آذرفر، آرش اثر تفاله زیتون بر عملکرد، فراسنجههای شکمبهای، آنزیمهای فیبرولیتیک و سنتز پروتئین میکروبی در بزغالههای نجدی [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 13-25]
ا
ابراهیمی، محسن اثر افزودن اسانس نعناع فلفلی و آویشن شیرازی به جیره آغازین بر عملکرد گوساله های هلشتاین [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 53-62]
احمدی، احمد اثر متقابل بین فرآوری دانه جو و نوع منبع نیتروژن جیره غذایی بر قابلیت هضم، متابولیسم نیتروژن و تولید پروتئین میکروبی در گوسفند مهربان [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 39-51]
ارجمند، فریبا استخراج شبکه بین زیست نشانگرهای ترانسکریپتومی ورم پستان گاو شیری ناشی از باکتری استافیلوکوکوس اورئوس با استفاده از ژنوم انسان [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 1-12]
اسکندری تربقان، آمنه بررسی روند تجزیه بقایای سموم فوزالون و دیازینون در علف یونجه تازه، سیلو شده و انبارشده به صورت خشک [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 85-93]
اسماعیل خانیان، سعید ایجاد درخت ژنی با استفاده از واگرایی کولبک-لیبلر روی ژنهای موثر بر تولید شیر در گاو شیری [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 11-28]
اعتقادی، بهاره اثر همخونی بر میانگین افزایش وزن روزانه و نسبت کلیبر در گوسفندان استان گیلان [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 43-52]
افضلی، نظر اثر تغذیه دانه شاهدانه (Cannabis sativa L.) اکسترود شده بر عملکرد، اجزای لاشه، پاسخ ایمنی همورال و الگوی لیپیدی پلاسما در جوجههای گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 39-49]
اکبری پابندی، کامران اثر دفعات خوراکدهی و افزودن روغن به جیره بر عملکرد، رفتار جدا کردن اجزای خوراک و تخمیر شکمبه گاوهای هلشتاین [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 109-125]
امانلو، حمید اثر پولکی کردن با بخار با شرایط متفاوت بر تجزیهپذیری شکمبهای ماده خشک و پروتئین خام دانه جو در گاوهای هلشتاین [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 55-67]
ب
بیاتی، سهیلا اثر سطوح مختلف اسانس مروتلخ بر عملکرد و برخی فراسنجههای خونی و ایمنی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 69-80]
بیات کوهسار، جواد اثر استفاده از افزودنی باکتریایی، اسید آلی و اوره بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، فراسنجه های تولید گاز و گوارش پذیری علوفه سیلو شده تریتیکاله در شرایط برون تنی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 13-27]
بیات کوهسار، جواد اثر افزودن سطوح مختلف ساپونین، اسید گالیک و اسید تانیک بر کینتیک تخمیر شکمبه ای در شرایط برون تنی [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 13-25]
بارانی، مهدی اثر تغذیه دانه شاهدانه (Cannabis sativa L.) اکسترود شده بر عملکرد، اجزای لاشه، پاسخ ایمنی همورال و الگوی لیپیدی پلاسما در جوجههای گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 39-49]
باقری، نغمه اثر پولکی کردن با بخار با شرایط متفاوت بر تجزیهپذیری شکمبهای ماده خشک و پروتئین خام دانه جو در گاوهای هلشتاین [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 55-67]
بشارتی، مقصود اثر افزودنی باکتریایی تولید کننده اسید لاکتیک ناهمگن بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات تخمیری مخلوط یونجه پلاسیده شده به همراه تفاله پرتقال [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 27-37]
بهاری کاشانی، رضا اثر جیره نویسی بر اساس نسبتهای مختلف اسیدهای آمینه ایدهآل بر سیستم ایمنی، فراسنجه های خونی و اجزای لاشه جوجه های گوشتی در دوره پایانی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 63-73]
بوجارپور، محمد عملکرد پروار، مصرف خوراک، قابلیت هضم جیره، تخمیر شکمبه و فراسنجههای خونی در برههای آمیخته رومانف×لری بختیاری و لری بختیاری [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 1-12]
