آرایه تعیین ژنوتیپبررسی تنوع تعداد کپی در ژنوم گوسفندان بلوچی با استفاده از تجزیه مقایسهای الگوریتم های PennCNV و QuantiSNP [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 29-44]
آلفا 1 اسیدگلیکوپروتئینهمبستگی تنش با پاسخهای فاز حاد و ایمنی هومورال در جوجه های گوشتی [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 23-31]
آنتی اکسیداناثر افزودن رازیانه و سیاهدانه در جیره قبل و بعد از زایش بر فراسنجه های خونی و آنتی اکسیدانی میش و بره های سنجابی [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 81-94]
آنزیم آمینوپپتیدازاثر سطوح مختلف کنجاله کلزا و آنزیم پروتئاز بر عملکرد، صفات کیفی تخم مرغ و قابلیت هضم مواد مغذی در مرغ های تخم گذار [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 33-45]
آنزیمهای آنتیاکسیدانیتأثیر مخمر ساکارومایسس سرویسیه در مقایسه با موننسین بر تنش اکسیداتیو برههای پرواری در شرایط تنش گرمایی [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 47-56]
ا
اثر متقابل ژنوتیپ و محیطپیامدهای واردات مواد ژنتیکی با در نظر گرفتن اثر متقابل ژنوتیپ و محیط و فاصله جایگزینی در گاو شیری [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 1-12]
ارزش اقتصادی کلارزیابی برنامه های انتخاب با و بدون استفاده از داده های ژنومی در مرغ های بومی ایران [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 13-28]
ارزیابی حسیاستخراج عصاره برهموم و بررسی اثر آن بر کیفیت و ماندگاری دوغ غیرپاستوریزه [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 99-111]
ارزیابی ژنومیاثر تراکم نشانگرها و اندازه جمعیت مرجع بر صحت مستندسازی در داده شبیه سازی شده [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 15-22]
اسانس اکالیپتوساثر اسانس های نعناع و اکالیپتوس بر عملکرد، خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی جوجههای گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 17-30]
اسانس دارچیناثر سطوح مختلف اسانس دارچین بر ترکیبات شیمیایی، فراسنجه های تولید گاز و پایداری هوازی سیلاژ یونجه در شرایط آزمایشگاهی [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 85-97]
اسانس گیاهیبرهمکنش اسانس آنغوزه ( Ferula assafoetida ) و درمنه کوهی (Artemisia aucheri ) با سطح کنسانتره جیره بر پویایی تخمیر و القاء اسیدوز برونتنی [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 71-83]
اسانس نعناعاثر اسانس های نعناع و اکالیپتوس بر عملکرد، خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی جوجههای گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 17-30]
اسید چرب مزدوجاثر ژل آلوئهورا و مکمل اسید لینولئیک مزدوج بر عملکرد، متابولیتهای خونی و فراسنجههای ایمنی گوسالههای شیرخوار هلشتاین [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 67-77]
اسیدهای چرب امگا-3تأثیر سطوح مختلف اسیدهای چرب امگا-3 بر عملکرد مرغ های تخم گذار در شرایط تنش فیزیولوژیکی القاء شده با دگزامتازون [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 55-65]
افزودنی گیاهیاثر افزودن پودر برگ درخت اکالیپتوس و گل ختمی به جیره بر شاخص های عملکرد و فراسنجههای بیوشیمیایی خون در جوجههای گوشتی [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 11-21]
اکالیپتوساثر افزودن پودر برگ درخت اکالیپتوس و گل ختمی به جیره بر شاخص های عملکرد و فراسنجههای بیوشیمیایی خون در جوجههای گوشتی [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 11-21]
القاء اسیدوزبرهمکنش اسانس آنغوزه ( Ferula assafoetida ) و درمنه کوهی (Artemisia aucheri ) با سطح کنسانتره جیره بر پویایی تخمیر و القاء اسیدوز برونتنی [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 71-83]
الگوریتمهای PennCNV و QuantiSNPبررسی تنوع تعداد کپی در ژنوم گوسفندان بلوچی با استفاده از تجزیه مقایسهای الگوریتم های PennCNV و QuantiSNP [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 29-44]
انتخاب ژنومیپیامدهای واردات مواد ژنتیکی با در نظر گرفتن اثر متقابل ژنوتیپ و محیط و فاصله جایگزینی در گاو شیری [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 1-12]
