آق گ. ب.، دستار ب.، شمس شرق م.، هاشمی س. ر. و میرشکار ر. 1392. اثرات سطوح مختلف سیاه دانه در جیرههای حاوی سطوح متفاوت پروتئین بر شاخصهای استخوان درشتنی. پژوهشهای علوم دامی، 23(3): 121-115.
بیدار ن.، نصیری مقدم ح. و حسن آبادی ا. 1391. اثر افزودن اسانس اسطوخدوس بر عملکرد بر خصوصیات لاشه جوجههای گوشتی تحت شرایط استرس گرمایی. پنجمین کنگره علوم دامی ایران. اصفهان. صص 1404-1401.
پناهیدهقان م. ر.، رسولنژاد فریدونی س. م.، زندهروح کرمانی ر.، مدیر صانعی م.، معافی محمودآبادی م.، میرسلیمی س. م. ف. و نیک نفس ف. 1374. فیزیولوژی پرندگان. چاپ اول. انتشارات واحد آموزش و معاونت کشاورزی سازمان اقتصادی کوثر.
حبیبی ر.، صادقی ق. ع.، کریمی ا.، شیریان س و دارابی ز. 1391. اثرات سطوح مختلف پودر زنجبیل بر وضعیت آنتیاکسیدانی و پراکسیداسیون لیپید در جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی. پنجمین کنگره علوم دامی ایران. اصفهان. صص 1305-1201.
طهماسبی ا. م.، شریعتمداری ف. و کریمیترشیزی م. ا. 1391. تاثیر استفاده از عصاره الکلی گیاه آویشن باغی، ویتامین E و چربی در جیرهغذایی بر میزان کلسترول سرم خون و زرده تخممرغ و سیستم ایمنی مرغ تخمگذار تحت شرایط تنش حرارتی. گیاهان دارویی، 11: 191-183.
عربی س.، آرشامی ج.، حقپرست ع. و وکیلی ع. 1391. بررسی تاثیر عصاره مریمگلی (Salvia officinalis L.) بر شاخصهای هماتولوژیک در موش صحرایی نر. همایش سراسری گیاهان دارویی، یاسوج، 153 ص.
محمدی ز.، غضنفری ش.، ادیبمرادی م. و برمکی س. 1393. بررسی اثرات سطوح مختلف اسانس میخک بر برخی فراسنجههای خونی در جوجههای گوشتی. ششمین گنگره علوم دامی ایران. تبریز. صص 1264-1260.
مصدق ر.، سالاری س.، ساری م.، محمدآبادی ط. و تقیزاده م. 1392. مقایسه اثر افزودن اسانس گیاه دارویی مروتلخ (Salviamirzayanii) با آنتیبیوتیک ویرجینیامایسین بر عملکرد، متابولیت های خون و برخی از فراسنجههای ایمنی جوجههای گوشتی. نشریه پژوهشهای علوم دامی ایران، 5(1): 28-20.
میرزا، م.، باهرنیک ز. و جمزاد ز.1382. استخراج و شناسایی ترکیبهای اسانس گیاه مریمگلی کارواندی. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 19(2): 124-117.
نویدشاد ب. و جعفری پ. 1383 . تغذیه دام. انتشارات فرهنگ جامع. 512 ص.
Akbarian A., Golian A., Kermanshahi H., Raji A., Farhoosh F., DeSmetand S. and Michiels, J. 2012. Microbial changes in the ileal and caecaldigesta of broilers fed lemon peel and orange peel extracts and CurcumXanthorrhiza essential oil, and subjected to chronic heat stress. Laboratory for Animal Nutrition and Animal Product Quality Alternative to antibiotics: challenges and solution in animal production organization. Abstract P. 38-38.
Amirghofran Z., Bahmani M., Azadmehr A., Javidnia K., Ramazani M. and Ziaei A. 2010. Effect of Salvia mirzayanii on the immune system and induction of apoptosis in peripheral blood lymphocytes. U. S. Natinal Library of Medicine, 24(6): 500-508.
