمی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ مهدی گنج خانلو؛ حامد خلیل وندی بهروزیار


اثر جایگزینی یونجه با غلاف سوبابل (Leucaena leucocephala ) بر قابلیت هضم، تخمیر آزمایشگاهی و تجزیه‌پذیری (in situ) در گاو و گاومیش

دوره 6، شماره 3، آذر 1396، صفحه 63-72

10.22124/ar.2017.2366

زهره شهریاری؛ طاهره محمدابادی؛ صالح طباطبایی وکیلی؛ مرتضی چاجی؛ محسن ساری


اثر سطوح مختلف ملاس و ویناس نیشکر در جیره غذایی بر فراسنجه‌های تولید گاز در شرایط آزمایشگاهی

دوره 6، شماره 3، آذر 1396، صفحه 73-83

10.22124/ar.2017.2611

غلامعلی صنیعی؛ محمد بوجارپور؛ جمال فیاضی؛ مجتبی زاهدی فر


بررسی روند تجزیه‌ بقایای سموم فوزالون و دیازینون در علف یونجه تازه، سیلو شده و انبار‌شده به‌ صورت خشک

دوره 6، شماره 3، آذر 1396، صفحه 85-93

10.22124/ar.2017.2612

محسن کاظمی؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ رضا ولی زاده؛ عباسعلی ناصریان؛ آمنه اسکندری تربقان؛ آزاده صنعی