ب
باروریمقایسه عملکرد تولیدمثلی کبکهای چوکار (Alectoris chukar) در پی جفت گیری طبیعی و تلقیح مصنوعی [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 101-108]
برهاثر افزودن نمک های کلسیمی روغن پالم و روغن ماهی به جیره بر عملکرد، ویژگی های لاشه و کیفیت گوشت بره های نر مغانی [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 71-80]
بره پرواریتأثیر مخمر ساکارومایسس سرویسیه در مقایسه با موننسین بر تنش اکسیداتیو برههای پرواری در شرایط تنش گرمایی [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 47-56]
برهموماستخراج عصاره برهموم و بررسی اثر آن بر کیفیت و ماندگاری دوغ غیرپاستوریزه [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 99-111]
بلاستوسیستپروفایل ترانسکریپتومی اندومتریوم برای رشد و طویلشدگی رویان گاوهای شیری [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 1-13]
پایداری هوازیاثر سطوح مختلف اسانس دارچین بر ترکیبات شیمیایی، فراسنجه های تولید گاز و پایداری هوازی سیلاژ یونجه در شرایط آزمایشگاهی [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 85-97]
پروتئازاثر سطوح مختلف کنجاله کلزا و آنزیم پروتئاز بر عملکرد، صفات کیفی تخم مرغ و قابلیت هضم مواد مغذی در مرغ های تخم گذار [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 33-45]
پروتئین غیر قابل تجزیه در شکمبهاثر نوع دانه (ذرت یا جو) و نسبت پروتئین غیر قابل تجزیه به قابل تجزیه در شکمبه بر عملکرد، شاخصهای رشد اسکلتی و متابولیتهای خونی گوسالههای هلشتاین [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 61-75]
پروتوزوآتاثیر تغذیه پودر هسته خرمای عملآوری شده با پراکسید هیدروژن قلیایی بر قابلیت هضم و عملکرد برههای پرواری [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 57-69]
پودر چربی کلسیمیاثر منابع مختلف پودر چربی کلسیمی اُمگا 3 و 6 بر عملکرد، جوجه درآوری، لیپیدهای خون و شمارش فولیکول های تخمدان در مرغ مادر گوشتی مسن [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 1-15]
پیشرفت ژنتیکیپیامدهای واردات مواد ژنتیکی با در نظر گرفتن اثر متقابل ژنوتیپ و محیط و فاصله جایگزینی در گاو شیری [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 1-12]
پیشرفت ژنتیکیبرآورد فراسنجه های ژنتیکی و روند ژنتیکی صفت چندقلوزایی در گله تحت انتخاب گوسفند افشاری [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 23-35]
ت
تابع هدف انتخاباثر حذف صفت سن بلوغ جنسی از تابع هدف انتخاب و نسبت خروس های انتخاب شده بر پاسخ به انتخاب صفات در مرغ های بومی [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 37-44]
تجزیه بر پایه مسیرتجزیه و تحلیل مجموعه های ژنی جهت شناسایی ژن ها و مسیرهای زیستی مرتبط با صفات وزن بدن در مرغ [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 47-57]
تخمداناثر منابع مختلف پودر چربی کلسیمی اُمگا 3 و 6 بر عملکرد، جوجه درآوری، لیپیدهای خون و شمارش فولیکول های تخمدان در مرغ مادر گوشتی مسن [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 1-15]
ترکیب شیمیاییاثر پودر آویشن زوفایی (Thymbra spicata) و سرخارگل (Echinasea purpurea) بر فراسنجههای عملکرد و کیفیت عضله کعب ران جوجههای گوشتی چالش یافته با کمپیلوباکتر ژژونی [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 77-88]
تغییرات ساختاریبررسی تنوع تعداد کپی در ژنوم گوسفندان بلوچی با استفاده از تجزیه مقایسهای الگوریتم های PennCNV و QuantiSNP [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 29-44]
تفاله اناراثر تفاله هسته انار با آنزیم و فرآوری آن با اوره بر عملکرد، فراسنجههای بیوشیمیایی خون و ایمنی جوجههای گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 89-99]
تلقیح مصنوعیمقایسه عملکرد تولیدمثلی کبکهای چوکار (Alectoris chukar) در پی جفت گیری طبیعی و تلقیح مصنوعی [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 101-108]
تنشهمبستگی تنش با پاسخهای فاز حاد و ایمنی هومورال در جوجه های گوشتی [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 23-31]
