نمایه نویسندگان

آ

  • آقایی، علی بررسی اثر مقادیر مختلف بذر خارمریم بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 11-21]
  • آملی، محسن اثر سطوح مختلف تفاله دانه انار بر صفات عملکردی و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 29-38]

ا

  • احمدی، احمد اثرات استفاده از نانو ذرات آهن و متیونین مایع (اَلیمت) در تغذیه جنینی و جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 57-71]
  • ایزدی، الهام اثر سبوس برنج خام و اتوکلاو شده بر عملکرد تولیدی، عملکرد اقتصادی و شاخص تولید جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 39-47]
  • اسدی فیروزآبادی، شکوه اثر پونه کوهی، شوید و الیگوساکارید مانان بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه‌های خونی و بیوشیمیایی سرم جوجه‌های گوشتی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 39-50]
  • اعتقادی، بهاره آنالیز ژنتیکی صفات وزن بدن در گوسفندان بومی استان گیلان [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 63-73]
  • امیری داش‌‌آتان، باقر اثر مقادیر مختلف تفاله خشک لیموترش (Citrus aurantifulia) بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجه‌های خونی بوقلمون‌های گوشتی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 9-17]

ب

  • بیات کوهسار، جواد اثر نوع فرمولاسیون و سطوح مختلف پروتئین خوراک بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‎های گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 23-37]
  • بادبرین، نجات مکان یابی QTL کنترل کننده چندقلوزایی در کروموزوم 1 بز مرخز با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 73-81]
  • باشتنی، مسلم اثر مکمل اسیدهای آلی بر برخی خصوصیات دستگاه گوارش و مورفولوژی روده باریک جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 1-10]
  • بلداجی، فتح اله اثر جایگزینی روغن سویا با روغن کتان در زمان های مختلف بر عملکرد، ترکیب لاشه و غنی شدن گوشت سینه و ران جوجه های گوشتی با اسیدهای چرب امگا-3 [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 21-31]
  • بهمنی، کیوان بررسی اثرات دانه رازیانه بر عملکرد تخمگذاری و صفات کیفی تخم در بلدرچین ژاپنی [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 33-43]
  • بوجارپور، محمد بررسی اثر مقادیر مختلف بذر خارمریم بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 11-21]

ت

  • تهامی، زهرا اثر مکمل اسیدهای آلی بر برخی خصوصیات دستگاه گوارش و مورفولوژی روده باریک جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 1-10]

ج

  • جعفرزاده، انوشیروان اثر مکمل جیره‌ای پودر ژل آلوئه‌ورا بر عملکرد، وزن اندام‌های لنفوئیدی و پاسخ ایمنی جوجه بلدرچین‌های ژاپنی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 31-41]
  • جوزی شکالگورابی، ساحره استفاده از توابع مختلف هدف انتخاب در برنامه آزمون نتاج گاوهای هلشتاین ایران [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 1-7]

چ

  • چاجی، مرتضی بررسی اثر مقادیر مختلف بذر خارمریم بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 11-21]

ح

  • حاجی حسینلو، عباس بررسی ارتباط چند شکلی ژن لپتین با صفات رشد و تاثیر آن بر ارزش‌های اصلاحی در گوسفندان ن‍ژاد مغانی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 21-30]
  • حسینی، سید محمد اثر مکمل اسیدهای آلی بر برخی خصوصیات دستگاه گوارش و مورفولوژی روده باریک جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 1-10]
  • حسینی، سید محمد تأثیر سطوح مختلف بذر خرفه بر فراسنجه های خونی، مینرال های پلاسما، آنزیم های کبدی و برخی خصوصیات تخم مرغ در مرغان تخم گذار [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 45-55]
  • حسینی، سید محمد اثر سطوح مختلف تفاله دانه انار بر صفات عملکردی و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 29-38]

