نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آزادسازی اثر استفاده از منابع مختلف نیتروژن بر گوارش‌پذیری و تعادل نیتروژن در بره‌های نر نژاد مهربان [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 27-38]
  • آلکالین فسفاتاز اثر تزریق درون آمنیوتیکی روی - متیونین و نانو روی - متیونین بر بیان ژن Zn-T1 و فعالیت آنزیم‌های آلکالین فسفاتاز و مالتاز روده کوچک جوجه‌های گوشتی [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 73-87]
  • آمیخته‌گری عملکرد پروار، مصرف خوراک، قابلیت هضم جیره، تخمیر شکمبه و فراسنجه‌های خونی در بره‌های آمیخته رومانف×لری بختیاری و لری بختیاری [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 1-12]
  • آمونیاک اثر تفاله زیتون بر عملکرد، فراسنجه‌های شکمبه‌ای، آنزیم‌های فیبرولیتیک و سنتز پروتئین میکروبی در بزغاله‌های نجدی [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 13-25]

ا

  • ابقاء نیتروژن اثر متقابل بین فرآوری دانه جو و نوع منبع نیتروژن جیره غذایی بر قابلیت هضم، متابولیسم نیتروژن و تولید پروتئین میکروبی در گوسفند مهربان [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 39-51]
  • اثر انتخاب اثر وراثت پذیری صفت و اندازه هسته بر اریبی برآورد پیشرفت ژنتیکی ناشی از نادیده گرفتن اثر انتخاب در طرح های اصلاح نژاد هسته باز [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 29-37]
  • ارزش تغذیه ای اثر استفاده از افزودنی باکتریایی، اسید آلی و اوره بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، فراسنجه های تولید گاز و گوارش پذیری علوفه سیلو شده تریتیکاله در شرایط برون تنی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 13-27]
  • اسانس آویشن اثر افزودن اسانس نعناع فلفلی و آویشن شیرازی به جیره آغازین بر عملکرد گوساله های هلشتاین [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 53-62]
  • اسانس مروتلخ اثر سطوح مختلف اسانس مروتلخ بر عملکرد و برخی فراسنجه‌های خونی و ایمنی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 69-80]
  • اسانس نعناع اثر افزودن اسانس نعناع فلفلی و آویشن شیرازی به جیره آغازین بر عملکرد گوساله های هلشتاین [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 53-62]
  • اسیدآمینه ایده ‏آل اثر جیره نویسی بر اساس نسبت‏های مختلف اسیدهای آمینه ایده‏آل بر سیستم ایمنی، فراسنجه های خونی و اجزای لاشه جوجه‏ های گوشتی در دوره پایانی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 63-73]
  • اسیدیته سفیده اثر سطوح مختلف تفاله انگور بر عملکرد تولید و کیفیت داخلی تخم مرغ در دما و زمان های مختلف نگهداری [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 81-91]
  • اسیدوز اثر پولکی کردن با بخار با شرایط متفاوت بر تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای ماده خشک و پروتئین خام دانه جو در گاوهای هلشتاین [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 55-67]
  • افت همخونی اثر همخونی بر میانگین افزایش وزن روزانه و نسبت کلیبر در گوسفندان استان گیلان [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 43-52]
  • افزودن روغن اثر دفعات خوراک‌دهی و افزودن روغن به جیره بر عملکرد، رفتار جدا کردن اجزای خوراک و تخمیر شکمبه گاوهای هلشتاین [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 109-125]
  • افزودنی های سیلو اثر استفاده از افزودنی باکتریایی، اسید آلی و اوره بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، فراسنجه های تولید گاز و گوارش پذیری علوفه سیلو شده تریتیکاله در شرایط برون تنی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 13-27]
  • الگوریتم انتخاب ویژگی تعیین مؤثر‌ترین اسیدهای چرب مرتبط با چربی شیر گاوهای هلشتاین با استفاده از الگوریتم انتخاب ویژگی [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 1-10]
  • انتخاب رایج مقایسه پاسخ به انتخاب، میزان ضریب درون‌زادآوری و واریانس ژنتیکی در روش‌های انتخاب ژنومی و رایج [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 63-71]
  • انتخاب ژنومی مقایسه پاسخ به انتخاب، میزان ضریب درون‌زادآوری و واریانس ژنتیکی در روش‌های انتخاب ژنومی و رایج [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 63-71]
  • اوره اثر متقابل بین فرآوری دانه جو و نوع منبع نیتروژن جیره غذایی بر قابلیت هضم، متابولیسم نیتروژن و تولید پروتئین میکروبی در گوسفند مهربان [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 39-51]
  • اوره اثر استفاده از منابع مختلف نیتروژن بر گوارش‌پذیری و تعادل نیتروژن در بره‌های نر نژاد مهربان [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 27-38]
  • اوره اثر افزودنی‏های مختلف بر تجزیه پذیری ماده خشک سیلاژ خردل علوفه ای (Brassica juncea) در مراحل مختلف فنولوژیک [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 39-54]