تنش فیزیولوژیکیاثر اندازه ذرات مکمل کروم-متیونین بر عملکرد رشد، صفات لاشه و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی در شرایط تنش فیزیولوژیکی [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 31-45]
تنش گرماییاثر اسانس های نعناع و اکالیپتوس بر عملکرد، خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی جوجههای گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 17-30]
تنش گرماییاثر تفاله هسته انار با آنزیم و فرآوری آن با اوره بر عملکرد، فراسنجههای بیوشیمیایی خون و ایمنی جوجههای گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 89-99]
تنش گرماییتأثیر مخمر ساکارومایسس سرویسیه در مقایسه با موننسین بر تنش اکسیداتیو برههای پرواری در شرایط تنش گرمایی [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 47-56]
تنوع تعداد کپیبررسی تنوع تعداد کپی در ژنوم گوسفندان بلوچی با استفاده از تجزیه مقایسهای الگوریتم های PennCNV و QuantiSNP [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 29-44]
توابع غیرخطیتوصیف ریاضی منحنی رشد گوسفندان کردی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی و مقایسه آن با برخی مدلهای غیرخطی [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 45-59]
توده تخم مرغتأثیر سطوح مختلف اسیدهای چرب امگا-3 بر عملکرد مرغ های تخم گذار در شرایط تنش فیزیولوژیکی القاء شده با دگزامتازون [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 55-65]
توده تخم مرغاثر منابع مختلف پودر چربی کلسیمی اُمگا 3 و 6 بر عملکرد، جوجه درآوری، لیپیدهای خون و شمارش فولیکول های تخمدان در مرغ مادر گوشتی مسن [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 1-15]
تولید اسپرم روزانهاثر نانو ذرات نقره بر عملکرد تولیدمثلی بلدرچین نر ژاپنی [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 45-54]
تولید گازارزش غذایی، ترکیبات فنلی و فراسنجه های هضم برون تنی ضایعات برداشت زرشک در مقایسه با یونجه [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 79-90]
تولید گاز آزمایشگاهیاثر سطوح مختلف اسانس دارچین بر ترکیبات شیمیایی، فراسنجه های تولید گاز و پایداری هوازی سیلاژ یونجه در شرایط آزمایشگاهی [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 85-97]
ج
جوجهدرآوریمقایسه عملکرد تولیدمثلی کبکهای چوکار (Alectoris chukar) در پی جفت گیری طبیعی و تلقیح مصنوعی [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 101-108]
جوجه گوشتیاثر اسانس های نعناع و اکالیپتوس بر عملکرد، خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی جوجههای گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 17-30]
جوجه گوشتیاثر تفاله هسته انار با آنزیم و فرآوری آن با اوره بر عملکرد، فراسنجههای بیوشیمیایی خون و ایمنی جوجههای گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 89-99]
جوجه گوشتیاثر اندازه ذرات مکمل کروم-متیونین بر عملکرد رشد، صفات لاشه و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی در شرایط تنش فیزیولوژیکی [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 31-45]
جوجه گوشتیاثر افزودن پودر برگ درخت اکالیپتوس و گل ختمی به جیره بر شاخص های عملکرد و فراسنجههای بیوشیمیایی خون در جوجههای گوشتی [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 11-21]
جوجه گوشتیهمبستگی تنش با پاسخهای فاز حاد و ایمنی هومورال در جوجه های گوشتی [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 23-31]
چ
چندقلوزاییبرآورد فراسنجه های ژنتیکی و روند ژنتیکی صفت چندقلوزایی در گله تحت انتخاب گوسفند افشاری [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 23-35]
خ
خصوصیات لاشهاثر افزودن نمک های کلسیمی روغن پالم و روغن ماهی به جیره بر عملکرد، ویژگی های لاشه و کیفیت گوشت بره های نر مغانی [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 71-80]
د
داده های گم شدهاثر تراکم نشانگرها و اندازه جمعیت مرجع بر صحت مستندسازی در داده شبیه سازی شده [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 15-22]