Asadi S., Khodagholi F., Esmaeili M. A., Khoramian Tusi S., Asari N., Shaerzadeh F., Sonboli A. and Ghahremanzamaneh M. 2011. Chemical composition analysis, antioxidant, antiglycating activities and neuroprotctive effects of S. choloroleuca, S. mirzayanii and S. santolinifolia from Iran. The American Journal of Chinese Medicine, 39(3): 615-638.
Bartlett J. R. and Smith M. O. 2003. Effect of different levels of zinc on the performance and immune competena of broiler under heat stress. Poultry Science, 82: 1580-1588.
Cabuk M., Alcicek A., Bozkurt M. and Imer N. 2003. Antimicrobial properties of the essential oils isolated from aromatic plants and using possibility as alternativ feed additive. National Animal Nutrition Congress. 18-20 September. Pp: 184-187
Daghir N., Beirut J. and Lebanon. 2009. Nutritional Strategies to Reduce Heat Stress in Broiler Breeders. Lohmann Information, 44(1): 6.
Fki I., Bouaziz M., Sahnoum Z. and Sajadi S. 2005. Hypocholesterolemic effects of phenolic rich extracts of chemlali olive cultivar in rats fed acholesterol- rich diet. Bioorganic and Medicinal Chemistry, 13: 5362-5370.
Gilliland S. E., Nelson C. R. and Maxwell C. 1985. Assimilation of cholesterol by lactobacillus acidophilus bacteria. Application, Environment, Microbiology, 49: 337-381.
Jamroz D., Wiliczkiewicz A., Wertelecki T., Orda J. and Skorupin Ska J. 2005. Use of active substances of plant origin in chicken diets based on maize and locally grown cereals. British Poultry Science, 46: 485-493.
Khan I., Khattak H., Ullah I. and Bangash F. K. 2007. Study of the physiochemical properties of silybum marianum seed oill. Journal of Chemical Society of Pakistan, 29(10): 545-548.
Kim W. K., Donalson L. M., Herrera P., Woodward C. L., Kubenta L. F., Nisbert D. J. and Ricke S. C. 2004. Effects of different bone preparation methods (fresh, dry and fat-free dry) on bone parameters and the correlations between bone breaking strength and the other bone parameters. Poultry Science, 83: 1663-1666.
Mohan P., Kadirvel R., Natarajan A. and Bhaskaran M. 1996. Effect of probiotic supplementation on growth, nitrogen utilisatin and serum cholesterol in broilers. British Poultry Science, 37(2): 395-410.
Niu Z. Y., Liu F. Z., Yan Q. L. and Li W. C. 2009. Effects of different levels of vitamin E on growth performance, immune responses of broilers under heat stress. Poultry Science, 88: 2101-2107.
NRC. 1994. Nutrient Requirements of Poultry. National Academy Press, Washington, DC.
Ocak N. G., Erener F. B. A. K., Sungu M. and Altop A. 2008. Performance of broilers fed dry peppermint (Menthapiperita L.) or thyme (Thymus vulgaris L.) leaf supplemented diet. Czech Journal of Animal Science, 53(4): 169-175.
SAS Institute. 2005. SAS Users guide: Statistics. Version 9.1. SAS Institute Inc., Cary, NC.
Shen J., Niijima A., Tanida M., Horii Y., Maeda K. and Nagai K. 2005. Olfactory stimulation with scent of lavender oil affects autonomic nerves, lipolysis and appetite in rats. Neuroscience Letters, 383: 188-193.
Sivopoulou A., Nikolaou C., Papanikoloau E., Kokkini S., Lanaras T. and Arsenakis M. 1997. Antimicrobial, cytotoxic, and antiviral activities of Salvia fructicosa essential oil. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 48(8): 3197-3201.
Zhang B. and Coon C. 1997. The relationship of various tibia bone measurements in hens. Poultry Science, 76: 1698-1701.
Ziaei A., Ramezani M., Wright L., Paetz C., Schneider B. and Amirghofran Z. 2010. Identification of spathulenol in Salvia mirzayanii and the immunomodulatoy effects. U. S. National Library of Medicine, 25(4): 57-62.