ب

  • بازده لاشه عملکرد پروار، مصرف خوراک، قابلیت هضم جیره، تخمیر شکمبه و فراسنجه‌های خونی در بره‌های آمیخته رومانف×لری بختیاری و لری بختیاری [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 1-12]
  • بیان ژن اثر نوع والد و جنس کرم ابریشم بر بیان ژن HSP70 در پاسخ به تنش شدید حرارتی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 87-97]
  • بتائین اثر بتائین بر عملکرد و ریخت‌شناسی روده کوچک جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 75-85]
  • بره افشاری مطالعه ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی بوته طالبی سیلو شده در شرایط برون تنی و اثر تغذیه آن بر عملکرد بره‌های افشاری [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 127-137]
  • بره رومانف×لری بختیاری عملکرد پروار، مصرف خوراک، قابلیت هضم جیره، تخمیر شکمبه و فراسنجه‌های خونی در بره‌های آمیخته رومانف×لری بختیاری و لری بختیاری [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 1-12]
  • بزغاله های نجدی اثر تفاله زیتون بر عملکرد، فراسنجه‌های شکمبه‌ای، آنزیم‌های فیبرولیتیک و سنتز پروتئین میکروبی در بزغاله‌های نجدی [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 13-25]
  • بوته طالبی مطالعه ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی بوته طالبی سیلو شده در شرایط برون تنی و اثر تغذیه آن بر عملکرد بره‌های افشاری [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 127-137]

پ

  • پایداری هوازی اثر افزودنی باکتریایی تولید کننده اسید لاکتیک ناهمگن بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات تخمیری مخلوط یونجه پلاسیده شده به همراه تفاله پرتقال [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 27-37]
  • پاسخ ایمنی اثر جیره نویسی بر اساس نسبت‏های مختلف اسیدهای آمینه ایده‏آل بر سیستم ایمنی، فراسنجه های خونی و اجزای لاشه جوجه‏ های گوشتی در دوره پایانی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 63-73]
  • پاسخ ایمنی اثر تغذیه دانه شاهدانه (Cannabis sativa L.) اکسترود شده بر عملکرد، اجزای لاشه، پاسخ ایمنی همورال و الگوی لیپیدی پلاسما در جوجه‌های گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 39-49]
  • پاسخ به انتخاب مقایسه پاسخ به انتخاب، میزان ضریب درون‌زادآوری و واریانس ژنتیکی در روش‌های انتخاب ژنومی و رایج [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 63-71]
  • پرک کردن اثر متقابل بین فرآوری دانه جو و نوع منبع نیتروژن جیره غذایی بر قابلیت هضم، متابولیسم نیتروژن و تولید پروتئین میکروبی در گوسفند مهربان [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 39-51]
  • پروتئین شیر ارتباط چندشکلی ژن کاپاکازئین با صفات اقتصادی شیر در گاوهای بومی استان گیلان [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 53-61]
  • پروتئین شوک حرارتی 70 (HSP70) اثر نوع والد و جنس کرم ابریشم بر بیان ژن HSP70 در پاسخ به تنش شدید حرارتی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 87-97]
  • پروتئین میکروبی اثر افزودن سطوح مختلف ساپونین، اسید گالیک و اسید تانیک بر کینتیک تخمیر شکمبه ای در شرایط برون تنی [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 13-25]
  • پرورش کرم ابریشم بررسی اثر سیاست‌های حمایتی دولت بر سامانه تولید پیله تر ابریشم استان گیلان [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 139-151]
  • پیشرفت ژنتیکی اثر وراثت پذیری صفت و اندازه هسته بر اریبی برآورد پیشرفت ژنتیکی ناشی از نادیده گرفتن اثر انتخاب در طرح های اصلاح نژاد هسته باز [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 29-37]
  • پودر سماق مقایسه اثر به کارگیری پودر سماق (Rhus coriria. L) و ویتامین E بر وزن بدن و اندام‌های درونی، فراسنجه‌های بیوشیمیایی و کیفیت گوشت در جوجه‌های گوشتی پس از القاء تنش با دگزامتازون [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 89-107]