بوجارپور، محمد اثر سطوح مختلف ملاس و ویناس نیشکر در جیره غذایی بر فراسنجههای تولید گاز در شرایط آزمایشگاهی [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 73-83]
پ
پسندیده، مجید شناسایی مناطق ژنومی مرتبط با صفات تولیدمثلی در گوسفند بلوچی با استفاده از نشانگرهای با تراکم بالا [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 29-41]
ت
تقی زاده، اکبر اثر افزودنی باکتریایی تولید کننده اسید لاکتیک ناهمگن بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات تخمیری مخلوط یونجه پلاسیده شده به همراه تفاله پرتقال [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 27-37]
تقی زاده، اکبر اثر سطوح مختلف تفاله انگور بر عملکرد تولید و کیفیت داخلی تخم مرغ در دما و زمان های مختلف نگهداری [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 81-91]
توکلی، حسن ایجاد درخت ژنی با استفاده از واگرایی کولبک-لیبلر روی ژنهای موثر بر تولید شیر در گاو شیری [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 11-28]
ج
جانمحمدی، حسین اثر سطوح مختلف تفاله انگور بر عملکرد تولید و کیفیت داخلی تخم مرغ در دما و زمان های مختلف نگهداری [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 81-91]
چ
چاجی، مرتضی عملکرد پروار، مصرف خوراک، قابلیت هضم جیره، تخمیر شکمبه و فراسنجههای خونی در برههای آمیخته رومانف×لری بختیاری و لری بختیاری [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 1-12]
چاجی، مرتضی اثر جایگزینی یونجه با غلاف سوبابل (Leucaena leucocephala ) بر قابلیت هضم، تخمیر آزمایشگاهی و تجزیهپذیری (in situ) در گاو و گاومیش [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 63-72]
چمنی، محمد اثر جیره نویسی بر اساس نسبتهای مختلف اسیدهای آمینه ایدهآل بر سیستم ایمنی، فراسنجه های خونی و اجزای لاشه جوجه های گوشتی در دوره پایانی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 63-73]
ح
حسینی سیر، سیدعلی مقایسه اثر به کارگیری پودر سماق (Rhus coriria. L) و ویتامین E بر وزن بدن و اندامهای درونی، فراسنجههای بیوشیمیایی و کیفیت گوشت در جوجههای گوشتی پس از القاء تنش با دگزامتازون [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 89-107]
حسینی مقدم، سید حسین اثر تزریق درون آمنیوتیکی روی - متیونین و نانو روی - متیونین بر بیان ژن Zn-T1 و فعالیت آنزیمهای آلکالین فسفاتاز و مالتاز روده کوچک جوجههای گوشتی [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 73-87]
حسینی مقدم، سید حسین اثر نوع والد و جنس کرم ابریشم بر بیان ژن HSP70 در پاسخ به تنش شدید حرارتی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 87-97]
حسینی واشان، سید جواد اثر تغذیه دانه شاهدانه (Cannabis sativa L.) اکسترود شده بر عملکرد، اجزای لاشه، پاسخ ایمنی همورال و الگوی لیپیدی پلاسما در جوجههای گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 39-49]
خ
خراشادی زاده، محمد علی اثر تغذیه طولانی مدت کلرید کادمیوم بر غلظت آن در بافتها، ادرار و مدفوع و غلظت عناصر آهن، روی و مس در بافتهای گوسالههای نر هلشتاین [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 1-11]
خلیلوندی بهروزیار، حامد اثر پولکی کردن با بخار با شرایط متفاوت بر تجزیهپذیری شکمبهای ماده خشک و پروتئین خام دانه جو در گاوهای هلشتاین [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 55-67]
خلیل وندی بهروزیار، حامد اثر افزودن اسانس نعناع فلفلی و آویشن شیرازی به جیره آغازین بر عملکرد گوساله های هلشتاین [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 53-62]
د
دانشیار، محسن اثر بتائین بر عملکرد و ریختشناسی روده کوچک جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 75-85]
درمانی کوهی، حسن اثر عصاره آویشن شیرازی و چربی جیره ای بر کیفیت گوشت، اسیدیته روده و وضعیت اکسیداسیونی سرم خون جوجه های گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 51-61]