د

  • درمانی کوهی، حسن بررسی ارتباط بین عوامل تأثیرگذار بر عملکرد جوجه‌های گوشتی پرورش یافته در دو ناحیه مختلف جغرافیایی ایران [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 1-9]
  • درمانی کوهی، حسن اثر عصاره ی کاسنی و اولتیمیت اسید بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 11-20]
  • درمانی‌کوهی، حسن اثر مکمل جیره‌ای پودر ژل آلوئه‌ورا بر عملکرد، وزن اندام‌های لنفوئیدی و پاسخ ایمنی جوجه بلدرچین‌های ژاپنی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 31-41]
  • دستار، بهروز اثر جایگزینی روغن سویا با روغن کتان در زمان های مختلف بر عملکرد، ترکیب لاشه و غنی شدن گوشت سینه و ران جوجه های گوشتی با اسیدهای چرب امگا-3 [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 21-31]
  • دستار، بهروز تاثیر سطوح مختلف جو جوانه‌زده بر عملکرد مرغ‌های تخم‌گذار و خصوصیات کیفی تخم مرغ در شرایط انبارداری مختلف [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 43-52]

ذ

  • ذوالحواریه، سید مسعود اثر تیمول به دو شکل آزاد و آهسته رهش بر ویژگی های تخمیر شکمبه و متابولیت های پلاسما در گوسفند [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 75-88]

ر

  • راسته، موسی الرضا تاثیر سطوح مختلف جو جوانه‌زده بر عملکرد مرغ‌های تخم‌گذار و خصوصیات کیفی تخم مرغ در شرایط انبارداری مختلف [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 43-52]
  • ربیعی، بابک مکان یابی QTL کنترل کننده چندقلوزایی در کروموزوم 1 بز مرخز با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 73-81]
  • رشیدی، نسرین بررسی اثر مقادیر مختلف بذر خارمریم بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 11-21]
  • روستا، پری اثر سطوح آنتی بیوتیک های مختلف روی کیفیت اسپرم قوچ در طول ذخیره سازی در 5 درجه سانتی گراد [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 61-68]
  • روستایی علی مهر، محمد اثر افزودن زرده تخم مرغ به رقیق کننده شیر پس چرخ و شوک سرما بر ذخیره سازی اسپرم پوشش دارشده قوچ تالشی به صورت مایع در سرما [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 99-108]
  • روستایی علی مهر، محمّد اثر عصاره ی کاسنی و اولتیمیت اسید بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 11-20]
  • روستایی علی‌مهر، محمد اثر مکمل جیره‌ای پودر ژل آلوئه‌ورا بر عملکرد، وزن اندام‌های لنفوئیدی و پاسخ ایمنی جوجه بلدرچین‌های ژاپنی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 31-41]
  • روستائی علی مهر، محمد اثر سطوح آنتی بیوتیک های مختلف روی کیفیت اسپرم قوچ در طول ذخیره سازی در 5 درجه سانتی گراد [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 61-68]
  • روستائی علی‌مهر، محمد بررسی کیفیت اسپرم پوشش دار شده قوچ بعد از 72 ساعت ذخیره سازی در 4 درجه سانتی‌گراد و افزودن مایع منی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 1-9]

ز

  • زالی، ابوالفضل اثر مقادیر مختلف ویناس بر عملکرد تولیدی و صفات کیفی تخم‌مرغ مرغ‌های تخمگذار تجارتی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 19-27]
  • زاهدی، وحید بررسی اثرات دانه رازیانه بر عملکرد تخمگذاری و صفات کیفی تخم در بلدرچین ژاپنی [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 33-43]
  • زره داران، سعید تاثیر سطوح مختلف جو جوانه‌زده بر عملکرد مرغ‌های تخم‌گذار و خصوصیات کیفی تخم مرغ در شرایط انبارداری مختلف [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 43-52]
  • زمانی، زهرا اثر تیمول به دو شکل آزاد و آهسته رهش بر ویژگی های تخمیر شکمبه و متابولیت های پلاسما در گوسفند [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 75-88]