ت

  • تجزیه بررسی روند تجزیه‌ بقایای سموم فوزالون و دیازینون در علف یونجه تازه، سیلو شده و انبار‌شده به‌ صورت خشک [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 85-93]
  • تجزیه پذیری اثر افزودنی‏های مختلف بر تجزیه پذیری ماده خشک سیلاژ خردل علوفه ای (Brassica juncea) در مراحل مختلف فنولوژیک [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 39-54]
  • تجزیه‌پذیری اثر جایگزینی یونجه با غلاف سوبابل (Leucaena leucocephala ) بر قابلیت هضم، تخمیر آزمایشگاهی و تجزیه‌پذیری (in situ) در گاو و گاومیش [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 63-72]
  • تحمل حرارتی اثر نوع والد و جنس کرم ابریشم بر بیان ژن HSP70 در پاسخ به تنش شدید حرارتی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 87-97]
  • تفاله انگور اثر سطوح مختلف تفاله انگور بر عملکرد تولید و کیفیت داخلی تخم مرغ در دما و زمان های مختلف نگهداری [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 81-91]
  • تفاله پرتقال اثر افزودنی باکتریایی تولید کننده اسید لاکتیک ناهمگن بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات تخمیری مخلوط یونجه پلاسیده شده به همراه تفاله پرتقال [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 27-37]
  • تفاله زیتون اثر تفاله زیتون بر عملکرد، فراسنجه‌های شکمبه‌ای، آنزیم‌های فیبرولیتیک و سنتز پروتئین میکروبی در بزغاله‌های نجدی [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 13-25]
  • تنش مقایسه اثر به کارگیری پودر سماق (Rhus coriria. L) و ویتامین E بر وزن بدن و اندام‌های درونی، فراسنجه‌های بیوشیمیایی و کیفیت گوشت در جوجه‌های گوشتی پس از القاء تنش با دگزامتازون [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 89-107]
  • تنش گرمایی اثر بتائین بر عملکرد و ریخت‌شناسی روده کوچک جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 75-85]
  • تنش گرمایی اثر سطوح مختلف اسانس مروتلخ بر عملکرد و برخی فراسنجه‌های خونی و ایمنی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 69-80]
  • تولید تخم مرغ اثر سطوح مختلف تفاله انگور بر عملکرد تولید و کیفیت داخلی تخم مرغ در دما و زمان های مختلف نگهداری [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 81-91]
  • تولید گاز مطالعه ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی بوته طالبی سیلو شده در شرایط برون تنی و اثر تغذیه آن بر عملکرد بره‌های افشاری [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 127-137]
  • تولید گاز اثر سطوح مختلف ملاس و ویناس نیشکر در جیره غذایی بر فراسنجه‌های تولید گاز در شرایط آزمایشگاهی [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 73-83]
  • تولید گاز اثر افزودن سطوح مختلف ساپونین، اسید گالیک و اسید تانیک بر کینتیک تخمیر شکمبه ای در شرایط برون تنی [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 13-25]
  • تولک‌بری اثر سطوح مختلف تفاله انگور بر عملکرد تولید و کیفیت داخلی تخم مرغ در دما و زمان های مختلف نگهداری [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 81-91]
  • تئوری اطلاعات ایجاد درخت ژنی با استفاده از واگرایی کولبک-لیبلر روی ژن‌های موثر بر تولید شیر در گاو شیری [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 11-28]

