نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آزمون تولید گاز اثر فرآوری سیلاژ کمپوست باقیمانده از قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus) بر ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم و کینتیک تخمیر شکمبه ای آن در گوسفند مهربان [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 69-82]
  • آفلاتوکسین B1 اثر پودر دانه گیاه خارمریم (Silibum marianum) و گیاه آویشن (Thymus Vulgaris) و ترکیب آن ها روی برخی خصوصیات لاشه، فراسنجه های خونی و پاسخ سیستم ایمنی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره آلوده به آفلاتوکسین B1 [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 53-66]
  • آمپولا موقعیت‌یابی ایمونوهیستوشیمیایی گرلین در غدد ضمیمه جنسی گاو نر [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 79-88]
  • آنتی‌بیوتیک بررسی اثر عصاره گیاهان آنیسون (Pimpinella Anisum L.) و گلپر (Heracleum Persicum) بر عملکرد، راندمان مصرف پروتئین و انرژی و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون جوجه‌های گوشتی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 67-77]
  • آنزیم پروتئاز اثر کنجاله گلوتن ذرت بدون فرآوری و فرآوری شده با آنزیم پروتئاز در زمان های مختلف بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی از فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 67-80]
  • آنفولانزای پرندگان شناسایی ژن‌های متفاوت بیان شده در جوجه‌های آلوده به ویروس H5N1 با استفاده از فرا‌تحلیل داده‌های ریزآرایه DNA [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 13-23]
  • آویشن اثر پودر دانه گیاه خارمریم (Silibum marianum) و گیاه آویشن (Thymus Vulgaris) و ترکیب آن ها روی برخی خصوصیات لاشه، فراسنجه های خونی و پاسخ سیستم ایمنی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره آلوده به آفلاتوکسین B1 [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 53-66]
  • آویشن اثر اسانس گیاهان آویشن و کاکوتی بر عملکرد، جمعیت میکروبی و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 53-65]

ا

  • اثر نهایی عوامل اثرگذار بر مشارکت نوغانداران استان گیلان در توسعه زنجیره ارزش محصولات نوغانداری [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 89-99]
  • ارزش تغذیه ای بررسی اثر شرایط آب و هوایی بر ارزش تغذیه ای، فراسنجه های تولید گاز و مولفه های تجزیه پذیری یونجه کشت شده در دو منطقه کوهستانی و دشتی در مراحل مختلف رشد [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 1-11]
  • ارزش تغذیه‌ای اثر سطوح مختلف تفاله هویج در جیره بر تولید گاز، گوارش‌پذیری مواد مغذی و تخمیر شکمبه در شرایط برون‌تنی [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 47-56]
  • ارزش غذایی اثر فرآوری سیلاژ کمپوست باقیمانده از قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus) بر ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم و کینتیک تخمیر شکمبه ای آن در گوسفند مهربان [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 69-82]
  • ارزش غذایی تعیین ترکیبات شیمیایی و خوشخوراکی برخی از علف های هرز مزارع یونجه [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 79-88]
  • اسانس اثر تلقیح باکتریایی و اسانس های نعناع، مرزه و زیره بر ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم برون تنی و فراسنجه های تولید گاز آزمایشگاهی سیلاژ ذرت [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 55-67]
  • اسیدهای آمینه مقایسه قابلیت هضم ایلئومی اسیدهای آمینه کنجاله کلزا با روش تغذیه دقیق جوجه‌های گوشتی و روش ایلئومی استاندارد شده [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 41-51]
  • افزودنی اثر فرآوری سیلاژ کمپوست باقیمانده از قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus) بر ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم و کینتیک تخمیر شکمبه ای آن در گوسفند مهربان [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 69-82]
  • الگوی اقتصادسنجی انتخاب دوتایی لاجیت عوامل اثرگذار بر مشارکت نوغانداران استان گیلان در توسعه زنجیره ارزش محصولات نوغانداری [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 89-99]
  • الگوهای اسید آمینه ارزیابی اقتصادی تغییر نوع انرژی قابل متابولیسم و منبع برآوردی داده های اسید آمینه کل در جیره نویسی کاربردی جوجه های گوشتی [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 23-33]
  • ایمنی اثر دست‌کاری متابولیت‌ها و هورمون‌ها بر بیان mRNA ژن‌های آنتی‌اکسیدانی مرتبط با Nrf2 در بافت پستانی گاوهای شیری [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 1-12]
  • ایمنی هومورال اثر متقابل پودر زنجبیل و فلفل قرمز در جیره بر پایه گندم بر صفات عملکردی و پاسخ ایمنی مرغ های تخم گذار در دوره پس از تولک [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 81-92]
  • انتشار گازهای گلخانه ای مقایسه ترکیب مواد مغذی، هزینه های تولید و انتشار گازهای گلخانه ای در تولید ذرت سیلو شده و یونجه در صنعت گاو شیری [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 1-12]
  • اندازه مؤثر جمعیت پایش تنوع ژنتیکی و ساختار جمعیت در بز مرخز با استفاده از تجزیه شجره [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 13-22]
  • انرژی قابل متابولیسم ارزیابی اقتصادی تغییر نوع انرژی قابل متابولیسم و منبع برآوردی داده های اسید آمینه کل در جیره نویسی کاربردی جوجه های گوشتی [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 23-33]
  • انرژی قابل متابولیسم اثر افزودن سطوح مختلف عصاره بره موم بر قابلیت هضم، تولید گاز و فراسنجه های تخمیری شکمبه در شرایط برون تنی [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 33-46]
  • انسولین اثر دست‌کاری متابولیت‌ها و هورمون‌ها بر بیان mRNA ژن‌های آنتی‌اکسیدانی مرتبط با Nrf2 در بافت پستانی گاوهای شیری [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 1-12]
  • اهداف اصلاحی ارزش اقتصادی صفات تولیدی و تولیدمثلی گوسفند نژاد لری در نظام پرورش روستایی با دو راهبرد یک زایش در سال و سه زایش در دو سال [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 35-52]

