آ
-
آذربایجانی، علیرضا
اثر جایگزینی کربنات کلسیم جیره غذایی با گل کربنات کلسیم بر عملکرد و غلظت کلسیم و فسفر استخوان درشت نی جوجههای گوشتی [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 23-32]
-
آقاشاهی، علی رضا
ارزش اقتصادی صفات تولیدی و تولیدمثلی گوسفند نژاد لری در نظام پرورش روستایی با دو راهبرد یک زایش در سال و سه زایش در دو سال [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 35-52]
-
آگاه، محمد جواد
عملکرد، ویژگی های لاشه و برخی از فراسنجه های دستگاه گوارش جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه ذرت و دانه تریتیکاله با و یا بدون افزودن مکمل آنزیمی [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 35-46]
ا
-
ابراهیمی، اسماعیل
شناسایی ژنهای متفاوت بیان شده در جوجههای آلوده به ویروس H5N1 با استفاده از فراتحلیل دادههای ریزآرایه DNA [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 13-23]
-
احمدی، احمد
چند شکلی ژن Kiss1 و ارتباط آن با تعداد بره به ازای هر زایش در گوسفند مهربان [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 25-34]
-
احمدپور، امیر
اثر فرآوری کنگر با اوره و ملاس بر ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم سیلاژ آن [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 13-21]
-
احمدپور، امیر
اثر دستکاری متابولیتها و هورمونها بر بیان mRNA ژنهای آنتیاکسیدانی مرتبط با Nrf2 در بافت پستانی گاوهای شیری [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 1-12]
-
ایری، مارال
اثر افزودن سطوح مختلف عصاره بره موم بر قابلیت هضم، تولید گاز و فراسنجه های تخمیری شکمبه در شرایط برون تنی [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 33-46]
-
استادیان، صدیف
اثر فرآوری کنگر با اوره و ملاس بر ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم سیلاژ آن [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 13-21]
-
اسدالهی، صادق
ارزش اقتصادی صفات تولیدی و تولیدمثلی گوسفند نژاد لری در نظام پرورش روستایی با دو راهبرد یک زایش در سال و سه زایش در دو سال [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 35-52]
-
اشراقی، فرشید
ارزیابی اقتصادی تغییر نوع انرژی قابل متابولیسم و منبع برآوردی داده های اسید آمینه کل در جیره نویسی کاربردی جوجه های گوشتی [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 23-33]
-
الیاسی زرین قبایی، قربان
اثر وضعیت قرارگیری تخم در انبار و دستگاه هچری بر صفات جوجهدرآوری تخم بوقلمون [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 47-54]
-
امانلو، حمید
مقایسه ترکیب مواد مغذی، هزینه های تولید و انتشار گازهای گلخانه ای در تولید ذرت سیلو شده و یونجه در صنعت گاو شیری [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 1-12]
-
امیری، علی اکبر
موقعیتیابی ایمونوهیستوشیمیایی گرلین در غدد ضمیمه جنسی گاو نر [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 79-88]
ب
-
بیات کوهسار، جواد
بررسی اثر شرایط آب و هوایی بر ارزش تغذیه ای، فراسنجه های تولید گاز و مولفه های تجزیه پذیری یونجه کشت شده در دو منطقه کوهستانی و دشتی در مراحل مختلف رشد [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 1-11]
-
بیات کوهسار، جواد
اثر تلقیح باکتریایی و اسانس های نعناع، مرزه و زیره بر ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم برون تنی و فراسنجه های تولید گاز آزمایشگاهی سیلاژ ذرت [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 55-67]
-
بیات کوهسار، جواد
اثر افزودن سطوح مختلف عصاره بره موم بر قابلیت هضم، تولید گاز و فراسنجه های تخمیری شکمبه در شرایط برون تنی [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 33-46]
-
باشتنی، مسلم
اثر اسانس گیاهان آویشن و کاکوتی بر عملکرد، جمعیت میکروبی و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 53-65]
-
بروکمایر، روپرت
اثر دستکاری متابولیتها و هورمونها بر بیان mRNA ژنهای آنتیاکسیدانی مرتبط با Nrf2 در بافت پستانی گاوهای شیری [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 1-12]
-
بهاری، علی اصغر
چند شکلی ژن Kiss1 و ارتباط آن با تعداد بره به ازای هر زایش در گوسفند مهربان [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 25-34]
پ
-
پاپی، نادر
بررسی اثر عصاره گیاهان آنیسون (Pimpinella Anisum L.) و گلپر (Heracleum Persicum) بر عملکرد، راندمان مصرف پروتئین و انرژی و فراسنجههای بیوشیمیایی خون جوجههای گوشتی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 67-77]
ت
-
تربتی نژاد، نورمحمد
اثر کنجاله گلوتن ذرت بدون فرآوری و فرآوری شده با آنزیم پروتئاز در زمان های مختلف بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی از فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 67-80]
ج
-