دستار، بهروز اثر تفاله زیتون بر عملکرد، فراسنجههای شکمبهای، آنزیمهای فیبرولیتیک و سنتز پروتئین میکروبی در بزغالههای نجدی [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 13-25]
دهقان بنادکی، مهدی اثر افزودن اسانس نعناع فلفلی و آویشن شیرازی به جیره آغازین بر عملکرد گوساله های هلشتاین [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 53-62]
دهقان بنادکی، مهدی اثر پولکی کردن با بخار با شرایط متفاوت بر تجزیهپذیری شکمبهای ماده خشک و پروتئین خام دانه جو در گاوهای هلشتاین [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 55-67]
دهقان زاده، هوشنگ ارتباط چندشکلی ژن کاپاکازئین با صفات اقتصادی شیر در گاوهای بومی استان گیلان [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 53-61]
دهقان زاده، هوشنگ ایجاد درخت ژنی با استفاده از واگرایی کولبک-لیبلر روی ژنهای موثر بر تولید شیر در گاو شیری [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 11-28]
دوستی، فرانک اثر تفاله زیتون بر عملکرد، فراسنجههای شکمبهای، آنزیمهای فیبرولیتیک و سنتز پروتئین میکروبی در بزغالههای نجدی [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 13-25]
ر
رازانی، کلثوم اثر تزریق درون آمنیوتیکی روی - متیونین و نانو روی - متیونین بر بیان ژن Zn-T1 و فعالیت آنزیمهای آلکالین فسفاتاز و مالتاز روده کوچک جوجههای گوشتی [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 73-87]
راهی، محمد رضا بررسی اثر سیاستهای حمایتی دولت بر سامانه تولید پیله تر ابریشم استان گیلان [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 139-151]
رحیمی میانجی، قدرت شناسایی مناطق ژنومی مرتبط با صفات تولیدمثلی در گوسفند بلوچی با استفاده از نشانگرهای با تراکم بالا [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 29-41]
رضائی صالح بابری، عزیز عملکرد پروار، مصرف خوراک، قابلیت هضم جیره، تخمیر شکمبه و فراسنجههای خونی در برههای آمیخته رومانف×لری بختیاری و لری بختیاری [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 1-12]
ز
زابلی، خلیل اثر متقابل بین فرآوری دانه جو و نوع منبع نیتروژن جیره غذایی بر قابلیت هضم، متابولیسم نیتروژن و تولید پروتئین میکروبی در گوسفند مهربان [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 39-51]
زاهدی فر، مجتبی اثر سطوح مختلف ملاس و ویناس نیشکر در جیره غذایی بر فراسنجههای تولید گاز در شرایط آزمایشگاهی [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 73-83]
س
ساری، محسن اثر جایگزینی یونجه با غلاف سوبابل (Leucaena leucocephala ) بر قابلیت هضم، تخمیر آزمایشگاهی و تجزیهپذیری (in situ) در گاو و گاومیش [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 63-72]
ساری، محسن اثر سطوح مختلف اسانس مروتلخ بر عملکرد و برخی فراسنجههای خونی و ایمنی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 69-80]
ساکی، علی اصغر اثر متقابل بین فرآوری دانه جو و نوع منبع نیتروژن جیره غذایی بر قابلیت هضم، متابولیسم نیتروژن و تولید پروتئین میکروبی در گوسفند مهربان [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 39-51]
سالاری، سمیه اثر سطوح مختلف اسانس مروتلخ بر عملکرد و برخی فراسنجههای خونی و ایمنی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 69-80]
سوهانی، محمد مهدی اثر نوع والد و جنس کرم ابریشم بر بیان ژن HSP70 در پاسخ به تنش شدید حرارتی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 87-97]
ش
شادپرور، عبدالاحد اثر وراثت پذیری صفت و اندازه هسته بر اریبی برآورد پیشرفت ژنتیکی ناشی از نادیده گرفتن اثر انتخاب در طرح های اصلاح نژاد هسته باز [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 29-37]
شادپرور، عبدالاحد اثر همخونی بر میانگین افزایش وزن روزانه و نسبت کلیبر در گوسفندان استان گیلان [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 43-52]
شاهی، محبوبه اثر افزودنیهای مختلف بر تجزیه پذیری ماده خشک سیلاژ خردل علوفه ای (Brassica juncea) در مراحل مختلف فنولوژیک [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 39-54]