ب

  • بازدهی نسبت به مقیاس بررسی کارآیی فنی گله های گوسفند مغانی استان اردبیل: کاربرد روش تحلیل پوششی داده ها [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 31-40]
  • بازدهی نسبت به مقیاس برآورد کارآیی فنی واحدهای پرواربندی صنعتی گوساله نر در استان گیلان [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 65-78]
  • بتاهیدروکسی‌بوتیرات اثر دست‌کاری متابولیت‌ها و هورمون‌ها بر بیان mRNA ژن‌های آنتی‌اکسیدانی مرتبط با Nrf2 در بافت پستانی گاوهای شیری [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 1-12]
  • بقایای لوبیا تعیین سطح مناسب جایگزینی بقایای لوبیا با کاه گندم یا سیلاژ ذرت در جیره پرواری [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 23-30]
  • بقولات تعیین ترکیبات شیمیایی و خوشخوراکی برخی از علف های هرز مزارع یونجه [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 79-88]

پ

  • پاسخ ایمنی اثر اسانس گیاهان آویشن و کاکوتی بر عملکرد، جمعیت میکروبی و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 53-65]
  • پاسخ میزبان شناسایی ژن‌های متفاوت بیان شده در جوجه‌های آلوده به ویروس H5N1 با استفاده از فرا‌تحلیل داده‌های ریزآرایه DNA [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 13-23]
  • پروبیوتیک بررسی اثر عصاره گیاهان آنیسون (Pimpinella Anisum L.) و گلپر (Heracleum Persicum) بر عملکرد، راندمان مصرف پروتئین و انرژی و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون جوجه‌های گوشتی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 67-77]
  • پروتئین اثر فرآوری بر فراسنجه های پروتئین و نشاسته دو رقم جو با سیستم نورفور [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 57-64]
  • پروستات موقعیت‌یابی ایمونوهیستوشیمیایی گرلین در غدد ضمیمه جنسی گاو نر [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 79-88]
  • پی سی آر کمّی شناسایی ژن‌های متفاوت بیان شده در جوجه‌های آلوده به ویروس H5N1 با استفاده از فرا‌تحلیل داده‌های ریزآرایه DNA [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 13-23]
  • پلت اثر جایگزینی کربنات ‌کلسیم جیره غذایی با گل کربنات ‌کلسیم بر عملکرد و غلظت کلسیم و فسفر استخوان درشت نی جوجه‌های گوشتی [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 23-32]

