بشیری ا.، صفامهر ع. ر.، مستشاری م. و میرزایی م. 1388. اثر سطوح مختلف مواد مغذی جیره بر عملکرد و همبستگی آن با صفات لاشه در دوره رشد جوجههای گوشتی. مجله دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه، 3: 655-645.
دستار ب.، مصطفیلو ی.، حسنی س. و حاتمینژاد ر. 1385. تاثیر سطح انرژی جیره و الگوی اسید آمینه بر اساس روش تغذیه مرحلهای بر عملکرد جوجههای گوشتی. مجله علوم کشاورزی ایران، 37: 1066-1059.
دستار ب.، رجبزاده نسوان م.، شمس شرق م. و مهاجر م. 1395. بررسی تاثیر الگوهای مختلف تغذیه پروتئین بر عملکرد رشد و اجزای لاشه جوجههای گوشتی سویهی تجاری کاب. نشریه تولیدات دامی، 3: 562-553.
زمانی م.، رضایی م.، تیموری یانسری ا.، سیاحزاده ه. و نیکنفس ف. 1392. تاثیر سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره پایانی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و غلظت لیپیدهای سرم خون جوجههای گوشتی. نشریه پژوهشهای علوم دامی ایران، 23: 86-69.
ظهیرالدینی ه.، میرآشتیانی ر.، شیوازاد م. و نیکخواه ع. 1380. اثر غلظت انرژی و مواد مغذی جیره بر عملکرد جوجههای آمیخته گوشتی آرین. علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی، 5: 134-125.
میرزایی ح. و دیندارلو م. 1394. تخمین انرژی قابل سوخت و ساز ظاهری گندم و ذرت در طیور گوشتی با استفاده از روش شبکه عصبی مصنوعی بر اساس ترکیبات مواد مغذی و اسیدهای آمینه ضروری. نشریه علوم دامی، 106: 218-209.
مرادی م.، مقصودلو ش.، رستمی ف. و مصطفیلو ی. 1392. اثر سطوح مختلف جایگزینی دانه سویای اکسترود شده به جای کنجاله سویا و سطوح مختلف ویتامین E بر شاخص تولید و صفات اقتصادی جوجههای گوشتی. تحقیقات تولیدات دامی، 4: 25-15.
یعقوبفر ا.، کرکودی ک. و دیباییان م. 1390. تاثیر سیستمهای متفاوت بیان انرژی قابل متابولیسم و اسیدهای آمینه در جیرههای غذایی، بر عملکرد و خصوصیات لاشهی جوجههای گوشتی. پژوهشهای تولیدات دامی، 2: 11-1.
Ajinomoto Heartland. 2010. Chicago.
http://aaa.lysine.com./AA Table/ingredients.
AOAC. 2016. Official methods of analysis. 16th ed. Association of Official Analytical Chemists. Arlington. VA.
Dale N. and Batal A. 2015. J-Poultry Web. http://www.poultry.uga.edu/soybeans/metabolizable energy sbm.pps. Accessed on September 12. 2015.
Dozier W. A., Corzo A., Kidd M. T. and Branton S. L. 2007. Dietary apparent metabolizable energy and amino acid density effects on growth and carcass traits of heavy broilers. Poultry Science, 16: 192-205.
Evonic Industries. 2010. Amino Data 3.0, Platinum version. Feed additive. Degussa AG, Hanau-Wolfgang, Germany. http://www. Aminodat. com.
Kay R., Edwards W. and Duffy P. 2007. Farm Management. 6th revised Ed. MeGraw-Hill Education. 480 Pages.
Lemme A., Ravindran V. and Bryden W. L. 2004. Ileal digestibility of amino acids in feed ingredients for broilers. Journal of World's Poultry Science, 60: 423-438.
NRC. 1994. Nutrient Requirements of Poultry. 9th ed. National Academic Press, Washington DC. 176p.
Nudiens J. 2000. Opportunities of genetic potential of cross Hybro-G broiler chicks using differently enriched feed. Veterinarian Zootechnic Technology, 19: 82-86.
Rezaei M., Teimouri A., Pourreza J. and Syyahzadeh H. 2006. Effect of diet dilution in the starter period on performance and carcass characteristics of broiler chicks. Journal of Central European Agriculture, 7: 63-70.
Ross Broiler. 2014. Manangement manual. Aviagen. http://www.aviagen.com.
SAS. 2008. SAS/STAT® 9.2. User's Guide. SAS Institute Inc. Cary, North Carolina. USA.
Tahir M. and Pesti G. M. 2012. Comparison of ingredient usage and formula costs in poultry feeds using different amino acid digestibility databases. Journal of Poultry Science, 21: 693-705.
Wolynetz M. S. and Sibbald I. R. 1984. Relationship between apparent and true metabolizable energy and the effect of the nitrogen correction. Journal of Poultry Science, 63: 1386-1399.
Yaghobfar A. 2016. The efficiency of AMEn and TMEn utilization for NE in broiler diets. Brazilian Journal of Poultry Science, 18: 126-136.
Yari P., Yaghobfar A., Aghdan Shahryar H., Ebrahimnezhad Y. and Mirzaie Goudarzi S. 2015. Effects of diets formulation based on different methods of metabolisable energy (AMEn & TMEn) and amino acids (TAA & DAA) expression on Performance, Energy and Protein efficiency ratio and productive efficiency factor of broiler chicks. International Journal of Biological Forum, 7: 73-78.
Zarei A., Mohamadi M. and Hemmati B. 2014. Metabolizable energy and chemical composition of poultry by- product meal. Iranian Journal of Applied Animal Science, 4: 849-853.