ج

  • جایگاه‏های صفات کمّی شناسایی مناطق ژنومی مرتبط با صفات تولیدمثلی در گوسفند بلوچی با استفاده از نشانگرهای با تراکم بالا [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 29-41]
  • جدا کردن اثر دفعات خوراک‌دهی و افزودن روغن به جیره بر عملکرد، رفتار جدا کردن اجزای خوراک و تخمیر شکمبه گاوهای هلشتاین [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 109-125]
  • جیره آغازین اثر افزودن اسانس نعناع فلفلی و آویشن شیرازی به جیره آغازین بر عملکرد گوساله های هلشتاین [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 53-62]
  • جوجه گوشتی اثر تزریق درون آمنیوتیکی روی - متیونین و نانو روی - متیونین بر بیان ژن Zn-T1 و فعالیت آنزیم‌های آلکالین فسفاتاز و مالتاز روده کوچک جوجه‌های گوشتی [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 73-87]
  • جوجه گوشتی مقایسه اثر به کارگیری پودر سماق (Rhus coriria. L) و ویتامین E بر وزن بدن و اندام‌های درونی، فراسنجه‌های بیوشیمیایی و کیفیت گوشت در جوجه‌های گوشتی پس از القاء تنش با دگزامتازون [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 89-107]
  • جوجه گوشتی اثر جیره نویسی بر اساس نسبت‏های مختلف اسیدهای آمینه ایده‏آل بر سیستم ایمنی، فراسنجه های خونی و اجزای لاشه جوجه‏ های گوشتی در دوره پایانی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 63-73]
  • جوجه گوشتی اثر تغذیه دانه شاهدانه (Cannabis sativa L.) اکسترود شده بر عملکرد، اجزای لاشه، پاسخ ایمنی همورال و الگوی لیپیدی پلاسما در جوجه‌های گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 39-49]
  • جوجه های گوشتی اثر عصاره آویشن شیرازی و چربی جیره ای بر کیفیت گوشت، اسیدیته روده و وضعیت اکسیداسیونی سرم خون جوجه های گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 51-61]

چ

  • چربی جیره ای اثر عصاره آویشن شیرازی و چربی جیره ای بر کیفیت گوشت، اسیدیته روده و وضعیت اکسیداسیونی سرم خون جوجه های گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 51-61]
  • چند شکلی ژنی ارتباط چندشکلی ژن کاپاکازئین با صفات اقتصادی شیر در گاوهای بومی استان گیلان [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 53-61]

ح

  • حاشیه‌نویسی ژنومی استخراج شبکه بین زیست‏ نشانگرهای ترانسکریپتومی ورم پستان گاو شیری ناشی از باکتری استافیلوکوکوس اورئوس با استفاده از ژنوم انسان [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 1-12]

خ

  • خردل علوفه ای اثر افزودنی‏های مختلف بر تجزیه پذیری ماده خشک سیلاژ خردل علوفه ای (Brassica juncea) در مراحل مختلف فنولوژیک [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 39-54]
  • خصوصیات لاشه اثر جیره نویسی بر اساس نسبت‏های مختلف اسیدهای آمینه ایده‏آل بر سیستم ایمنی، فراسنجه های خونی و اجزای لاشه جوجه‏ های گوشتی در دوره پایانی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 63-73]
  • خوشه بندی ژن ایجاد درخت ژنی با استفاده از واگرایی کولبک-لیبلر روی ژن‌های موثر بر تولید شیر در گاو شیری [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 11-28]

د

  • داده‌کاوی تعیین مؤثر‌ترین اسیدهای چرب مرتبط با چربی شیر گاوهای هلشتاین با استفاده از الگوریتم انتخاب ویژگی [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 1-10]
  • دیازینون بررسی روند تجزیه‌ بقایای سموم فوزالون و دیازینون در علف یونجه تازه، سیلو شده و انبار‌شده به‌ صورت خشک [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 85-93]
  • دفعات خوراک دهی اثر دفعات خوراک‌دهی و افزودن روغن به جیره بر عملکرد، رفتار جدا کردن اجزای خوراک و تخمیر شکمبه گاوهای هلشتاین [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 109-125]
  • دگزامتازون مقایسه اثر به کارگیری پودر سماق (Rhus coriria. L) و ویتامین E بر وزن بدن و اندام‌های درونی، فراسنجه‌های بیوشیمیایی و کیفیت گوشت در جوجه‌های گوشتی پس از القاء تنش با دگزامتازون [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 89-107]

ر

  • ریزآرایه‏ DNA استخراج شبکه بین زیست‏ نشانگرهای ترانسکریپتومی ورم پستان گاو شیری ناشی از باکتری استافیلوکوکوس اورئوس با استفاده از ژنوم انسان [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 1-12]
  • رفتارهای تغذیه ای اثر دفعات خوراک‌دهی و افزودن روغن به جیره بر عملکرد، رفتار جدا کردن اجزای خوراک و تخمیر شکمبه گاوهای هلشتاین [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 109-125]
  • رهیافت گشتاور تعمیم‌یافته تفاضلی (DGMM) بررسی اثر سیاست‌های حمایتی دولت بر سامانه تولید پیله تر ابریشم استان گیلان [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 139-151]
  • رهیافت گشتاور تعمیم‌یافته متعامد (OGMM) بررسی اثر سیاست‌های حمایتی دولت بر سامانه تولید پیله تر ابریشم استان گیلان [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 139-151]