شاهوردی، فاطمه اثر وراثت پذیری صفت و اندازه هسته بر اریبی برآورد پیشرفت ژنتیکی ناشی از نادیده گرفتن اثر انتخاب در طرح های اصلاح نژاد هسته باز [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 29-37]
شهریاری، زهره اثر جایگزینی یونجه با غلاف سوبابل (Leucaena leucocephala ) بر قابلیت هضم، تخمیر آزمایشگاهی و تجزیهپذیری (in situ) در گاو و گاومیش [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 63-72]
شیوازاد، محمود اثر جیره نویسی بر اساس نسبتهای مختلف اسیدهای آمینه ایدهآل بر سیستم ایمنی، فراسنجه های خونی و اجزای لاشه جوجه های گوشتی در دوره پایانی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 63-73]
ص
صالحی فر، احسان اثر جیره نویسی بر اساس نسبتهای مختلف اسیدهای آمینه ایدهآل بر سیستم ایمنی، فراسنجه های خونی و اجزای لاشه جوجه های گوشتی در دوره پایانی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 63-73]
صفری، رشید اثر افزودنی باکتریایی تولید کننده اسید لاکتیک ناهمگن بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات تخمیری مخلوط یونجه پلاسیده شده به همراه تفاله پرتقال [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 27-37]
صمدیان، فرهاد استخراج شبکه بین زیست نشانگرهای ترانسکریپتومی ورم پستان گاو شیری ناشی از باکتری استافیلوکوکوس اورئوس با استفاده از ژنوم انسان [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 1-12]
صنعی، آزاده بررسی روند تجزیه بقایای سموم فوزالون و دیازینون در علف یونجه تازه، سیلو شده و انبارشده به صورت خشک [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 85-93]
صنیعی، غلامعلی اثر سطوح مختلف ملاس و ویناس نیشکر در جیره غذایی بر فراسنجههای تولید گاز در شرایط آزمایشگاهی [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 73-83]
ط
طاطار، احمد اثر سطوح مختلف اسانس مروتلخ بر عملکرد و برخی فراسنجههای خونی و ایمنی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 69-80]
طباطبایی، محمد مهدی اثر متقابل بین فرآوری دانه جو و نوع منبع نیتروژن جیره غذایی بر قابلیت هضم، متابولیسم نیتروژن و تولید پروتئین میکروبی در گوسفند مهربان [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 39-51]
طباطبایی وکیلی، صالح اثر جایگزینی یونجه با غلاف سوبابل (Leucaena leucocephala ) بر قابلیت هضم، تخمیر آزمایشگاهی و تجزیهپذیری (in situ) در گاو و گاومیش [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 63-72]
طهماسبی، عبدالمنصور بررسی روند تجزیه بقایای سموم فوزالون و دیازینون در علف یونجه تازه، سیلو شده و انبارشده به صورت خشک [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 85-93]
ع
عزیزی، پوریا اثر منبع و اندازه ذرات فیبر جیره غذایی بر عملکرد و کیفیت تخممرغ در مرغ های تخمگذار تجاری [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 93-106]
عزیز مسگری، زاهد اثر بتائین بر عملکرد و ریختشناسی روده کوچک جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 75-85]
علی پور، داریوش اثر استفاده از منابع مختلف نیتروژن بر گوارشپذیری و تعادل نیتروژن در برههای نر نژاد مهربان [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 27-38]
ف
فیاضی، جمال اثر سطوح مختلف ملاس و ویناس نیشکر در جیره غذایی بر فراسنجههای تولید گاز در شرایط آزمایشگاهی [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 73-83]
فاضلی مقدم، نجمه اثر نوع والد و جنس کرم ابریشم بر بیان ژن HSP70 در پاسخ به تنش شدید حرارتی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 87-97]
فتحی، فاطمه اثر افزودن سطوح مختلف ساپونین، اسید گالیک و اسید تانیک بر کینتیک تخمیر شکمبه ای در شرایط برون تنی [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 13-25]
فرح آور، عباس مقایسه اثر به کارگیری پودر سماق (Rhus coriria. L) و ویتامین E بر وزن بدن و اندامهای درونی، فراسنجههای بیوشیمیایی و کیفیت گوشت در جوجههای گوشتی پس از القاء تنش با دگزامتازون [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 89-107]