ت

  • تحلیل پوششی داده ها برآورد کارآیی فنی واحدهای پرواربندی صنعتی گوساله نر در استان گیلان [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 65-78]
  • تحلیل پوششی داده‌ها بررسی کارآیی فنی گله های گوسفند مغانی استان اردبیل: کاربرد روش تحلیل پوششی داده ها [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 31-40]
  • تحلیل پوششی داده‌ها بررسی کارایی واحدهای تولید شیر در شهرستان میانه [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 13-21]
  • تخم بوقلمون اثر وضعیت قرارگیری تخم در انبار و دستگاه هچری بر صفات جوجه‌درآوری تخم بوقلمون [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 47-54]
  • تخمیر برون‌تنی اثر سطوح مختلف تفاله هویج در جیره بر تولید گاز، گوارش‌پذیری مواد مغذی و تخمیر شکمبه در شرایط برون‌تنی [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 47-56]
  • تریتیکاله عملکرد، ویژگی های لاشه و برخی از فراسنجه های دستگاه گوارش جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه ذرت و دانه تریتیکاله با و یا بدون افزودن مکمل آنزیمی [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 35-46]
  • تفاله هویج اثر سطوح مختلف تفاله هویج در جیره بر تولید گاز، گوارش‌پذیری مواد مغذی و تخمیر شکمبه در شرایط برون‌تنی [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 47-56]
  • تلقیح باکتریایی اثر تلقیح باکتریایی و اسانس های نعناع، مرزه و زیره بر ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم برون تنی و فراسنجه های تولید گاز آزمایشگاهی سیلاژ ذرت [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 55-67]
  • تمایز بیان شناسایی ژن‌های متفاوت بیان شده در جوجه‌های آلوده به ویروس H5N1 با استفاده از فرا‌تحلیل داده‌های ریزآرایه DNA [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 13-23]
  • توده زنده میکروبی تعیین سطح مناسب جایگزینی بقایای لوبیا با کاه گندم یا سیلاژ ذرت در جیره پرواری [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 23-30]
  • تولید گاز تعیین سطح مناسب جایگزینی بقایای لوبیا با کاه گندم یا سیلاژ ذرت در جیره پرواری [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 23-30]
  • تولید گاز اثر تلقیح باکتریایی و اسانس های نعناع، مرزه و زیره بر ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم برون تنی و فراسنجه های تولید گاز آزمایشگاهی سیلاژ ذرت [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 55-67]
  • تولید گاز اثر افزودن سطوح مختلف عصاره بره موم بر قابلیت هضم، تولید گاز و فراسنجه های تخمیری شکمبه در شرایط برون تنی [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 33-46]
  • تولید گاز اثر سطوح مختلف تفاله هویج در جیره بر تولید گاز، گوارش‌پذیری مواد مغذی و تخمیر شکمبه در شرایط برون‌تنی [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 47-56]

ج

  • جیره نویسی ارزیابی اقتصادی تغییر نوع انرژی قابل متابولیسم و منبع برآوردی داده های اسید آمینه کل در جیره نویسی کاربردی جوجه های گوشتی [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 23-33]
  • جو اثر فرآوری بر فراسنجه های پروتئین و نشاسته دو رقم جو با سیستم نورفور [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 57-64]
  • جوجه‌درآوری اثر وضعیت قرارگیری تخم در انبار و دستگاه هچری بر صفات جوجه‌درآوری تخم بوقلمون [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 47-54]
  • جوجه گوشتی مقایسه قابلیت هضم ایلئومی اسیدهای آمینه کنجاله کلزا با روش تغذیه دقیق جوجه‌های گوشتی و روش ایلئومی استاندارد شده [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 41-51]
  • جوجه گوشتی اثر پودر دانه گیاه خارمریم (Silibum marianum) و گیاه آویشن (Thymus Vulgaris) و ترکیب آن ها روی برخی خصوصیات لاشه، فراسنجه های خونی و پاسخ سیستم ایمنی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره آلوده به آفلاتوکسین B1 [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 53-66]
  • جوجه گوشتی اثر کنجاله گلوتن ذرت بدون فرآوری و فرآوری شده با آنزیم پروتئاز در زمان های مختلف بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی از فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 67-80]
  • جوجه گوشتی ارزیابی اقتصادی تغییر نوع انرژی قابل متابولیسم و منبع برآوردی داده های اسید آمینه کل در جیره نویسی کاربردی جوجه های گوشتی [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 23-33]
  • جوجه گوشتی عملکرد، ویژگی های لاشه و برخی از فراسنجه های دستگاه گوارش جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه ذرت و دانه تریتیکاله با و یا بدون افزودن مکمل آنزیمی [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 35-46]
  • جوجه گوشتی اثر اسانس گیاهان آویشن و کاکوتی بر عملکرد، جمعیت میکروبی و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 53-65]
  • جوجه گوشتی بررسی اثر عصاره گیاهان آنیسون (Pimpinella Anisum L.) و گلپر (Heracleum Persicum) بر عملکرد، راندمان مصرف پروتئین و انرژی و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون جوجه‌های گوشتی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 67-77]
  • جوجه گوشتی اثر جایگزینی کربنات ‌کلسیم جیره غذایی با گل کربنات ‌کلسیم بر عملکرد و غلظت کلسیم و فسفر استخوان درشت نی جوجه‌های گوشتی [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 23-32]