ز

  • زیست‏نشانگر استخراج شبکه بین زیست‏ نشانگرهای ترانسکریپتومی ورم پستان گاو شیری ناشی از باکتری استافیلوکوکوس اورئوس با استفاده از ژنوم انسان [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 1-12]

س

  • ساپونین اثر افزودن سطوح مختلف ساپونین، اسید گالیک و اسید تانیک بر کینتیک تخمیر شکمبه ای در شرایط برون تنی [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 13-25]
  • سایتوکین‌ها استخراج شبکه بین زیست‏ نشانگرهای ترانسکریپتومی ورم پستان گاو شیری ناشی از باکتری استافیلوکوکوس اورئوس با استفاده از ژنوم انسان [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 1-12]
  • سیستم اصلاح نژاد هسته باز اثر وراثت پذیری صفت و اندازه هسته بر اریبی برآورد پیشرفت ژنتیکی ناشی از نادیده گرفتن اثر انتخاب در طرح های اصلاح نژاد هسته باز [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 29-37]
  • سیستم ایمنی اثر سطوح مختلف اسانس مروتلخ بر عملکرد و برخی فراسنجه‌های خونی و ایمنی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 69-80]
  • سیلاژ اثر افزودنی‏های مختلف بر تجزیه پذیری ماده خشک سیلاژ خردل علوفه ای (Brassica juncea) در مراحل مختلف فنولوژیک [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 39-54]
  • سیلاژ یونجه اثر افزودنی باکتریایی تولید کننده اسید لاکتیک ناهمگن بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات تخمیری مخلوط یونجه پلاسیده شده به همراه تفاله پرتقال [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 27-37]

ش

  • شاهدانه اکسترودشده اثر تغذیه دانه شاهدانه (Cannabis sativa L.) اکسترود شده بر عملکرد، اجزای لاشه، پاسخ ایمنی همورال و الگوی لیپیدی پلاسما در جوجه‌های گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 39-49]
  • شرایط آزمایشگاهی اثر استفاده از افزودنی باکتریایی، اسید آلی و اوره بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، فراسنجه های تولید گاز و گوارش پذیری علوفه سیلو شده تریتیکاله در شرایط برون تنی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 13-27]

ص

  • صفات تولیدمثلی شناسایی مناطق ژنومی مرتبط با صفات تولیدمثلی در گوسفند بلوچی با استفاده از نشانگرهای با تراکم بالا [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 29-41]

ض

  • ضخامت لایه عضلانی اثر بتائین بر عملکرد و ریخت‌شناسی روده کوچک جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 75-85]
  • ضریب تبدیل اثر تغذیه دانه شاهدانه (Cannabis sativa L.) اکسترود شده بر عملکرد، اجزای لاشه، پاسخ ایمنی همورال و الگوی لیپیدی پلاسما در جوجه‌های گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 39-49]
  • ضریب همخونی اثر همخونی بر میانگین افزایش وزن روزانه و نسبت کلیبر در گوسفندان استان گیلان [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 43-52]

ع

  • عصاره آویشن شیرازی اثر عصاره آویشن شیرازی و چربی جیره ای بر کیفیت گوشت، اسیدیته روده و وضعیت اکسیداسیونی سرم خون جوجه های گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 51-61]
  • علف یونجه بررسی روند تجزیه‌ بقایای سموم فوزالون و دیازینون در علف یونجه تازه، سیلو شده و انبار‌شده به‌ صورت خشک [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 85-93]
  • علوفه سیلو شده تریتیکاله اثر استفاده از افزودنی باکتریایی، اسید آلی و اوره بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، فراسنجه های تولید گاز و گوارش پذیری علوفه سیلو شده تریتیکاله در شرایط برون تنی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 13-27]
  • عمق کریپت اثر بتائین بر عملکرد و ریخت‌شناسی روده کوچک جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 75-85]
  • عملکرد مطالعه ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی بوته طالبی سیلو شده در شرایط برون تنی و اثر تغذیه آن بر عملکرد بره‌های افشاری [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 127-137]
  • عملکرد اثر سطوح مختلف اسانس مروتلخ بر عملکرد و برخی فراسنجه‌های خونی و ایمنی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 69-80]
  • عملکرد اثر منبع و اندازه ذرات فیبر جیره غذایی بر عملکرد و کیفیت تخم‌مرغ در مرغ های تخمگذار تجاری [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 93-106]

