موضوعات = تغذیه دام
تأثیر ویتامین D3 و اسید لاکتیک بر عملکرد، کیفیت تخم‌ مرغ و جوجه‌درآوری در مرغان مادر گوشتی

دوره 11، شماره 3، آذر 1401، صفحه 67-81

10.22124/ar.2022.21551.1683

رضا کنعانی؛ روح اله کیان فر؛ حسین جانمحمدی؛ وو کیون کیم؛ مجید علیایی


اثر جایگزینی یونجه جیره با برگ زرشک بر صفات عملکردی و شاخص‌های خونی شترمرغ

دوره 11، شماره 3، آذر 1401، صفحه 83-92

10.22124/ar.2022.20184.1638

مجتبی افشین؛ نظر افضلی؛ جواد حسینی واشان؛ علی حاجی بابائی


اثر سطح و روش فرآوری دانه کتان بر عملکرد، شاخص‌های رشد اسکلتی، سلامت و رفتار نشخوار گوساله‌های شیرخوار

دوره 11، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 31-42

10.22124/ar.2022.19593.1617

مصطفی حسین آبادی؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ تقی قورچی؛ عبداالحکیم توغدری


اثر برخی منابع آنتی‌اکسیدانی بر کاهش مسمومیت سالینومایسین در جوجه‌های تخم‌گذار

دوره 11، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 57-68

10.22124/ar.2022.20780.1652

محمد رشیدی فتح آبادی؛ مرتضی مهری؛ فاطمه شیرمحمد


اثر افزودن ترکیبی از اسیدهای آلی پوشش دار شده در آب آشامیدنی بر عملکرد رشد و فلور میکروبی روده کوچک جوجه های گوشتی

دوره 11، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 15-25

10.22124/ar.2022.18596.1587

مطهر رهنمای قلعه رودخانی؛ مازیار محیطی اصلی؛ حامد خلیل وندی بهروزیار


عملکرد، فراسنجه‌های‌خونی و پاسخ ایمنی جوجه‌های بلدرچین ژاپنی تغذیه شده با پودر زردچوبه و فلفل قرمز

دوره 11، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 39-53

10.22124/ar.2022.18651.1589

صادق پروری؛ سید روح اله ابراهیمی محمودآباد؛ روح اله کیانفر


بررسی فراسنجه‌های فیزیکی و شیمیایی سیلاژ چغندر علوفه‌ای (Beta vulgaris L.) با و بدون استفاده از لاکتوباسیلوس بوچنری

دوره 11، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 79-90

10.22124/ar.2022.19185.1602

مجید کلانتر؛ محمد یگانه پرست؛ حسن فضایلی؛ علیرضا آقاشاهی؛ مهدی خجسته کی


بهبود ارزش تغذیه ای کاه گندم با اعمال روش عمل‌آوری شیمیایی-اکسیداسیون در شرایط آزمایشگاهی برای استفاده در تغذیه نشخوارکنندگان

دوره 10، شماره 4، اسفند 1400، صفحه 19-34

10.22124/ar.2022.18644.1588

مرضیه قربانی؛ محمد حسین کیانمهر؛ اکبر عرب حسینی؛ احسان سرلکی؛ علیرضا آقاشاهی؛ علی اسدی الموتی