چ

  • چندشکلی چند شکلی ژن Kiss1 و ارتباط آن‌ با تعداد بره به ازای هر زایش در گوسفند مهربان [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 25-34]

خ

  • خارمریم اثر پودر دانه گیاه خارمریم (Silibum marianum) و گیاه آویشن (Thymus Vulgaris) و ترکیب آن ها روی برخی خصوصیات لاشه، فراسنجه های خونی و پاسخ سیستم ایمنی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره آلوده به آفلاتوکسین B1 [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 53-66]
  • خوشخوراکی تعیین ترکیبات شیمیایی و خوشخوراکی برخی از علف های هرز مزارع یونجه [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 79-88]

ذ

  • ذخیره کلسیم و فسفر اثر جایگزینی کربنات ‌کلسیم جیره غذایی با گل کربنات ‌کلسیم بر عملکرد و غلظت کلسیم و فسفر استخوان درشت نی جوجه‌های گوشتی [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 23-32]

ر

  • روند ژنتیکی برآورد پارامترها و روند ژنتیکی صفات رشد گوسفند لری بختیاری با مدل های معادلات ساختاری [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 83-96]

ز

  • زمان های مختلف فرآوری اثر کنجاله گلوتن ذرت بدون فرآوری و فرآوری شده با آنزیم پروتئاز در زمان های مختلف بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی از فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 67-80]
  • زنجبیل اثر متقابل پودر زنجبیل و فلفل قرمز در جیره بر پایه گندم بر صفات عملکردی و پاسخ ایمنی مرغ های تخم گذار در دوره پس از تولک [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 81-92]
  • زنجیره ارزش عوامل اثرگذار بر مشارکت نوغانداران استان گیلان در توسعه زنجیره ارزش محصولات نوغانداری [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 89-99]

ژ

  • ژن Kiss1 چند شکلی ژن Kiss1 و ارتباط آن‌ با تعداد بره به ازای هر زایش در گوسفند مهربان [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 25-34]
  • ژنتیک حفاظت پایش تنوع ژنتیکی و ساختار جمعیت در بز مرخز با استفاده از تجزیه شجره [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 13-22]

س

  • سامانه روستایی ارزش اقتصادی صفات تولیدی و تولیدمثلی گوسفند نژاد لری در نظام پرورش روستایی با دو راهبرد یک زایش در سال و سه زایش در دو سال [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 35-52]
  • سیستم نورفور اثر فرآوری بر فراسنجه های پروتئین و نشاسته دو رقم جو با سیستم نورفور [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 57-64]
  • سیستم‌های آمیزشی پایش تنوع ژنتیکی و ساختار جمعیت در بز مرخز با استفاده از تجزیه شجره [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 13-22]
  • سیلاژ اثر تلقیح باکتریایی و اسانس های نعناع، مرزه و زیره بر ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم برون تنی و فراسنجه های تولید گاز آزمایشگاهی سیلاژ ذرت [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 55-67]
  • سیلاژ کمپوست قارچ اثر فرآوری سیلاژ کمپوست باقیمانده از قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus) بر ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم و کینتیک تخمیر شکمبه ای آن در گوسفند مهربان [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 69-82]
  • سودآوری اقتصادی ارزیابی اقتصادی تغییر نوع انرژی قابل متابولیسم و منبع برآوردی داده های اسید آمینه کل در جیره نویسی کاربردی جوجه های گوشتی [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 23-33]
  • سود خالص ارزش اقتصادی صفات تولیدی و تولیدمثلی گوسفند نژاد لری در نظام پرورش روستایی با دو راهبرد یک زایش در سال و سه زایش در دو سال [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 35-52]