غ

  • غلاف سوبابل اثر جایگزینی یونجه با غلاف سوبابل (Leucaena leucocephala ) بر قابلیت هضم، تخمیر آزمایشگاهی و تجزیه‌پذیری (in situ) در گاو و گاومیش [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 63-72]

ف

  • فیبر اثر منبع و اندازه ذرات فیبر جیره غذایی بر عملکرد و کیفیت تخم‌مرغ در مرغ های تخمگذار تجاری [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 93-106]
  • فراسنجه های خونی اثر جیره نویسی بر اساس نسبت‏های مختلف اسیدهای آمینه ایده‏آل بر سیستم ایمنی، فراسنجه های خونی و اجزای لاشه جوجه‏ های گوشتی در دوره پایانی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 63-73]
  • فراسنجه‌های خونی اثر سطوح مختلف اسانس مروتلخ بر عملکرد و برخی فراسنجه‌های خونی و ایمنی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 69-80]
  • فرآوری اثر پولکی کردن با بخار با شرایط متفاوت بر تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای ماده خشک و پروتئین خام دانه جو در گاوهای هلشتاین [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 55-67]
  • فعالیت جویدن عملکرد پروار، مصرف خوراک، قابلیت هضم جیره، تخمیر شکمبه و فراسنجه‌های خونی در بره‌های آمیخته رومانف×لری بختیاری و لری بختیاری [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 1-12]
  • فلاوونوئید اثر افزودن سطوح مختلف ساپونین، اسید گالیک و اسید تانیک بر کینتیک تخمیر شکمبه ای در شرایط برون تنی [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 13-25]
  • فلزات سنگین اثر تغذیه طولانی مدت کلرید کادمیوم بر غلظت آن در بافت‌ها، ادرار و مدفوع و غلظت عناصر آهن، روی و مس در بافت‌های گوساله‌های نر هلشتاین [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 1-11]
  • فوزالون بررسی روند تجزیه‌ بقایای سموم فوزالون و دیازینون در علف یونجه تازه، سیلو شده و انبار‌شده به‌ صورت خشک [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 85-93]

ق

  • قابلیت هضم آزمایشگاهی اثر جایگزینی یونجه با غلاف سوبابل (Leucaena leucocephala ) بر قابلیت هضم، تخمیر آزمایشگاهی و تجزیه‌پذیری (in situ) در گاو و گاومیش [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 63-72]

ک

  • کاپاکازئین ارتباط چندشکلی ژن کاپاکازئین با صفات اقتصادی شیر در گاوهای بومی استان گیلان [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 53-61]
  • کادمیوم اثر تغذیه طولانی مدت کلرید کادمیوم بر غلظت آن در بافت‌ها، ادرار و مدفوع و غلظت عناصر آهن، روی و مس در بافت‌های گوساله‌های نر هلشتاین [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 1-11]
  • کاهش چربی شیر تعیین مؤثر‌ترین اسیدهای چرب مرتبط با چربی شیر گاوهای هلشتاین با استفاده از الگوریتم انتخاب ویژگی [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 1-10]
  • کبد اثر تغذیه طولانی مدت کلرید کادمیوم بر غلظت آن در بافت‌ها، ادرار و مدفوع و غلظت عناصر آهن، روی و مس در بافت‌های گوساله‌های نر هلشتاین [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 1-11]
  • کربوکسی متیل سلولاز اثر تفاله زیتون بر عملکرد، فراسنجه‌های شکمبه‌ای، آنزیم‌های فیبرولیتیک و سنتز پروتئین میکروبی در بزغاله‌های نجدی [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 13-25]
  • کیفیت تخم مرغ اثر منبع و اندازه ذرات فیبر جیره غذایی بر عملکرد و کیفیت تخم‌مرغ در مرغ های تخمگذار تجاری [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 93-106]
  • کیفیت گوشت مقایسه اثر به کارگیری پودر سماق (Rhus coriria. L) و ویتامین E بر وزن بدن و اندام‌های درونی، فراسنجه‌های بیوشیمیایی و کیفیت گوشت در جوجه‌های گوشتی پس از القاء تنش با دگزامتازون [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 89-107]
  • کیفیت گوشت اثر عصاره آویشن شیرازی و چربی جیره ای بر کیفیت گوشت، اسیدیته روده و وضعیت اکسیداسیونی سرم خون جوجه های گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 51-61]
  • کلسترول اثر تغذیه دانه شاهدانه (Cannabis sativa L.) اکسترود شده بر عملکرد، اجزای لاشه، پاسخ ایمنی همورال و الگوی لیپیدی پلاسما در جوجه‌های گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 39-49]
  • کلیه اثر تغذیه طولانی مدت کلرید کادمیوم بر غلظت آن در بافت‌ها، ادرار و مدفوع و غلظت عناصر آهن، روی و مس در بافت‌های گوساله‌های نر هلشتاین [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 1-11]
  • کنجاله سویا اثر متقابل بین فرآوری دانه جو و نوع منبع نیتروژن جیره غذایی بر قابلیت هضم، متابولیسم نیتروژن و تولید پروتئین میکروبی در گوسفند مهربان [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 39-51]