داماثر تراکم نشانگرها و اندازه جمعیت مرجع بر صحت مستندسازی در داده شبیه سازی شده [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 15-22]
دگزامتازونتأثیر سطوح مختلف اسیدهای چرب امگا-3 بر عملکرد مرغ های تخم گذار در شرایط تنش فیزیولوژیکی القاء شده با دگزامتازون [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 55-65]
دوغاستخراج عصاره برهموم و بررسی اثر آن بر کیفیت و ماندگاری دوغ غیرپاستوریزه [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 99-111]
ر
راهبرد انتخابارزیابی برنامه های انتخاب با و بدون استفاده از داده های ژنومی در مرغ های بومی ایران [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 13-28]
رشداثر نوع دانه (ذرت یا جو) و نسبت پروتئین غیر قابل تجزیه به قابل تجزیه در شکمبه بر عملکرد، شاخصهای رشد اسکلتی و متابولیتهای خونی گوسالههای هلشتاین [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 61-75]
رشد ژنتیکیاثر حذف صفت سن بلوغ جنسی از تابع هدف انتخاب و نسبت خروس های انتخاب شده بر پاسخ به انتخاب صفات در مرغ های بومی [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 37-44]
رنگسنجیاثر پودر آویشن زوفایی (Thymbra spicata) و سرخارگل (Echinasea purpurea) بر فراسنجههای عملکرد و کیفیت عضله کعب ران جوجههای گوشتی چالش یافته با کمپیلوباکتر ژژونی [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 77-88]
ز
زرشکارزش غذایی، ترکیبات فنلی و فراسنجه های هضم برون تنی ضایعات برداشت زرشک در مقایسه با یونجه [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 79-90]
ژنFecBبرآورد فراسنجه های ژنتیکی و روند ژنتیکی صفت چندقلوزایی در گله تحت انتخاب گوسفند افشاری [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 23-35]
ژن کاندیداتجزیه و تحلیل مجموعه های ژنی جهت شناسایی ژن ها و مسیرهای زیستی مرتبط با صفات وزن بدن در مرغ [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 47-57]
س
سرم آمیلوئید آهمبستگی تنش با پاسخهای فاز حاد و ایمنی هومورال در جوجه های گوشتی [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 23-31]
سلامتاثر ژل آلوئهورا و مکمل اسید لینولئیک مزدوج بر عملکرد، متابولیتهای خونی و فراسنجههای ایمنی گوسالههای شیرخوار هلشتاین [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 67-77]
سیستم ایمنیاثر اسانس های نعناع و اکالیپتوس بر عملکرد، خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی جوجههای گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 17-30]
سیلاژ ذرتاثر استفاده از سرشاخه و برگ کنوکارپوس هرس شده بر قابلیت هضم، تخمیر شکمبه ای و فراسنجه های خونی گوسفند عربی [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 59-69]
سیلاژ یونجهاثر سطوح مختلف اسانس دارچین بر ترکیبات شیمیایی، فراسنجه های تولید گاز و پایداری هوازی سیلاژ یونجه در شرایط آزمایشگاهی [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 85-97]
ش
شاخص انتخابارزیابی برنامه های انتخاب با و بدون استفاده از داده های ژنومی در مرغ های بومی ایران [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 13-28]
شبکه ژنیپروفایل ترانسکریپتومی اندومتریوم برای رشد و طویلشدگی رویان گاوهای شیری [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 1-13]
ص
صحت پیش بینیاثر تراکم نشانگرها و اندازه جمعیت مرجع بر صحت مستندسازی در داده شبیه سازی شده [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 15-22]
ض
ضخامت پوستهتأثیر سطوح مختلف اسیدهای چرب امگا-3 بر عملکرد مرغ های تخم گذار در شرایط تنش فیزیولوژیکی القاء شده با دگزامتازون [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 55-65]
ضریب تبدیل خوراکاثر تفاله هسته انار با آنزیم و فرآوری آن با اوره بر عملکرد، فراسنجههای بیوشیمیایی خون و ایمنی جوجههای گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 89-99]
ضریب هم خونیاثر حذف صفت سن بلوغ جنسی از تابع هدف انتخاب و نسبت خروس های انتخاب شده بر پاسخ به انتخاب صفات در مرغ های بومی [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 37-44]