ش

  • شبیه سازی بررسی صحت مدل ‏های تک صفتی و چند صفتی ژنومی در حضور اثر متقابل ژنوتیپ و محیط [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 1-12]
  • شرایط آب و هوایی بررسی اثر شرایط آب و هوایی بر ارزش تغذیه ای، فراسنجه های تولید گاز و مولفه های تجزیه پذیری یونجه کشت شده در دو منطقه کوهستانی و دشتی در مراحل مختلف رشد [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 1-11]
  • شرایط برون تنی اثر افزودن سطوح مختلف عصاره بره موم بر قابلیت هضم، تولید گاز و فراسنجه های تخمیری شکمبه در شرایط برون تنی [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 33-46]

ص

  • صحت پیش بینی ژنومی بررسی صحت مدل ‏های تک صفتی و چند صفتی ژنومی در حضور اثر متقابل ژنوتیپ و محیط [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 1-12]
  • صفات تولیدمثلی چند شکلی ژن Kiss1 و ارتباط آن‌ با تعداد بره به ازای هر زایش در گوسفند مهربان [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 25-34]
  • صفات رشد برآورد پارامترها و روند ژنتیکی صفات رشد گوسفند لری بختیاری با مدل های معادلات ساختاری [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 83-96]
  • صفات عملکردی اثر متقابل پودر زنجبیل و فلفل قرمز در جیره بر پایه گندم بر صفات عملکردی و پاسخ ایمنی مرغ های تخم گذار در دوره پس از تولک [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 81-92]

ض

  • ضریب اقتصادی ارزش اقتصادی صفات تولیدی و تولیدمثلی گوسفند نژاد لری در نظام پرورش روستایی با دو راهبرد یک زایش در سال و سه زایش در دو سال [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 35-52]
  • ضریب همخونی پایش تنوع ژنتیکی و ساختار جمعیت در بز مرخز با استفاده از تجزیه شجره [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 13-22]

ع

  • عدم تعادل پیوستگی بررسی صحت مدل ‏های تک صفتی و چند صفتی ژنومی در حضور اثر متقابل ژنوتیپ و محیط [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 1-12]
  • عصاره آنیسون بررسی اثر عصاره گیاهان آنیسون (Pimpinella Anisum L.) و گلپر (Heracleum Persicum) بر عملکرد، راندمان مصرف پروتئین و انرژی و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون جوجه‌های گوشتی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 67-77]
  • عصاره بره موم اثر افزودن سطوح مختلف عصاره بره موم بر قابلیت هضم، تولید گاز و فراسنجه های تخمیری شکمبه در شرایط برون تنی [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 33-46]
  • عصاره گلپر بررسی اثر عصاره گیاهان آنیسون (Pimpinella Anisum L.) و گلپر (Heracleum Persicum) بر عملکرد، راندمان مصرف پروتئین و انرژی و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون جوجه‌های گوشتی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 67-77]
  • علف هرز تعیین ترکیبات شیمیایی و خوشخوراکی برخی از علف های هرز مزارع یونجه [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 79-88]
  • علوفه مقایسه ترکیب مواد مغذی، هزینه های تولید و انتشار گازهای گلخانه ای در تولید ذرت سیلو شده و یونجه در صنعت گاو شیری [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 1-12]
  • عمل آوری اثر فرآوری بر فراسنجه های پروتئین و نشاسته دو رقم جو با سیستم نورفور [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 57-64]
  • عملکرد اثر کنجاله گلوتن ذرت بدون فرآوری و فرآوری شده با آنزیم پروتئاز در زمان های مختلف بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی از فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 67-80]
  • عملکرد عملکرد، ویژگی های لاشه و برخی از فراسنجه های دستگاه گوارش جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه ذرت و دانه تریتیکاله با و یا بدون افزودن مکمل آنزیمی [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 35-46]
  • عملکرد اثر اسانس گیاهان آویشن و کاکوتی بر عملکرد، جمعیت میکروبی و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 53-65]
  • عملکرد اثر جایگزینی کربنات ‌کلسیم جیره غذایی با گل کربنات ‌کلسیم بر عملکرد و غلظت کلسیم و فسفر استخوان درشت نی جوجه‌های گوشتی [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 23-32]
  • عملکرد فنی برآورد کارآیی فنی واحدهای پرواربندی صنعتی گوساله نر در استان گیلان [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 65-78]