گ

  • گاو اثر جایگزینی یونجه با غلاف سوبابل (Leucaena leucocephala ) بر قابلیت هضم، تخمیر آزمایشگاهی و تجزیه‌پذیری (in situ) در گاو و گاومیش [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 63-72]
  • گاو بومی گیلان ارتباط چندشکلی ژن کاپاکازئین با صفات اقتصادی شیر در گاوهای بومی استان گیلان [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 53-61]
  • گاو شیری تعیین مؤثر‌ترین اسیدهای چرب مرتبط با چربی شیر گاوهای هلشتاین با استفاده از الگوریتم انتخاب ویژگی [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 1-10]
  • گاو شیری ایجاد درخت ژنی با استفاده از واگرایی کولبک-لیبلر روی ژن‌های موثر بر تولید شیر در گاو شیری [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 11-28]
  • گاومیش اثر جایگزینی یونجه با غلاف سوبابل (Leucaena leucocephala ) بر قابلیت هضم، تخمیر آزمایشگاهی و تجزیه‌پذیری (in situ) در گاو و گاومیش [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 63-72]
  • گاو هلشتاین اثر دفعات خوراک‌دهی و افزودن روغن به جیره بر عملکرد، رفتار جدا کردن اجزای خوراک و تخمیر شکمبه گاوهای هلشتاین [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 109-125]
  • گاو هلشتاین اثر پولکی کردن با بخار با شرایط متفاوت بر تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای ماده خشک و پروتئین خام دانه جو در گاوهای هلشتاین [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 55-67]
  • گوساله اثر افزودن اسانس نعناع فلفلی و آویشن شیرازی به جیره آغازین بر عملکرد گوساله های هلشتاین [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 53-62]
  • گوساله‌‌های نر هلشتاین اثر تغذیه طولانی مدت کلرید کادمیوم بر غلظت آن در بافت‌ها، ادرار و مدفوع و غلظت عناصر آهن، روی و مس در بافت‌های گوساله‌های نر هلشتاین [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 1-11]
  • گوسفندان استان گیلان اثر همخونی بر میانگین افزایش وزن روزانه و نسبت کلیبر در گوسفندان استان گیلان [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 43-52]
  • گوسفند بلوچی شناسایی مناطق ژنومی مرتبط با صفات تولیدمثلی در گوسفند بلوچی با استفاده از نشانگرهای با تراکم بالا [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 29-41]
  • گوسفند لری بختیاری اثر وراثت پذیری صفت و اندازه هسته بر اریبی برآورد پیشرفت ژنتیکی ناشی از نادیده گرفتن اثر انتخاب در طرح های اصلاح نژاد هسته باز [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 29-37]
  • گوسفند مهربان اثر استفاده از منابع مختلف نیتروژن بر گوارش‌پذیری و تعادل نیتروژن در بره‌های نر نژاد مهربان [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 27-38]

ل

  • لاکتوباسیلوس بوچنری اثر افزودنی باکتریایی تولید کننده اسید لاکتیک ناهمگن بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات تخمیری مخلوط یونجه پلاسیده شده به همراه تفاله پرتقال [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 27-37]

