دوره و شماره: دوره 1، شماره 4، زمستان 1391، صفحه 1-72 

مقاله پژوهشی

1. اثر افزودن چای سبز و روغن ماهی به جیره جوجه‌های گوشتی بر عملکرد و پاسخ ایمنی هومورال علیه نیوکاسل

صفحه 1-13

شقایق زارع‌زاده؛ محمد روستائی علی‌مهر؛ علیرضا علیزاده؛ محسن محمدی‌قیصر


3. تاثیر ال-کارنیتین و نوع چربی بر عملکرد و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی

صفحه 27-34

خسرو پارسائی مهر؛ پرویز فرهومند؛ محمد افروزیه؛ رامین نجفی؛ عباسعلی احمدی نقدهی


5. اثر سطوح مختلف اسید بنزوئیک بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی

صفحه 45-51

آیدا جعفری صیادی؛ اردشیر محیط؛ نریمان میراعلمی؛ امیر هادی‌پور


7. اثرات آنتی‌بیوتیک، پروبیوتیک، پری‌بیوتیک و مولتی آنزیم در جیره‌های پلت شده بر عملکرد جوجه‌های گوشتی

صفحه 63-72

کاظم یوسفی کلاریکلائی؛ مازیار محیطی اصلی؛ سید عبداله حسینی؛ حسین یوسفی کلاریکلائی