ضریب همخونی حقیقیارزیابی برنامه های انتخاب با و بدون استفاده از داده های ژنومی در مرغ های بومی ایران [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 13-28]
ظ
ظرفیت نگهداری آباثر پودر آویشن زوفایی (Thymbra spicata) و سرخارگل (Echinasea purpurea) بر فراسنجههای عملکرد و کیفیت عضله کعب ران جوجههای گوشتی چالش یافته با کمپیلوباکتر ژژونی [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 77-88]
ع
علوفهاثر استفاده از سرشاخه و برگ کنوکارپوس هرس شده بر قابلیت هضم، تخمیر شکمبه ای و فراسنجه های خونی گوسفند عربی [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 59-69]
عملکرداثر پودر آویشن زوفایی (Thymbra spicata) و سرخارگل (Echinasea purpurea) بر فراسنجههای عملکرد و کیفیت عضله کعب ران جوجههای گوشتی چالش یافته با کمپیلوباکتر ژژونی [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 77-88]
عملکردتأثیر سطوح مختلف اسیدهای چرب امگا-3 بر عملکرد مرغ های تخم گذار در شرایط تنش فیزیولوژیکی القاء شده با دگزامتازون [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 55-65]
عملکرداثر ژل آلوئهورا و مکمل اسید لینولئیک مزدوج بر عملکرد، متابولیتهای خونی و فراسنجههای ایمنی گوسالههای شیرخوار هلشتاین [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 67-77]
عملکرداثر سطوح مختلف کنجاله کلزا و آنزیم پروتئاز بر عملکرد، صفات کیفی تخم مرغ و قابلیت هضم مواد مغذی در مرغ های تخم گذار [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 33-45]
عملکرد رشداثر اندازه ذرات مکمل کروم-متیونین بر عملکرد رشد، صفات لاشه و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی در شرایط تنش فیزیولوژیکی [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 31-45]
عملکرد رشداثر افزودن نمک های کلسیمی روغن پالم و روغن ماهی به جیره بر عملکرد، ویژگی های لاشه و کیفیت گوشت بره های نر مغانی [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 71-80]
ف
فاصله نسلپیامدهای واردات مواد ژنتیکی با در نظر گرفتن اثر متقابل ژنوتیپ و محیط و فاصله جایگزینی در گاو شیری [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 1-12]
فرآورده های فرعی کشاورزیارزش غذایی، ترکیبات فنلی و فراسنجه های هضم برون تنی ضایعات برداشت زرشک در مقایسه با یونجه [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 79-90]
فرآوری با اورهاثر تفاله هسته انار با آنزیم و فرآوری آن با اوره بر عملکرد، فراسنجههای بیوشیمیایی خون و ایمنی جوجههای گوشتی در شرایط تنش گرمایی [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 89-99]
فراسنجههای تخمیربرهمکنش اسانس آنغوزه ( Ferula assafoetida ) و درمنه کوهی (Artemisia aucheri ) با سطح کنسانتره جیره بر پویایی تخمیر و القاء اسیدوز برونتنی [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 71-83]
فراسنجههای خونیتاثیر تغذیه پودر هسته خرمای عملآوری شده با پراکسید هیدروژن قلیایی بر قابلیت هضم و عملکرد برههای پرواری [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 57-69]
فراسنجههای خونیاثر استفاده از سرشاخه و برگ کنوکارپوس هرس شده بر قابلیت هضم، تخمیر شکمبه ای و فراسنجه های خونی گوسفند عربی [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 59-69]
فراسنجههای رشدتوصیف ریاضی منحنی رشد گوسفندان کردی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی و مقایسه آن با برخی مدلهای غیرخطی [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 45-59]
فراسنجههای شکمبهایتاثیر تغذیه پودر هسته خرمای عملآوری شده با پراکسید هیدروژن قلیایی بر قابلیت هضم و عملکرد برههای پرواری [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 57-69]
فعالیت آنتیاکسیدانیاستخراج عصاره برهموم و بررسی اثر آن بر کیفیت و ماندگاری دوغ غیرپاستوریزه [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 99-111]
فیتوژنیکاثر افزودن پودر برگ درخت اکالیپتوس و گل ختمی به جیره بر شاخص های عملکرد و فراسنجههای بیوشیمیایی خون در جوجههای گوشتی [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 11-21]