جانمحمدی، حسین
مقایسه قابلیت هضم ایلئومی اسیدهای آمینه کنجاله کلزا با روش تغذیه دقیق جوجههای گوشتی و روش ایلئومی استاندارد شده [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 41-51]
-
جعفری، مسعود
مقایسه قابلیت هضم ایلئومی اسیدهای آمینه کنجاله کلزا با روش تغذیه دقیق جوجههای گوشتی و روش ایلئومی استاندارد شده [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 41-51]
-
جعفراوغلی، مرتضی
بررسی کارآیی فنی گله های گوسفند مغانی استان اردبیل: کاربرد روش تحلیل پوششی داده ها [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 31-40]
-
جمشیدی رودباری، آمنه
اثر فرآوری بر فراسنجه های پروتئین و نشاسته دو رقم جو با سیستم نورفور [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 57-64]
چ
-
چاجی، مرتضی
تعیین سطح مناسب جایگزینی بقایای لوبیا با کاه گندم یا سیلاژ ذرت در جیره پرواری [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 23-30]
ح
-
حافظیان، سید حسن
برآورد پارامترها و روند ژنتیکی صفات رشد گوسفند لری بختیاری با مدل های معادلات ساختاری [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 83-96]
-
حسینی، سید محمد
اثر اسانس گیاهان آویشن و کاکوتی بر عملکرد، جمعیت میکروبی و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 53-65]
-
حسینیان بیلندی، سید حسن
اثر اسانس گیاهان آویشن و کاکوتی بر عملکرد، جمعیت میکروبی و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 53-65]
-
حسین خانی، علی
تعیین ترکیبات شیمیایی و خوشخوراکی برخی از علف های هرز مزارع یونجه [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 79-88]
-
حسینی مقدم، سید حسین
عوامل اثرگذار بر مشارکت نوغانداران استان گیلان در توسعه زنجیره ارزش محصولات نوغانداری [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 89-99]
-
حسن نژاد، سیروس
تعیین ترکیبات شیمیایی و خوشخوراکی برخی از علف های هرز مزارع یونجه [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 79-88]
-
حمیدیان، حمید
اثر وضعیت قرارگیری تخم در انبار و دستگاه هچری بر صفات جوجهدرآوری تخم بوقلمون [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 47-54]
د
-
داداشی، ملیحه
تعیین ترکیبات شیمیایی و خوشخوراکی برخی از علف های هرز مزارع یونجه [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 79-88]
-
دستار، بهروز
ارزیابی اقتصادی تغییر نوع انرژی قابل متابولیسم و منبع برآوردی داده های اسید آمینه کل در جیره نویسی کاربردی جوجه های گوشتی [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 23-33]
-
دشتی، قادر
مقایسه ترکیب مواد مغذی، هزینه های تولید و انتشار گازهای گلخانه ای در تولید ذرت سیلو شده و یونجه در صنعت گاو شیری [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 1-12]
ر
-
راعی، حمید
اثر پودر دانه گیاه خارمریم (Silibum marianum) و گیاه آویشن (Thymus Vulgaris) و ترکیب آن ها روی برخی خصوصیات لاشه، فراسنجه های خونی و پاسخ سیستم ایمنی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره آلوده به آفلاتوکسین B1 [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 53-66]
-
راهی، محمد رضا
عوامل اثرگذار بر مشارکت نوغانداران استان گیلان در توسعه زنجیره ارزش محصولات نوغانداری [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 89-99]
-
راه چمنی، رضا
اثر تلقیح باکتریایی و اسانس های نعناع، مرزه و زیره بر ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم برون تنی و فراسنجه های تولید گاز آزمایشگاهی سیلاژ ذرت [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 55-67]
-
رجبی، ژیلا
چند شکلی ژن Kiss1 و ارتباط آن با تعداد بره به ازای هر زایش در گوسفند مهربان [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 25-34]
-
رحمی، محمد
موقعیتیابی ایمونوهیستوشیمیایی گرلین در غدد ضمیمه جنسی گاو نر [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 79-88]
-
رحیمی میانجی، قدرت الله
شناسایی ژنهای متفاوت بیان شده در جوجههای آلوده به ویروس H5N1 با استفاده از فراتحلیل دادههای ریزآرایه DNA [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 13-23]
-
رحیمی میانجی، قدرت اله
برآورد پارامترها و روند ژنتیکی صفات رشد گوسفند لری بختیاری با مدل های معادلات ساختاری [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 83-96]
-
رزم کبیر، محمد
پایش تنوع ژنتیکی و ساختار جمعیت در بز مرخز با استفاده از تجزیه شجره [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 13-22]
-
رضائی، منصور
اثر کنجاله گلوتن ذرت بدون فرآوری و فرآوری شده با آنزیم پروتئاز در زمان های مختلف بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی از فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 67-80]
ز
-
زابلی، خلیل