غ

  • غنی‌سازی سیلاژ اثر فرآوری کنگر با اوره و ملاس بر ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم سیلاژ آن [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 13-21]

ف

  • فاصله نسل پایش تنوع ژنتیکی و ساختار جمعیت در بز مرخز با استفاده از تجزیه شجره [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 13-22]
  • فراتحلیل شناسایی ژن‌های متفاوت بیان شده در جوجه‌های آلوده به ویروس H5N1 با استفاده از فرا‌تحلیل داده‌های ریزآرایه DNA [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 13-23]
  • فلفل قرمز اثر متقابل پودر زنجبیل و فلفل قرمز در جیره بر پایه گندم بر صفات عملکردی و پاسخ ایمنی مرغ های تخم گذار در دوره پس از تولک [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 81-92]

ق

  • قابلیت هضم اثر فرآوری کنگر با اوره و ملاس بر ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم سیلاژ آن [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 13-21]
  • قابلیت هضم ایلئومی مقایسه قابلیت هضم ایلئومی اسیدهای آمینه کنجاله کلزا با روش تغذیه دقیق جوجه‌های گوشتی و روش ایلئومی استاندارد شده [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 41-51]
  • قابلیت هضم برون تنی اثر تلقیح باکتریایی و اسانس های نعناع، مرزه و زیره بر ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم برون تنی و فراسنجه های تولید گاز آزمایشگاهی سیلاژ ذرت [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 55-67]

ک

  • کارایی بررسی کارایی واحدهای تولید شیر در شهرستان میانه [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 13-21]
  • کارآیی فنی بررسی کارآیی فنی گله های گوسفند مغانی استان اردبیل: کاربرد روش تحلیل پوششی داده ها [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 31-40]
  • کاکوتی اثر اسانس گیاهان آویشن و کاکوتی بر عملکرد، جمعیت میکروبی و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 53-65]
  • کشش وزنی عوامل اثرگذار بر مشارکت نوغانداران استان گیلان در توسعه زنجیره ارزش محصولات نوغانداری [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 89-99]
  • کیفیت علوفه تعیین ترکیبات شیمیایی و خوشخوراکی برخی از علف های هرز مزارع یونجه [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 79-88]
  • کنجاله کلزا مقایسه قابلیت هضم ایلئومی اسیدهای آمینه کنجاله کلزا با روش تغذیه دقیق جوجه‌های گوشتی و روش ایلئومی استاندارد شده [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 41-51]
  • کنجاله گلوتن ذرت اثر کنجاله گلوتن ذرت بدون فرآوری و فرآوری شده با آنزیم پروتئاز در زمان های مختلف بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی از فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 67-80]
  • کنگر اثر فرآوری کنگر با اوره و ملاس بر ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم سیلاژ آن [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 13-21]

گ

  • گاوداری شیری بررسی کارایی واحدهای تولید شیر در شهرستان میانه [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 13-21]
  • گاو نر هلشتاین موقعیت‌یابی ایمونوهیستوشیمیایی گرلین در غدد ضمیمه جنسی گاو نر [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 79-88]
  • گرلین موقعیت‌یابی ایمونوهیستوشیمیایی گرلین در غدد ضمیمه جنسی گاو نر [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 79-88]
  • گل کربنات کلسیم اثر جایگزینی کربنات ‌کلسیم جیره غذایی با گل کربنات ‌کلسیم بر عملکرد و غلظت کلسیم و فسفر استخوان درشت نی جوجه‌های گوشتی [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 23-32]
  • گلوکز اثر دست‌کاری متابولیت‌ها و هورمون‌ها بر بیان mRNA ژن‌های آنتی‌اکسیدانی مرتبط با Nrf2 در بافت پستانی گاوهای شیری [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 1-12]
  • گوساله نر برآورد کارآیی فنی واحدهای پرواربندی صنعتی گوساله نر در استان گیلان [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 65-78]
  • گوسفند چند شکلی ژن Kiss1 و ارتباط آن‌ با تعداد بره به ازای هر زایش در گوسفند مهربان [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 25-34]
  • گوسفند اثر سطوح مختلف تفاله هویج در جیره بر تولید گاز، گوارش‌پذیری مواد مغذی و تخمیر شکمبه در شرایط برون‌تنی [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 47-56]
  • گوسفند لری ارزش اقتصادی صفات تولیدی و تولیدمثلی گوسفند نژاد لری در نظام پرورش روستایی با دو راهبرد یک زایش در سال و سه زایش در دو سال [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 35-52]
  • گوسفند لری بختیاری برآورد پارامترها و روند ژنتیکی صفات رشد گوسفند لری بختیاری با مدل های معادلات ساختاری [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 83-96]
  • گوسفند مغانی بررسی کارآیی فنی گله های گوسفند مغانی استان اردبیل: کاربرد روش تحلیل پوششی داده ها [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 31-40]
  • گوسفند مهربان اثر فرآوری سیلاژ کمپوست باقیمانده از قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus) بر ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم و کینتیک تخمیر شکمبه ای آن در گوسفند مهربان [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 69-82]

