کلیدواژه‌ها = جوجه گوشتی
تعداد مقالات: 34
1. مقایسه اثر اسانس‌های نعناع و اکالیپتوس بر عملکرد، خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی تحت شرایط تنش گرمایی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 11 دی 1348

نوید اصغریان؛ رامین نجفی قرآجه؛ میثم ابطحی فروشانی


4. اثر اسانس گیاهان آویشن و کاکوتی بر عملکرد، جمعیت میکروبی و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی

دوره 7، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 53-65

سید حسن حسینیان بیلندی؛ سید محمد حسینی؛ محسن مجتهدی؛ مسلم باشتنی


11. اثر جیره نویسی بر اساس نسبت‏های مختلف اسیدهای آمینه ایده‏آل بر سیستم ایمنی، فراسنجه های خونی و اجزای لاشه جوجه‏ های گوشتی در دوره پایانی

دوره 6، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 63-73

احسان صالحی فر؛ محمود شیوازاد؛ فرهاد فرودی؛ محمد چمنی؛ رضا بهاری کاشانی


18. اثر سطوح مختلف پودر کرم خاکی(Eisenia fetida) بر عملکرد و کیفیت گوشت ران و سینه در جوجه های گوشتی

دوره 5، شماره 1، بهار 1395، صفحه 63-75

حمید غلامی؛ محمود شمس شرق؛ مهدی ضرابی؛ سعید زره داران


20. اثر افزودن دی آمونیوم سیترات و اوره به جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی

دوره 4، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 27-36

اردشیر محیط؛ هادی چزگی؛ مازیار محیطی اصلی


21. اثر انتروکوکوس فاسیوم مجرای گوارشی سبزقبا و لاکتوفید بر عملکرد، فراسنجه های خونی و جمعیت میکروبی روده جوجه‌های گوشتی

دوره 4، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 47-61

حسین جهانبانی؛ سید جواد حسینی واشان؛ سید احسان غیاثی؛ عباس محمدی


23. اثر پروبیوتیک پریمالاک و پری بیوتیک فرمکتو بر عملکرد رشد و کیفیت لاشه جوجه گوشتی

دوره 4، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 9-19

فاطمه شیرمحمد؛ ساحره جوزی شکالگورابی؛ وحید محرمی


24. اثر سبوس برنج خام و اتوکلاو شده بر عملکرد تولیدی، عملکرد اقتصادی و شاخص تولید جوجه های گوشتی

دوره 3، شماره 4، زمستان 1393، صفحه 39-47

الهام ایزدی؛ فرید شریعتمداری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی


25. بررسی اثر مقادیر مختلف بذر خارمریم بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی

دوره 3، شماره 4، زمستان 1393، صفحه 11-21

نسرین رشیدی؛ محمد بوجارپور؛ مرتضی چاجی؛ علی آقایی