فرهنگ پژوه، فرهاد اثر بتائین بر عملکرد و ریختشناسی روده کوچک جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 75-85]
فروتنی فر، صاحب مقایسه پاسخ به انتخاب، میزان ضریب درونزادآوری و واریانس ژنتیکی در روشهای انتخاب ژنومی و رایج [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 63-71]
فرودی، فرهاد اثر جیره نویسی بر اساس نسبتهای مختلف اسیدهای آمینه ایدهآل بر سیستم ایمنی، فراسنجه های خونی و اجزای لاشه جوجه های گوشتی در دوره پایانی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 63-73]
فیض بخش، محمدتقی اثر افزودنیهای مختلف بر تجزیه پذیری ماده خشک سیلاژ خردل علوفه ای (Brassica juncea) در مراحل مختلف فنولوژیک [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 39-54]
فلاحی، حسین اثر استفاده از افزودنی باکتریایی، اسید آلی و اوره بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، فراسنجه های تولید گاز و گوارش پذیری علوفه سیلو شده تریتیکاله در شرایط برون تنی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 13-27]
فونتانزی، لوکا شناسایی مناطق ژنومی مرتبط با صفات تولیدمثلی در گوسفند بلوچی با استفاده از نشانگرهای با تراکم بالا [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 29-41]
ق
قادری زفرهیی، مصطفی ایجاد درخت ژنی با استفاده از واگرایی کولبک-لیبلر روی ژنهای موثر بر تولید شیر در گاو شیری [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 11-28]
قادری زفره ای، مصطفی استخراج شبکه بین زیست نشانگرهای ترانسکریپتومی ورم پستان گاو شیری ناشی از باکتری استافیلوکوکوس اورئوس با استفاده از ژنوم انسان [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 1-12]
قربانپور، کاظم مطالعه ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی بوته طالبی سیلو شده در شرایط برون تنی و اثر تغذیه آن بر عملکرد برههای افشاری [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 127-137]
قلی زاده، محسن شناسایی مناطق ژنومی مرتبط با صفات تولیدمثلی در گوسفند بلوچی با استفاده از نشانگرهای با تراکم بالا [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 29-41]
قنبری، فرزاد اثر استفاده از افزودنی باکتریایی، اسید آلی و اوره بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، فراسنجه های تولید گاز و گوارش پذیری علوفه سیلو شده تریتیکاله در شرایط برون تنی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 13-27]
قنبری، فرزاد اثر افزودن سطوح مختلف ساپونین، اسید گالیک و اسید تانیک بر کینتیک تخمیر شکمبه ای در شرایط برون تنی [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 13-25]
قهاری، نرجس اثر افزودنیهای مختلف بر تجزیه پذیری ماده خشک سیلاژ خردل علوفه ای (Brassica juncea) در مراحل مختلف فنولوژیک [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 39-54]
قوی حسین زاده، نوید ارتباط چندشکلی ژن کاپاکازئین با صفات اقتصادی شیر در گاوهای بومی استان گیلان [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 53-61]
قوی حسین زاده، نوید اثر همخونی بر میانگین افزایش وزن روزانه و نسبت کلیبر در گوسفندان استان گیلان [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 43-52]
قورچی، تقی اثر تفاله زیتون بر عملکرد، فراسنجههای شکمبهای، آنزیمهای فیبرولیتیک و سنتز پروتئین میکروبی در بزغالههای نجدی [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 13-25]
قورچی، تقی اثر افزودنیهای مختلف بر تجزیه پذیری ماده خشک سیلاژ خردل علوفه ای (Brassica juncea) در مراحل مختلف فنولوژیک [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 39-54]
ک
کارگر، شهریار تعیین مؤثرترین اسیدهای چرب مرتبط با چربی شیر گاوهای هلشتاین با استفاده از الگوریتم انتخاب ویژگی [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 1-10]
