اشراقی س.، امین غ.، و فخری س. 1388. مطالعه اثرات ضد باکتریایی و فیتوشیمیایی عصاره تام 12 گونه از گیاهان بومی ایران بر سوشهای بیماریزای نوکاردیا. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک (پژوهش و سازندگی)، 22(1) (پیاپی 82): 62-73.
بنایی م.، نعمت دوست حقی ب.، سلیمانی و.، فلاح پور ف.، و محیسنی م. 1393. ارزیابی پیش بالینی تجویز خوراکی نسبتهای مختلف عصاره گل ختمی (Althaea officinalis L.) بر فاکتورهای بیوشیمیایی خون ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). بوم شناسی آبزیان، 3: 20-26.
راد
م. ه.، عصاره م. ح.، مشکوه م. ع.، دشتکیان
ک.، و سلطانی م. 1389. نیاز آبی و تابع تولید اکالیپتوس (
Eucalyptus camaldulensis Dehnh) در شرایط اقلیمی خشک. مجله جنگل ایران، 1: 61-71.
زارعی ب.، سیفی ط.، موحدی ر.، چراغی ج.، و ابراهیمی س. 1392. اثرات ضد باکتریایی عصاره الکلی ختمی، مرزه بختیاری و چویر. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل، 16(۱): ۳۱-۳۷.
شجاعیان ک.، حبیبی ر.، شهریاری ر.، و جلیلوند ق. 1396. تاثیر سطوح مختلف پودر برگ اکالیپتوس بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی در جوجههای گوشتی. پژوهشهای علوم دامی، 27(1): 81-94.
شریفیپور م.، طغیانی م.، و کرکودی ک. 1392. تاثیر سطوح مختلف پودر گل ختمی (Althaea officinalis) بر عملکرد جوجههای گوشتی. کنگره ملی فناوریهای نوین در علوم دامی. دانشگاه آزاد اسلامی، واحد خوراسگان، اصفهان.
عطایی نیا ا.، میر محمودی ر.، مظهری م.، و مقبلی م. ۱۳۹۴. تاثیر پودر برگ اوکالیپتوس و ویتامین c بر عملکرد جوجههای گوشتی تحت شرایط تنش گرمایی. نخستین همایش ملی نقش مواد معدنی و ویتامینها در تغذیه و سلامت انسان، دام، طیور و آبزیان، جیرفت، دانشگاه جیرفت، دانشگاه علوم پزشکی جیرفت.
صادقی ا. ع.، بخش کلارستاقی ک.، و حاج محمدنیا قالیباف ک. 1393. بررسی اثرات کودهای اوره و ورمی کمپوست بر عملکرد کمی و کیفی گل ختمی (Altheae officinalis L.). بوم شناسی کشاورزی، 6(1): 42-50.
قاسمی ح. 1394. تاثیر جیره غذایی بر غلظت برخی متابولیتها، آنزیمها و الکترولیتهای خون جوجه شترمرغها در دو سن متفاوت. پژوهشهای جانوری (مجله زیست شناسی ایران)، 1: 85-96.
قاسمی ح.، حاج خدادادی ا.، کاظمی بنچناری م.، خدایی مطلق م.، و خلت آبادی فراهانی ا. 1396. اثرهای استفاده از اسانس ترکیبی گیاهان دارویی در آب آشامیدنی بر عملکرد رشد، هماتولوژی و پروفیل چربی خون شترمرغ (Struthio camelus). پژوهشهای علوم دامی، 2: 41-54.
قاسمیان و.، شفق ج.، و پیرزاد ع. ۱۳۹۶. اثر تیمارهای کودی و رژیم های آبیاری بر عملکرد و ترکیبات موسیلاژ دانه بالنگوی شهری .
دانش کشاورزی و تولید پایدار، 27(3): 17-31.
مهدوی س.، و مهماننواز ی. 1394. مقایسه اثرات شش گیاه دارویی بر عملکرد سیستم ایمنی هومورال در جوجههای گوشتی. پاتوبیولوژی مقایسهای، 12(3): 1715-1720.
نوبخت ع.، و اقدم شهریار ح. 1389. اثرات مخلوط گیاهان دارویی پنیرک، خارشتر و نعناع بر عملکرد کیفیت لاشه و متابولیتهای خون در جوجههای گوشتی. علوم دامی، 3: 51-63.
نوری موگهی س. م. ح.، خانهزاد م.، صدر م.، روحالهی ش.، و کاملی س. م. ۱۳۹۲. مقایسه اثرات موکولیتیک گل ختمی (Alcea sulphurea) و برم هگزین بر تغییرات سیستم موکوسیلیاری نای مرغ. گیاهان دارویی، 4: ۵4-۶1.
Abd El-Motaal A. M., Ahmed A. M. H., Bahakaim A. S. A. and Fathi M. M. 2008. Productive performance and immune competence of commercial laying hens given diets supplemented with eucalyptus. International Journal of Poultry Science, 7: 445-449.
Alcicek A., Bozkurt M. and Cabuk M. 2003. The effect of herbal essential oils, an organic acid or a probiotic on broiler performance. South African Journal of Animal Science, 34: 217-222.
Barbour E. K. and Danker S. 2005. Essential oils of eucalyptus and peppermint improve the homogeneity of immune responses and performance in MG/H9N2- infected broilers. American Holistic Veterinary Medicine Association, 24: 23-27.