ق
قابلیت هضمتاثیر تغذیه پودر هسته خرمای عملآوری شده با پراکسید هیدروژن قلیایی بر قابلیت هضم و عملکرد برههای پرواری [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 57-69]
ک
کبکهای چوکارمقایسه عملکرد تولیدمثلی کبکهای چوکار (Alectoris chukar) در پی جفت گیری طبیعی و تلقیح مصنوعی [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 101-108]
کروم-متیونیناثر اندازه ذرات مکمل کروم-متیونین بر عملکرد رشد، صفات لاشه و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی در شرایط تنش فیزیولوژیکی [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 31-45]
کنجاله کلزااثر سطوح مختلف کنجاله کلزا و آنزیم پروتئاز بر عملکرد، صفات کیفی تخم مرغ و قابلیت هضم مواد مغذی در مرغ های تخم گذار [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 33-45]
کنوکارپوساثر استفاده از سرشاخه و برگ کنوکارپوس هرس شده بر قابلیت هضم، تخمیر شکمبه ای و فراسنجه های خونی گوسفند عربی [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 59-69]
کیفیت گوشتاثر اندازه ذرات مکمل کروم-متیونین بر عملکرد رشد، صفات لاشه و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی در شرایط تنش فیزیولوژیکی [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 31-45]
کیفیت گوشتاثر افزودن نمک های کلسیمی روغن پالم و روغن ماهی به جیره بر عملکرد، ویژگی های لاشه و کیفیت گوشت بره های نر مغانی [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 71-80]
گ
گاو آبستنپروفایل ترانسکریپتومی اندومتریوم برای رشد و طویلشدگی رویان گاوهای شیری [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 1-13]
گاو شیریپیامدهای واردات مواد ژنتیکی با در نظر گرفتن اثر متقابل ژنوتیپ و محیط و فاصله جایگزینی در گاو شیری [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 1-12]
گل ختمیاثر افزودن پودر برگ درخت اکالیپتوس و گل ختمی به جیره بر شاخص های عملکرد و فراسنجههای بیوشیمیایی خون در جوجههای گوشتی [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 11-21]
گوسالهاثر ژل آلوئهورا و مکمل اسید لینولئیک مزدوج بر عملکرد، متابولیتهای خونی و فراسنجههای ایمنی گوسالههای شیرخوار هلشتاین [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 67-77]
گوساله شیرخواراثر نوع دانه (ذرت یا جو) و نسبت پروتئین غیر قابل تجزیه به قابل تجزیه در شکمبه بر عملکرد، شاخصهای رشد اسکلتی و متابولیتهای خونی گوسالههای هلشتاین [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 61-75]
گوسفند افشاریبرآورد فراسنجه های ژنتیکی و روند ژنتیکی صفت چندقلوزایی در گله تحت انتخاب گوسفند افشاری [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 23-35]
گوسفند سنجابیاثر افزودن رازیانه و سیاهدانه در جیره قبل و بعد از زایش بر فراسنجه های خونی و آنتی اکسیدانی میش و بره های سنجابی [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 81-94]
گوسفند کردیتوصیف ریاضی منحنی رشد گوسفندان کردی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی و مقایسه آن با برخی مدلهای غیرخطی [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 45-59]
گیاه داروییاثر ژل آلوئهورا و مکمل اسید لینولئیک مزدوج بر عملکرد، متابولیتهای خونی و فراسنجههای ایمنی گوسالههای شیرخوار هلشتاین [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 67-77]
ل
لیپوپروتئیناثر منابع مختلف پودر چربی کلسیمی اُمگا 3 و 6 بر عملکرد، جوجه درآوری، لیپیدهای خون و شمارش فولیکول های تخمدان در مرغ مادر گوشتی مسن [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 1-15]
م
ماژولپروفایل ترانسکریپتومی اندومتریوم برای رشد و طویلشدگی رویان گاوهای شیری [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 1-13]
مالون دیآلدئیداثر پودر آویشن زوفایی (Thymbra spicata) و سرخارگل (Echinasea purpurea) بر فراسنجههای عملکرد و کیفیت عضله کعب ران جوجههای گوشتی چالش یافته با کمپیلوباکتر ژژونی [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 77-88]