کاظمی، محسن بررسی روند تجزیه بقایای سموم فوزالون و دیازینون در علف یونجه تازه، سیلو شده و انبارشده به صورت خشک [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 85-93]
کیانفر، روح الله اثر سطوح مختلف تفاله انگور بر عملکرد تولید و کیفیت داخلی تخم مرغ در دما و زمان های مختلف نگهداری [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 81-91]
کاوسی کلاشمی، محمد بررسی اثر سیاستهای حمایتی دولت بر سامانه تولید پیله تر ابریشم استان گیلان [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 139-151]
کریمی، مجتبی اثر افزودنی باکتریایی تولید کننده اسید لاکتیک ناهمگن بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات تخمیری مخلوط یونجه پلاسیده شده به همراه تفاله پرتقال [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 27-37]
گ
گنج خانلو، مهدی اثر افزودن اسانس نعناع فلفلی و آویشن شیرازی به جیره آغازین بر عملکرد گوساله های هلشتاین [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 53-62]
م
متقی طلب، مجید اثر تزریق درون آمنیوتیکی روی - متیونین و نانو روی - متیونین بر بیان ژن Zn-T1 و فعالیت آنزیمهای آلکالین فسفاتاز و مالتاز روده کوچک جوجههای گوشتی [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 73-87]
محیطی اصلی، مازیار اثر عصاره آویشن شیرازی و چربی جیره ای بر کیفیت گوشت، اسیدیته روده و وضعیت اکسیداسیونی سرم خون جوجه های گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 51-61]
محمدآبادی، طاهره عملکرد پروار، مصرف خوراک، قابلیت هضم جیره، تخمیر شکمبه و فراسنجههای خونی در برههای آمیخته رومانف×لری بختیاری و لری بختیاری [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 1-12]
محمدابادی، طاهره اثر جایگزینی یونجه با غلاف سوبابل (Leucaena leucocephala ) بر قابلیت هضم، تخمیر آزمایشگاهی و تجزیهپذیری (in situ) در گاو و گاومیش [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 63-72]
محمودی ابیانه، مهدی اثر استفاده از منابع مختلف نیتروژن بر گوارشپذیری و تعادل نیتروژن در برههای نر نژاد مهربان [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 27-38]
مرادی، سودابه اثر منبع و اندازه ذرات فیبر جیره غذایی بر عملکرد و کیفیت تخممرغ در مرغ های تخمگذار تجاری [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 93-106]
مرادی شهربابک، محمد مقایسه پاسخ به انتخاب، میزان ضریب درونزادآوری و واریانس ژنتیکی در روشهای انتخاب ژنومی و رایج [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 63-71]
میرحسینی، سید ضیاء الدین ارتباط چندشکلی ژن کاپاکازئین با صفات اقتصادی شیر در گاوهای بومی استان گیلان [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 53-61]
میرحسینی، سید ضیاء الدین ایجاد درخت ژنی با استفاده از واگرایی کولبک-لیبلر روی ژنهای موثر بر تولید شیر در گاو شیری [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 11-28]
میرزا آقازاده، علی اثر بتائین بر عملکرد و ریختشناسی روده کوچک جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 75-85]
میرزایی الموتی، حمیدرضا اثر دفعات خوراکدهی و افزودن روغن به جیره بر عملکرد، رفتار جدا کردن اجزای خوراک و تخمیر شکمبه گاوهای هلشتاین [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 109-125]
میرزایی الموتی، حمیدرضا اثر پولکی کردن با بخار با شرایط متفاوت بر تجزیهپذیری شکمبهای ماده خشک و پروتئین خام دانه جو در گاوهای هلشتاین [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 55-67]
میرزاده، خلیل اثر سطوح مختلف اسانس مروتلخ بر عملکرد و برخی فراسنجههای خونی و ایمنی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 69-80]
میرقلنج، سید علی اثر سطوح مختلف تفاله انگور بر عملکرد تولید و کیفیت داخلی تخم مرغ در دما و زمان های مختلف نگهداری [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 81-91]
معتمد، محمد کریم بررسی اثر سیاستهای حمایتی دولت بر سامانه تولید پیله تر ابریشم استان گیلان [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 139-151]
