کلیدواژه‌ها = تجزیه‌پذیری
اثر تغذیه سطوح مختلف زائدات پنبه بر عملکرد، تجزیه‌پذیری، فراسنجه‌های تخمیر، پروتئین میکروبی و جمعیت میکروبی شکمبه در بره‌های پرواری

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 29 اسفند 1402

10.22124/ar.2024.25819.1795

علی میرزائی؛ یداله چاشنی دل؛ اسداله تیموری یانسری


اثر جایگزینی یونجه با غلاف سوبابل (Leucaena leucocephala ) بر قابلیت هضم، تخمیر آزمایشگاهی و تجزیه‌پذیری (in situ) در گاو و گاومیش

دوره 6، شماره 3، آذر 1396، صفحه 63-72

10.22124/ar.2017.2366

زهره شهریاری؛ طاهره محمدابادی؛ صالح طباطبایی وکیلی؛ مرتضی چاجی؛ محسن ساری


تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و قابلیت هضم ظاهری تفاله زیتون عمل‌آوری شده با پرتو الکترون

دوره 5، شماره 3، آذر 1395، صفحه 49-57

مهدی سبحانی؛ سیدروح اله ابراهیمی محمودآباد؛ مهدی تقی نژاد رودبنه؛ یوسف مهمان نواز


تعیین و مقایسه ترکیب شیمیایی، تجزیه‌پذیری و فراسنجه‌های تولید گاز دانه ارقام جو تجاری و بومی

دوره 4، شماره 1، خرداد 1394، صفحه 95-106

زهرا زمانی امیرآباد؛ فرید مسلمی‌پور؛ جواد بیات کوهسار؛ فرزاد قنبری