مالون دی آلدئیداثر افزودن رازیانه و سیاهدانه در جیره قبل و بعد از زایش بر فراسنجه های خونی و آنتی اکسیدانی میش و بره های سنجابی [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 81-94]
متابولیت های خونیاثر افزودن رازیانه و سیاهدانه در جیره قبل و بعد از زایش بر فراسنجه های خونی و آنتی اکسیدانی میش و بره های سنجابی [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 81-94]
مخمر ساکارومایسس سرویسیهتأثیر مخمر ساکارومایسس سرویسیه در مقایسه با موننسین بر تنش اکسیداتیو برههای پرواری در شرایط تنش گرمایی [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 47-56]
مرغتجزیه و تحلیل مجموعه های ژنی جهت شناسایی ژن ها و مسیرهای زیستی مرتبط با صفات وزن بدن در مرغ [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 47-57]
مرغ بومیاثر حذف صفت سن بلوغ جنسی از تابع هدف انتخاب و نسبت خروس های انتخاب شده بر پاسخ به انتخاب صفات در مرغ های بومی [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 37-44]
مرغ تخم گذاراثر سطوح مختلف کنجاله کلزا و آنزیم پروتئاز بر عملکرد، صفات کیفی تخم مرغ و قابلیت هضم مواد مغذی در مرغ های تخم گذار [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 33-45]
مرغ مادر گوشتیاثر منابع مختلف پودر چربی کلسیمی اُمگا 3 و 6 بر عملکرد، جوجه درآوری، لیپیدهای خون و شمارش فولیکول های تخمدان در مرغ مادر گوشتی مسن [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 1-15]
مرگ و میر رویانیمقایسه عملکرد تولیدمثلی کبکهای چوکار (Alectoris chukar) در پی جفت گیری طبیعی و تلقیح مصنوعی [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 101-108]
مستندسازیاثر تراکم نشانگرها و اندازه جمعیت مرجع بر صحت مستندسازی در داده شبیه سازی شده [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 15-22]
منبع نشاستهاثر نوع دانه (ذرت یا جو) و نسبت پروتئین غیر قابل تجزیه به قابل تجزیه در شکمبه بر عملکرد، شاخصهای رشد اسکلتی و متابولیتهای خونی گوسالههای هلشتاین [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 61-75]
نسبت علوفه به کنسانترهبرهمکنش اسانس آنغوزه ( Ferula assafoetida ) و درمنه کوهی (Artemisia aucheri ) با سطح کنسانتره جیره بر پویایی تخمیر و القاء اسیدوز برونتنی [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 71-83]
نکویی برازش مدلتوصیف ریاضی منحنی رشد گوسفندان کردی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی و مقایسه آن با برخی مدلهای غیرخطی [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 45-59]
نمک های کلسیمی روغن ماهیاثر افزودن نمک های کلسیمی روغن پالم و روغن ماهی به جیره بر عملکرد، ویژگی های لاشه و کیفیت گوشت بره های نر مغانی [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 71-80]
و
واکسنهمبستگی تنش با پاسخهای فاز حاد و ایمنی هومورال در جوجه های گوشتی [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 23-31]
وراثت پذیریبرآورد فراسنجه های ژنتیکی و روند ژنتیکی صفت چندقلوزایی در گله تحت انتخاب گوسفند افشاری [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 23-35]
وزن بدنتجزیه و تحلیل مجموعه های ژنی جهت شناسایی ژن ها و مسیرهای زیستی مرتبط با صفات وزن بدن در مرغ [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 47-57]
وزن بلوغتوصیف ریاضی منحنی رشد گوسفندان کردی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی و مقایسه آن با برخی مدلهای غیرخطی [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 45-59]
ه
هسته خرمای عملآوری شدهتاثیر تغذیه پودر هسته خرمای عملآوری شده با پراکسید هیدروژن قلیایی بر قابلیت هضم و عملکرد برههای پرواری [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 57-69]
هضم برون تنیارزش غذایی، ترکیبات فنلی و فراسنجه های هضم برون تنی ضایعات برداشت زرشک در مقایسه با یونجه [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 79-90]
هضم پذیریاثر استفاده از سرشاخه و برگ کنوکارپوس هرس شده بر قابلیت هضم، تخمیر شکمبه ای و فراسنجه های خونی گوسفند عربی [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 59-69]