م

  • مدل حیوانی بررسی صحت مدل ‏های تک صفتی و چند صفتی ژنومی در حضور اثر متقابل ژنوتیپ و محیط [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 1-12]
  • مدل های معادلات ساختاری برآورد پارامترها و روند ژنتیکی صفات رشد گوسفند لری بختیاری با مدل های معادلات ساختاری [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 83-96]
  • مراحل رشد بررسی اثر شرایط آب و هوایی بر ارزش تغذیه ای، فراسنجه های تولید گاز و مولفه های تجزیه پذیری یونجه کشت شده در دو منطقه کوهستانی و دشتی در مراحل مختلف رشد [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 1-11]
  • مرغ تخمگذار اثر متقابل پودر زنجبیل و فلفل قرمز در جیره بر پایه گندم بر صفات عملکردی و پاسخ ایمنی مرغ های تخم گذار در دوره پس از تولک [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 81-92]
  • مقیاس بررسی کارایی واحدهای تولید شیر در شهرستان میانه [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 13-21]
  • مواد مغذی مقایسه ترکیب مواد مغذی، هزینه های تولید و انتشار گازهای گلخانه ای در تولید ذرت سیلو شده و یونجه در صنعت گاو شیری [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 1-12]

ن

  • نشاسته اثر فرآوری بر فراسنجه های پروتئین و نشاسته دو رقم جو با سیستم نورفور [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 57-64]
  • نطفه‌داری اثر وضعیت قرارگیری تخم در انبار و دستگاه هچری بر صفات جوجه‌درآوری تخم بوقلمون [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 47-54]
  • نهاده مصرفی مقایسه ترکیب مواد مغذی، هزینه های تولید و انتشار گازهای گلخانه ای در تولید ذرت سیلو شده و یونجه در صنعت گاو شیری [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 1-12]
  • نوغانداری عوامل اثرگذار بر مشارکت نوغانداران استان گیلان در توسعه زنجیره ارزش محصولات نوغانداری [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 89-99]

و

  • وزیکول سمینال موقعیت‌یابی ایمونوهیستوشیمیایی گرلین در غدد ضمیمه جنسی گاو نر [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 79-88]
  • ویژگی های لاشه عملکرد، ویژگی های لاشه و برخی از فراسنجه های دستگاه گوارش جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه ذرت و دانه تریتیکاله با و یا بدون افزودن مکمل آنزیمی [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 35-46]
  • وضعیت قرارگیری تخم اثر وضعیت قرارگیری تخم در انبار و دستگاه هچری بر صفات جوجه‌درآوری تخم بوقلمون [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 47-54]

ه

  • هزینه تولید مقایسه ترکیب مواد مغذی، هزینه های تولید و انتشار گازهای گلخانه ای در تولید ذرت سیلو شده و یونجه در صنعت گاو شیری [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 1-12]
  • هضم پذیری تعیین سطح مناسب جایگزینی بقایای لوبیا با کاه گندم یا سیلاژ ذرت در جیره پرواری [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 23-30]
  • همبستگی ژنتیکی بررسی صحت مدل ‏های تک صفتی و چند صفتی ژنومی در حضور اثر متقابل ژنوتیپ و محیط [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 1-12]

ی

  • یونجه بررسی اثر شرایط آب و هوایی بر ارزش تغذیه ای، فراسنجه های تولید گاز و مولفه های تجزیه پذیری یونجه کشت شده در دو منطقه کوهستانی و دشتی در مراحل مختلف رشد [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 1-11]