موضوعات = تغذیه طیور
تعداد مقالات: 33
1. مقایسه اثر اسانس‌های نعناع و اکالیپتوس بر عملکرد، خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی تحت شرایط تنش گرمایی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 11 دی 1348

10.22124/ar.2019.9963.1296

نوید اصغریان؛ رامین نجفی قرآجه؛ میثم ابطحی فروشانی


2. تأثیر سطوح مختلف اسیدهای چرب امگا-3 بر عملکرد مرغ های تخم گذار در شرایط تنش فیزیولوژیکی القاء شده با دگزامتازون

دوره 9، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 55-65

10.22124/ar.2020.13823.1427

عاطفه برنجیان؛ سید داود شریفی؛ عبدالله محمدی سنگ چشمه؛ محمدرضا بختیاری زاده


10. اثر مکمل غنی از نوکلئوتید بر عملکرد رشد و پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی

دوره 8، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 1-11

10.22124/ar.2019.13016.1402

مونا حیدری؛ مهرداد محمدی؛ مازیار محیطی اصلی


13. اثر روی ‌آلی و معدنی و اسید بوتیریک بر عملکرد و صفات کیفی پوسته تخم‌مرغ در دوره‌های مختلف پرورش

دوره 8، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 35-51

10.22124/ar.2019.10874.1334

حمیده یعقوبی طاسکوه؛ محمود شمس شرق؛ تقی قورچی؛ سعید حسنی


14. اثر منابع مختلف سلنیوم جیره غذایی و دمای نگهداری بر افزایش ماندگاری تخم بلدرچین ژاپنی

دوره 8، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 23-33

10.22124/ar.2019.9657.1287

حسین احمدیان؛ ذبیح اله نعمتی؛ امیر کریمی؛ رشید صفری


18. اثر اسانس گیاهان آویشن و کاکوتی بر عملکرد، جمعیت میکروبی و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی

دوره 7، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 53-65

10.22124/ar.2018.10180.1304

سید حسن حسینیان بیلندی؛ سید محمد حسینی؛ محسن مجتهدی؛ مسلم باشتنی


25. اثر سطوح مختلف تفاله انگور بر عملکرد تولید و کیفیت داخلی تخم مرغ در دما و زمان های مختلف نگهداری

دوره 6، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 81-91

10.22124/ar.2018.2757

سید علی میرقلنج؛ روح الله کیانفر؛ حسین جانمحمدی؛ اکبر تقی زاده