معمار، مهرداد استخراج شبکه بین زیست نشانگرهای ترانسکریپتومی ورم پستان گاو شیری ناشی از باکتری استافیلوکوکوس اورئوس با استفاده از ژنوم انسان [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 1-12]
مقصودلو، فرشته اثر افزودن سطوح مختلف ساپونین، اسید گالیک و اسید تانیک بر کینتیک تخمیر شکمبه ای در شرایط برون تنی [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 13-25]
مقیمی، حمیدرضا اثر استفاده از منابع مختلف نیتروژن بر گوارشپذیری و تعادل نیتروژن در برههای نر نژاد مهربان [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 27-38]
مکاری، فاطمه اثر استفاده از افزودنی باکتریایی، اسید آلی و اوره بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، فراسنجه های تولید گاز و گوارش پذیری علوفه سیلو شده تریتیکاله در شرایط برون تنی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 13-27]
مکرم، مرضیه تعیین مؤثرترین اسیدهای چرب مرتبط با چربی شیر گاوهای هلشتاین با استفاده از الگوریتم انتخاب ویژگی [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 1-10]
مهدیزاده، مختار ارتباط چندشکلی ژن کاپاکازئین با صفات اقتصادی شیر در گاوهای بومی استان گیلان [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 53-61]
مهربانی یگانه، حسن مقایسه پاسخ به انتخاب، میزان ضریب درونزادآوری و واریانس ژنتیکی در روشهای انتخاب ژنومی و رایج [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 63-71]
ن
ناصریان، عباسعلی اثر تغذیه طولانی مدت کلرید کادمیوم بر غلظت آن در بافتها، ادرار و مدفوع و غلظت عناصر آهن، روی و مس در بافتهای گوسالههای نر هلشتاین [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 1-11]
ناصریان، عباسعلی مطالعه ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی بوته طالبی سیلو شده در شرایط برون تنی و اثر تغذیه آن بر عملکرد برههای افشاری [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 127-137]
ناصریان، عباسعلی بررسی روند تجزیه بقایای سموم فوزالون و دیازینون در علف یونجه تازه، سیلو شده و انبارشده به صورت خشک [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 85-93]
ناظمی، فردین ارتباط چندشکلی ژن کاپاکازئین با صفات اقتصادی شیر در گاوهای بومی استان گیلان [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 53-61]
نجفی، شهرام اثر متقابل بین فرآوری دانه جو و نوع منبع نیتروژن جیره غذایی بر قابلیت هضم، متابولیسم نیتروژن و تولید پروتئین میکروبی در گوسفند مهربان [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 39-51]
نجفی، غلامرضا اثر بتائین بر عملکرد و ریختشناسی روده کوچک جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 75-85]
نوبخت، مریم اثر عصاره آویشن شیرازی و چربی جیره ای بر کیفیت گوشت، اسیدیته روده و وضعیت اکسیداسیونی سرم خون جوجه های گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 51-61]
و
وطن خواه، محمود اثر وراثت پذیری صفت و اندازه هسته بر اریبی برآورد پیشرفت ژنتیکی ناشی از نادیده گرفتن اثر انتخاب در طرح های اصلاح نژاد هسته باز [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 29-37]
ولی زاده، رضا اثر تغذیه طولانی مدت کلرید کادمیوم بر غلظت آن در بافتها، ادرار و مدفوع و غلظت عناصر آهن، روی و مس در بافتهای گوسالههای نر هلشتاین [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 1-11]
ولی زاده، رضا مطالعه ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی بوته طالبی سیلو شده در شرایط برون تنی و اثر تغذیه آن بر عملکرد برههای افشاری [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 127-137]
ولی زاده، رضا بررسی روند تجزیه بقایای سموم فوزالون و دیازینون در علف یونجه تازه، سیلو شده و انبارشده به صورت خشک [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 85-93]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد