کلیدواژه‌ها = جوجه گوشتی
تعداد مقالات: 37
1. مقایسه اثر اسانس‌های نعناع و اکالیپتوس بر عملکرد، خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی تحت شرایط تنش گرمایی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 11 دی 1348

10.22124/ar.2019.9963.1296

نوید اصغریان؛ رامین نجفی قرآجه؛ میثم ابطحی فروشانی


6. اثر اسانس گیاهان آویشن و کاکوتی بر عملکرد، جمعیت میکروبی و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی

دوره 7، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 53-65

10.22124/ar.2018.10180.1304

سید حسن حسینیان بیلندی؛ سید محمد حسینی؛ محسن مجتهدی؛ مسلم باشتنی


21. اثر سطوح مختلف پودر کرم خاکی(Eisenia fetida) بر عملکرد و کیفیت گوشت ران و سینه در جوجه های گوشتی

دوره 5، شماره 1، بهار 1395، صفحه 63-75

حمید غلامی؛ محمود شمس شرق؛ مهدی ضرابی؛ سعید زره داران


23. اثر انتروکوکوس فاسیوم مجرای گوارشی سبزقبا و لاکتوفید بر عملکرد، فراسنجه های خونی و جمعیت میکروبی روده جوجه‌های گوشتی

دوره 4، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 47-61

حسین جهانبانی؛ سید جواد حسینی واشان؛ سید احسان غیاثی؛ عباس محمدی


24. اثر افزودن دی آمونیوم سیترات و اوره به جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی

دوره 4، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 27-36

اردشیر محیط؛ هادی چزگی؛ مازیار محیطی اصلی