س

  • ساکی، علی اصغر اثرات استفاده از نانو ذرات آهن و متیونین مایع (اَلیمت) در تغذیه جنینی و جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 57-71]
  • سالاری، جلال اثر مقادیر مختلف کلریدپتاسیم و کلریدآمونیوم صنعتی بر عملکرد و برخی از فراسنجه‌های خونی و ایمنی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 51-60]
  • ستاری نجف آبادی، فرزانه اثر مقادیر مختلف ویناس بر عملکرد تولیدی و صفات کیفی تخم‌مرغ مرغ‌های تخمگذار تجارتی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 19-27]

ش

  • شادپرور، عبدالاحد عوامل موثر بر نتایج انتخاب دو مرحله ای در طرح اصلاح نژادی هسته باز [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 49-62]
  • شادپرور، عبدالاحد آنالیز ژنتیکی صفات وزن بدن در گوسفندان بومی استان گیلان [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 63-73]
  • شادپرور، عبدالاحد استفاده از توابع مختلف هدف انتخاب در برنامه آزمون نتاج گاوهای هلشتاین ایران [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 1-7]
  • شریعتمداری، فرید اثر سبوس برنج خام و اتوکلاو شده بر عملکرد تولیدی، عملکرد اقتصادی و شاخص تولید جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 39-47]
  • شیرعلی، مسعود بررسی ارتباط بین عوامل تأثیرگذار بر عملکرد جوجه‌های گوشتی پرورش یافته در دو ناحیه مختلف جغرافیایی ایران [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 1-9]
  • شریفی، سید داود بررسی اثرات دانه رازیانه بر عملکرد تخمگذاری و صفات کیفی تخم در بلدرچین ژاپنی [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 33-43]
  • شلایی، مصیب تأثیر سطوح مختلف بذر خرفه بر فراسنجه های خونی، مینرال های پلاسما، آنزیم های کبدی و برخی خصوصیات تخم مرغ در مرغان تخم گذار [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 45-55]
  • شمس شرق، محمود تاثیر سطوح مختلف جو جوانه‌زده بر عملکرد مرغ‌های تخم‌گذار و خصوصیات کیفی تخم مرغ در شرایط انبارداری مختلف [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 43-52]
  • شهیر، محمدحسین اثر نوع فرمولاسیون و سطوح مختلف پروتئین خوراک بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‎های گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 23-37]

ص

  • صاحبی اعلا، فاطمه اثر مقادیر مختلف کلریدپتاسیم و کلریدآمونیوم صنعتی بر عملکرد و برخی از فراسنجه‌های خونی و ایمنی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 51-60]
  • صادقی، سعادت بررسی ارتباط چند شکلی ژن لپتین با صفات رشد و تاثیر آن بر ارزش‌های اصلاحی در گوسفندان ن‍ژاد مغانی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 21-30]
  • صلاحی مقدم، رضا اثر نوع فرمولاسیون و سطوح مختلف پروتئین خوراک بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‎های گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 23-37]

ط

  • طاهرپور، کامران اثر پونه کوهی، شوید و الیگوساکارید مانان بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه‌های خونی و بیوشیمیایی سرم جوجه‌های گوشتی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 39-50]
  • طهماسبی، غلامحسین تعیین سهم نسبی عوامل موثر بر تولید عسل کلنی های زنبورعسل استان البرز [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 89-98]

ع

  • عباسی نژاد، معصومه اثرات استفاده از نانو ذرات آهن و متیونین مایع (اَلیمت) در تغذیه جنینی و جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 57-71]
  • عسکری همت، حشمت الله عوامل موثر بر نتایج انتخاب دو مرحله ای در طرح اصلاح نژادی هسته باز [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 49-62]
  • عشایری زاده، امید تاثیر سطوح مختلف جو جوانه‌زده بر عملکرد مرغ‌های تخم‌گذار و خصوصیات کیفی تخم مرغ در شرایط انبارداری مختلف [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 43-52]
  • علی پور، داریوش اثر تیمول به دو شکل آزاد و آهسته رهش بر ویژگی های تخمیر شکمبه و متابولیت های پلاسما در گوسفند [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 75-88]