م

  • مالتاز اثر تزریق درون آمنیوتیکی روی - متیونین و نانو روی - متیونین بر بیان ژن Zn-T1 و فعالیت آنزیم‌های آلکالین فسفاتاز و مالتاز روده کوچک جوجه‌های گوشتی [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 73-87]
  • میانگین افزایش وزن روزانه اثر همخونی بر میانگین افزایش وزن روزانه و نسبت کلیبر در گوسفندان استان گیلان [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 43-52]
  • مرغ تخم گذار اثر منبع و اندازه ذرات فیبر جیره غذایی بر عملکرد و کیفیت تخم‌مرغ در مرغ های تخمگذار تجاری [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 93-106]
  • مرکز توسعه نوغانداری کشور بررسی اثر سیاست‌های حمایتی دولت بر سامانه تولید پیله تر ابریشم استان گیلان [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 139-151]
  • میزان اریبی اثر وراثت پذیری صفت و اندازه هسته بر اریبی برآورد پیشرفت ژنتیکی ناشی از نادیده گرفتن اثر انتخاب در طرح های اصلاح نژاد هسته باز [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 29-37]
  • مشتقات پورین اثر تفاله زیتون بر عملکرد، فراسنجه‌های شکمبه‌ای، آنزیم‌های فیبرولیتیک و سنتز پروتئین میکروبی در بزغاله‌های نجدی [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 13-25]
  • مصرف خوراک عملکرد پروار، مصرف خوراک، قابلیت هضم جیره، تخمیر شکمبه و فراسنجه‌های خونی در بره‌های آمیخته رومانف×لری بختیاری و لری بختیاری [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 1-12]
  • مطالعه ارتباط ژنومی شناسایی مناطق ژنومی مرتبط با صفات تولیدمثلی در گوسفند بلوچی با استفاده از نشانگرهای با تراکم بالا [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 29-41]
  • میکروکریستالین سلولاز اثر تفاله زیتون بر عملکرد، فراسنجه‌های شکمبه‌ای، آنزیم‌های فیبرولیتیک و سنتز پروتئین میکروبی در بزغاله‌های نجدی [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 13-25]
  • ملاس اثر سطوح مختلف ملاس و ویناس نیشکر در جیره غذایی بر فراسنجه‌های تولید گاز در شرایط آزمایشگاهی [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 73-83]
  • ملاس اثر افزودنی‏های مختلف بر تجزیه پذیری ماده خشک سیلاژ خردل علوفه ای (Brassica juncea) در مراحل مختلف فنولوژیک [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 39-54]

ن

  • ناقل روی اثر تزریق درون آمنیوتیکی روی - متیونین و نانو روی - متیونین بر بیان ژن Zn-T1 و فعالیت آنزیم‌های آلکالین فسفاتاز و مالتاز روده کوچک جوجه‌های گوشتی [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 73-87]
  • نیتروژن اثر استفاده از منابع مختلف نیتروژن بر گوارش‌پذیری و تعادل نیتروژن در بره‌های نر نژاد مهربان [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 27-38]
  • نرخ درون‌زادآوری مقایسه پاسخ به انتخاب، میزان ضریب درون‌زادآوری و واریانس ژنتیکی در روش‌های انتخاب ژنومی و رایج [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 63-71]
  • نسبت کلیبر اثر همخونی بر میانگین افزایش وزن روزانه و نسبت کلیبر در گوسفندان استان گیلان [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 43-52]
  • نشاسته اثر پولکی کردن با بخار با شرایط متفاوت بر تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای ماده خشک و پروتئین خام دانه جو در گاوهای هلشتاین [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 55-67]

و

  • واحد هاو اثر سطوح مختلف تفاله انگور بر عملکرد تولید و کیفیت داخلی تخم مرغ در دما و زمان های مختلف نگهداری [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 81-91]
  • واریانس ژنتیکی مقایسه پاسخ به انتخاب، میزان ضریب درون‌زادآوری و واریانس ژنتیکی در روش‌های انتخاب ژنومی و رایج [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 63-71]
  • واگرایی کولبک‌لیبلر ایجاد درخت ژنی با استفاده از واگرایی کولبک-لیبلر روی ژن‌های موثر بر تولید شیر در گاو شیری [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 11-28]
  • والدین کرم ابریشم اثر نوع والد و جنس کرم ابریشم بر بیان ژن HSP70 در پاسخ به تنش شدید حرارتی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 87-97]
  • وضعیت آنتی اکسیدانی سرم اثر عصاره آویشن شیرازی و چربی جیره ای بر کیفیت گوشت، اسیدیته روده و وضعیت اکسیداسیونی سرم خون جوجه های گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 51-61]
  • ویناس اثر سطوح مختلف ملاس و ویناس نیشکر در جیره غذایی بر فراسنجه‌های تولید گاز در شرایط آزمایشگاهی [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 73-83]

ه

  • هضم پذیری اثر سطوح مختلف ملاس و ویناس نیشکر در جیره غذایی بر فراسنجه‌های تولید گاز در شرایط آزمایشگاهی [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 73-83]