Christaki E., Bonos E. and Florou-Paneri P. 2011. Use of anise seeds and/or α-tocopheryl acetate in laying Japanese quail diets. South African Journal of Animal Science, 41: 126-133.
Ebadollahi A., Sendi J. J., Maroufpoor M. and Rahimi-Nasrabadi M. 2017. Acaricidal potentials of the terpene-rich essential oils of two Iranian Eucalyptus species against Tetranychus urticae Koch. Journal of Oleo Science, 66(3): 307-314.
Eisenman W. S., Zaurov D. and Struwe L. 2012. Medicinal plants of central Asia: Uzbekistan and Kyrgyzstan. (2013th ed). USA: Springer, New York, pp. 340.
Elson C. E. and Yu S. G. 1994. The chemoprevention of cancer by vevalonate derived constituents of fruits and vegetables. Journal of Nutrition, 124: 607-614.
Elson C. E. 1995. Suppression of mevalonate pathway activities by dietary isoprenoids: protective roles in cancer and cardiovascular disease. Journal of Nutrition, 125: 1666-1672.
Farhadi D., Karimi A., Sadeghi G., Sheikhahmadi A., Habibian M., Raei A. and Sobhani K. 2017. Effects of using eucalyptus (Eucalyptus globulus L.) leaf powder and its essential oil on growth performance and immune response of broiler chickens. Iranian Journal of Veterinary Research, 18 (1): 60-62.
Fung Q. H., Tang Y. J. and Zhong J. J. 2002. Significance of inoculation density control in production of polysaccharide and ganoderic acid by submerged culture of Ganoderma lucidum. Process Biochemistry, 37: 1375-1379.
Hanafy A. M., Khalil H. A., Kilany O. E., Hassan M. A., Yusuf M. S. and Ibrahim A., Fares I. M., Hassan A. M. and Reddy P. G. 2016. Efficacy of Oil Mixture Supplementation on Productive and Physiological Changes of Laying Japanese Quail (Coturnix coturnix japonica). Asian Journal of Animal and Veterinary Advances, 11: 24-33.
Hassan M. S., El Sanhoury H. M., Ali W. A. H. and Ahmed A. M. H. 2011. Effect on using Eucalyptus leaves as natural additives on productive, physiological, immunological and histological performance of laying Japanese quail. Egypt Poultry Science, 31(2): 305-329.
Huyghebaert G. 2003. Replacement of antibiotics in poultry, In: Proceedings of Eastern Nutrition Conference 8-9 May. Quebec, Canada, pp. 1-24.
Klaver F. A. M. and van der Meer R. 1993. The assumed assimilation of cholesterol by lactobacilli and Bifidobacterium bifidum is due to their bils salt-deconjugating activity. Applied and Environmental Microbiology, 59: 1120-1124.
KwariI.D., Igwebuike J. U., Mohammed I. D. and Diarra S. S. 2011. Growth, haematology and serum chemistry of broiler chickens fed raw or differently processed sorrel (Hibiscus sabdariffa) seed meal in a semi-arid environment. International Journal of Science and Nature, 2(1): 22-27.
Mathur D., Agrawal R. and Shrivastava V. 2011. Phytochemical screening and determination of antioxidant potential of fruits extracts of Withania coagulans. Recent Research in Science and Technology, 3(11): 26-29.
Mulyaningsih S., Sporer F., Zimmermann S., Reichling J. and Wink M. 2010. Synergistic properties of the terpenoidsaromadendrene and 1,8-cineole from the essential oil of Eucalyptus globules against antibiotic susceptible and antibiotic resistant pathogens. Phytomedicine, 17(13): 1061-1066.
National Research Council (NRC). 1994. Nutrient Requirement of Poultry. 9th revised edition, National Academy Press. WashingtonD.C.
SaniI., Abdulhamid A. and Bello F. 2014. Eucalyptus camaldulensis: Phytochemical composition of ethanolic and aqueous extracts of the leaves, stem-bark, root, fruits and seeds. Journal of Scientific and Innovative Research, 3(5): 523-526.
SAS Institute. 2003. SAS User's Guide Version 9.1, CaryNC: SAS Institute Inc.
Soleimany V., Banaee M., Mohiseni M., Nematdoost Hagi B. and Mousavi Dehmourdi L. 2016. Evaluation of pre-clinical safety and toxicology of Althaea officinalis extracts as naturopathic medicine for common carp (Cyprinus carpio). Iranian Journal of Fisheries Sciences, 15(2): 613-629.
Sultan R., Aslam A., Saleem G., Anjum A., Krull W., Kumosani T. and Barbour E. K. 2017. Studies on performance, immunity, and safety of broilers vaccinated with killed H9N2 vaccine and supplemented with essential oils of Mentofin® in drinking water. International Journal of Applied Research in Veterinary Medicine, 15(2): 67-74.
Ueda H. and Shigemizu G. 1998. Effects of tea saponin, cholesterol and oils on the growth and feed passage rates in chicks. Animal Science and Technology, 69: 14-21.
Yaghoobzadeh M., Ghazvinian K., Choobchian M., Mahdavi A., Alemi F. and Darabighane B. 2012. Effects of saponin and herb oil extracts mixed with feed on broiler performance and carcass characteristics. Poultry Science, 91 (Suppl. 1): 124.
Yu S. G., Abuirmeileh N. M., Qureshi A. A. and Elson C. E. 1994. Dietary b-ionone suppresses hepatic 3- hydroxy-3-methylglutaryl coenzyme A reductase activity. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 42: 1493-1496.