ق

  • قوی حسین زاده، نوید بررسی ارتباط بین عوامل تأثیرگذار بر عملکرد جوجه‌های گوشتی پرورش یافته در دو ناحیه مختلف جغرافیایی ایران [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 1-9]
  • قوی حسین زاده، نوید آنالیز ژنتیکی صفات وزن بدن در گوسفندان بومی استان گیلان [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 63-73]
  • قوی حسین زاده، نوید اثر عصاره ی کاسنی و اولتیمیت اسید بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 11-20]
  • قوی حسین زاده، نوید مکان یابی QTL کنترل کننده چندقلوزایی در کروموزوم 1 بز مرخز با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 73-81]
  • قوی حسین زاده، نوید استفاده از توابع مختلف هدف انتخاب در برنامه آزمون نتاج گاوهای هلشتاین ایران [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 1-7]
  • قوی‌ حسین زاده، نوید اثر مکمل جیره‌ای پودر ژل آلوئه‌ورا بر عملکرد، وزن اندام‌های لنفوئیدی و پاسخ ایمنی جوجه بلدرچین‌های ژاپنی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 31-41]

ک

  • کریمی ترشیزی، محمد امیر اثر سبوس برنج خام و اتوکلاو شده بر عملکرد تولیدی، عملکرد اقتصادی و شاخص تولید جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 39-47]
  • کلانتر نیستانکی، مجید اثر مقادیر مختلف کلریدپتاسیم و کلریدآمونیوم صنعتی بر عملکرد و برخی از فراسنجه‌های خونی و ایمنی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 51-60]
  • کنعانی سرچشمه، فرشته استفاده از توابع مختلف هدف انتخاب در برنامه آزمون نتاج گاوهای هلشتاین ایران [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 1-7]

گ

  • گلشنی، محمد آنالیز ژنتیکی صفات وزن بدن در گوسفندان بومی استان گیلان [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 63-73]

م

  • محیط، اردشیر اثر سطوح آنتی بیوتیک های مختلف روی کیفیت اسپرم قوچ در طول ذخیره سازی در 5 درجه سانتی گراد [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 61-68]
  • محیطی‌اصلی، مازیار بررسی ارتباط بین عوامل تأثیرگذار بر عملکرد جوجه‌های گوشتی پرورش یافته در دو ناحیه مختلف جغرافیایی ایران [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 1-9]
  • محمدی، آزاده اثر افزودن زرده تخم مرغ به رقیق کننده شیر پس چرخ و شوک سرما بر ذخیره سازی اسپرم پوشش دارشده قوچ تالشی به صورت مایع در سرما [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 99-108]
  • مدرسی، سید جلال اثر سطوح مختلف تفاله دانه انار بر صفات عملکردی و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 29-38]
  • میرایی آشتیانی، سید رضا عوامل موثر بر نتایج انتخاب دو مرحله ای در طرح اصلاح نژادی هسته باز [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 49-62]
  • مرتضوی، سید علیرضا اثر تیمول به دو شکل آزاد و آهسته رهش بر ویژگی های تخمیر شکمبه و متابولیت های پلاسما در گوسفند [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 75-88]
  • میرحسینی، سید ضیاء الدین مکان یابی QTL کنترل کننده چندقلوزایی در کروموزوم 1 بز مرخز با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 73-81]
  • میرزایی، محمد بررسی میزان شیوع فصلی مایت واروا در زنبورستان‌های استان فارس در سال 1391 [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 11-20]
  • میرزائی آقجه قشلاق، فرزاد مقایسه اثر مخمر نانوایی با اسیدهای آلی و آنتی بیوتیک آویلامایسین بر صفات تولیدی و قابلیت هضم موادمغذی در جوجه‌‌های گوشتی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 63-72]
  • میرشکار، رضا اثر جایگزینی روغن سویا با روغن کتان در زمان های مختلف بر عملکرد، ترکیب لاشه و غنی شدن گوشت سینه و ران جوجه های گوشتی با اسیدهای چرب امگا-3 [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 21-31]
  • مروج، حسین اثر مقادیر مختلف ویناس بر عملکرد تولیدی و صفات کیفی تخم‌مرغ مرغ‌های تخمگذار تجارتی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 19-27]
  • مصطفی لو، یوسف اثر نوع فرمولاسیون و سطوح مختلف پروتئین خوراک بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‎های گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 23-37]
  • مقصودلو، شهریار اثر نوع فرمولاسیون و سطوح مختلف پروتئین خوراک بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‎های گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 23-37]
  • مقیمی، حمیدرضا اثر تیمول به دو شکل آزاد و آهسته رهش بر ویژگی های تخمیر شکمبه و متابولیت های پلاسما در گوسفند [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 75-88]
  • ملاکی، مختار بررسی اثرات دانه رازیانه بر عملکرد تخمگذاری و صفات کیفی تخم در بلدرچین ژاپنی [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 33-43]
  • ملایی کندلوسی، محمدرضا مقایسه اثر مخمر نانوایی با اسیدهای آلی و آنتی بیوتیک آویلامایسین بر صفات تولیدی و قابلیت هضم موادمغذی در جوجه‌‌های گوشتی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 63-72]
  • ملک پور، سید حسین بررسی میزان شیوع فصلی مایت واروا در زنبورستان‌های استان فارس در سال 1391 [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 11-20]

