موضوعات = تغذیه طیور
تعداد مقالات: 31
1. اثر مکمل غنی از نوکلئوتید بر عملکرد رشد و پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 11 دی 1348

مونا حیدری؛ مهرداد محمدی؛ مازیار محیطی اصلی


2. اثر افزودن عصاره پوست انار بر صفات عملکردی، شاخص‌های خونی، ریخت شناسی روده باریک وماندگاری گوشت جوجه‌ گوشتی تغذیه شده با جیره حاوی روغن کلزا

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 11 دی 1348

سیدجواد حسینی واشان؛ ستاره عابدی؛ سید همایون فرهنگ فر؛ سید احسان غیاثی


3. تأثیر سطوح مختلف کروم آلی بر عملکرد و خصوصیات کیفی تخم‌مرغ مرغان تخم‏گذار پرورش یافته در شرایط متراکم

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 11 دی 1348

سمیه سالاری؛ ابتسام بوعذار؛ نسرین رشیدی


4. مقایسه اثر آنزیم‏های فیتاز نوترکیب باکتریایی و قارچی با نمونه تجاری بر عملکرد، فراسنجه‏ های رشد و غلظت کلسیم و فسفر در جوجه های گوشتی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 11 دی 1348

مهدی کسرایی؛ ریحانه سریری؛ علیرضا حسابی؛ محمدرضا نصیری؛ احمد آسوده


5. مقایسه اثر منابع آلی، غیرآلی و هیدروکسی منگنز، روی و مس بر عملکرد مرغ تخمگذار مسن

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 11 دی 1348

علی سهرابی؛ مرتضی مهری؛ فاطمه شیرمحمد


6. تأثیر افزودن سطوح مختلف سولفات، کیلات و نانو روی به جیره بر عملکرد، ذخیره روی در بافت‌ها و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 11 دی 1348

حمیرا خالقی درمیان؛ فرزاد باقرزاده کاسمانی؛ مهران مهری


8. اثر تفاله هسته انار با آنزیم و فرآوری آن با اوره بر عملکرد، فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و ایمنی جوجه گوشتی تحت تنش گرمایی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 11 دی 1348

سیدجواد حسینی واشان؛ تکتم وفائی فرد؛ همایون فرهنگ فر؛ سید احسان غیاثی


9. مقایسه اثر اسانس‌های نعناع و اکالیپتوس بر عملکرد، خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی تحت شرایط تنش گرمایی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 11 دی 1348

نوید اصغریان؛ رامین نجفی قرآجه؛ میثم ابطحی فروشانی


10. اثر روی ‌آلی و معدنی و اسید بوتیریک بر عملکرد و صفات کیفی پوسته تخم‌مرغ در دوره‌های مختلف پرورش

دوره 8، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 35-51

حمیده یعقوبی طاسکوه؛ محمود شمس شرق؛ تقی قورچی؛ سعید حسنی


11. اثر افزودن مکمل جیره ای گوانیدینو استیک اسید و ال- آرژنین بر عملکرد، فراسنجه های خونی و خصوصیات لاشه بلدرچین ژاپنی

دوره 8، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 1-10

حسن درمانی کوهی؛ پریسا توکلی؛ اردشیر محیط؛ فاطمه محمد پور


12. اثر منابع مختلف سلنیوم جیره غذایی و دمای نگهداری بر افزایش ماندگاری تخم بلدرچین ژاپنی

دوره 8، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 23-33

حسین احمدیان؛ ذبیح اله نعمتی؛ امیر کریمی؛ رشید صفری


13. اثر افزودن ویتامین E و سلنیوم به جیره پایه بر عملکرد، کیفیت اسپرم و برخی فراسنجه های خونی در بلدرچین ژاپنی

دوره 8، شماره 1، بهار 1398، صفحه 77-88

مهدی صفاخواه؛ خسرو قزوینیان؛ رضا جمشیدی؛ مهدی مهرآبادی


15. اثر اسانس گیاهان آویشن و کاکوتی بر عملکرد، جمعیت میکروبی و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی

دوره 7، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 53-65

سید حسن حسینیان بیلندی؛ سید محمد حسینی؛ محسن مجتهدی؛ مسلم باشتنی


20. اثر متقابل پودر زنجبیل و فلفل قرمز در جیره بر پایه گندم بر صفات عملکردی و پاسخ ایمنی مرغ های تخم گذار در دوره پس از تولک

دوره 7، شماره 1، بهار 1397، صفحه 81-92

رامین ولی زاده؛ روح الله کیان فر؛ سید علی میرقلنج؛ مجید علیایی


23. اثر سطوح مختلف تفاله انگور بر عملکرد تولید و کیفیت داخلی تخم مرغ در دما و زمان های مختلف نگهداری

دوره 6، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 81-91

سید علی میرقلنج؛ روح الله کیانفر؛ حسین جانمحمدی؛ اکبر تقی زاده


25. اثر سطوح مختلف اسانس مروتلخ بر عملکرد و برخی فراسنجه‌های خونی و ایمنی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی

دوره 6، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 69-80

سهیلا بیاتی؛ سمیه سالاری؛ احمد طاطار؛ محسن ساری؛ خلیل میرزاده