ن

  • نجف زاده، ابوذر اثر عصاره ی کاسنی و اولتیمیت اسید بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 11-20]
  • نعمتی، سید اصغر تعیین سهم نسبی عوامل موثر بر تولید عسل کلنی های زنبورعسل استان البرز [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 89-98]
  • نوبخت، علی اثر مقادیر مختلف تفاله خشک لیموترش (Citrus aurantifulia) بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجه‌های خونی بوقلمون‌های گوشتی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 9-17]
  • نوبخت، علی اثرات سطوح مختلف میوه‌ نسترن کوهی (Rosa canina L.) بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ، فراسنجه‌های بیوشیمیایی و سلول‌های ایمنی خون در مرغ‌های تخم‌‌گذار [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 53-62]
  • نوید شاد، بهمن مقایسه اثر مخمر نانوایی با اسیدهای آلی و آنتی بیوتیک آویلامایسین بر صفات تولیدی و قابلیت هضم موادمغذی در جوجه‌‌های گوشتی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 63-72]
  • نوری، محسن تعیین سهم نسبی عوامل موثر بر تولید عسل کلنی های زنبورعسل استان البرز [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 89-98]

و

  • واعظ ترشیزی، رسول عوامل موثر بر نتایج انتخاب دو مرحله ای در طرح اصلاح نژادی هسته باز [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 49-62]
  • وافری، علیرضا بررسی کیفیت اسپرم پوشش دار شده قوچ بعد از 72 ساعت ذخیره سازی در 4 درجه سانتی‌گراد و افزودن مایع منی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 1-9]

ه

  • هاشمی، علی بررسی ارتباط چند شکلی ژن لپتین با صفات رشد و تاثیر آن بر ارزش‌های اصلاحی در گوسفندان ن‍ژاد مغانی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 21-30]

ی

  • یازرلو، محمد بررسی اثرات دانه رازیانه بر عملکرد تخمگذاری و صفات کیفی تخم در بلدرچین ژاپنی [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 33-43]
  • یامچی، احد اثر جایگزینی روغن سویا با روغن کتان در زمان های مختلف بر عملکرد، ترکیب لاشه و غنی شدن گوشت سینه و ران جوجه های گوشتی با اسیدهای چرب امگا-3 [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 21-31]
  • یگانه پرست، محمد اثر مقادیر مختلف کلریدپتاسیم و کلریدآمونیوم صنعتی بر عملکرد و برخی از فراسنجه‌های خونی و ایمنی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 51-60]