اثر فرآوری سیلاژ کمپوست باقیمانده از قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus) بر ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم و کینتیک تخمیر شکمبه ای آن در گوسفند مهربان [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 69-82]
-
زحمتکش، داود
مقایسه ترکیب مواد مغذی، هزینه های تولید و انتشار گازهای گلخانه ای در تولید ذرت سیلو شده و یونجه در صنعت گاو شیری [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 1-12]
-
زرین، موسی
اثر فرآوری کنگر با اوره و ملاس بر ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم سیلاژ آن [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 13-21]
-
زرین، موسی
اثر دستکاری متابولیتها و هورمونها بر بیان mRNA ژنهای آنتیاکسیدانی مرتبط با Nrf2 در بافت پستانی گاوهای شیری [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 1-12]
-
زمانی، پویا
چند شکلی ژن Kiss1 و ارتباط آن با تعداد بره به ازای هر زایش در گوسفند مهربان [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 25-34]
س
-
ساری، محسن
تعیین سطح مناسب جایگزینی بقایای لوبیا با کاه گندم یا سیلاژ ذرت در جیره پرواری [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 23-30]
-
ستائی مختاری، مرتضی
برآورد پارامترها و روند ژنتیکی صفات رشد گوسفند لری بختیاری با مدل های معادلات ساختاری [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 83-96]
-
سعیدی، سید نصیر
برآورد کارآیی فنی واحدهای پرواربندی صنعتی گوساله نر در استان گیلان [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 65-78]
-
سمیعی زفرقندی، محسن
اثر فرآوری بر فراسنجه های پروتئین و نشاسته دو رقم جو با سیستم نورفور [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 57-64]
ش
-
شادپرور، عبدالاحد
بررسی کارآیی فنی گله های گوسفند مغانی استان اردبیل: کاربرد روش تحلیل پوششی داده ها [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 31-40]
-
شریفی، افروز
اثر سطوح مختلف تفاله هویج در جیره بر تولید گاز، گوارشپذیری مواد مغذی و تخمیر شکمبه در شرایط برونتنی [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 47-56]
-
شکراللهی، برهان
موقعیتیابی ایمونوهیستوشیمیایی گرلین در غدد ضمیمه جنسی گاو نر [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 79-88]
-
شمس شرق، محمود
اثر کنجاله گلوتن ذرت بدون فرآوری و فرآوری شده با آنزیم پروتئاز در زمان های مختلف بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی از فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 67-80]
-
شمس شرق، محمود
ارزیابی اقتصادی تغییر نوع انرژی قابل متابولیسم و منبع برآوردی داده های اسید آمینه کل در جیره نویسی کاربردی جوجه های گوشتی [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 23-33]
-
شهنوازی، علی
بررسی کارایی واحدهای تولید شیر در شهرستان میانه [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 13-21]
ص
-
صالحی نسب، مونا
شناسایی ژنهای متفاوت بیان شده در جوجههای آلوده به ویروس H5N1 با استفاده از فراتحلیل دادههای ریزآرایه DNA [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 13-23]
-
صمدیان، فرهاد
اثر فرآوری کنگر با اوره و ملاس بر ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم سیلاژ آن [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 13-21]
ط
-
طیبی، عاطفه
ارزیابی اقتصادی تغییر نوع انرژی قابل متابولیسم و منبع برآوردی داده های اسید آمینه کل در جیره نویسی کاربردی جوجه های گوشتی [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 23-33]
ع
-
عبدالهی آرپناهی، رستم
برآورد پارامترها و روند ژنتیکی صفات رشد گوسفند لری بختیاری با مدل های معادلات ساختاری [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 83-96]
-
عزیزی، ایوب
اثر سطوح مختلف تفاله هویج در جیره بر تولید گاز، گوارشپذیری مواد مغذی و تخمیر شکمبه در شرایط برونتنی [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 47-56]
-
علیایی، مجید
اثر متقابل پودر زنجبیل و فلفل قرمز در جیره بر پایه گندم بر صفات عملکردی و پاسخ ایمنی مرغ های تخم گذار در دوره پس از تولک [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 81-92]
-
عمو پشت مساری، حسام
برآورد پارامترها و روند ژنتیکی صفات رشد گوسفند لری بختیاری با مدل های معادلات ساختاری [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 83-96]
-
عینی پور، پیمان
تعیین سطح مناسب جایگزینی بقایای لوبیا با کاه گندم یا سیلاژ ذرت در جیره پرواری [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 23-30]
غ
-
غفوری، سید علی
شناسایی ژنهای متفاوت بیان شده در جوجههای آلوده به ویروس H5N1 با استفاده از فراتحلیل دادههای ریزآرایه DNA [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 13-23]
ف
-
فانی، علیرضا
اثر وضعیت قرارگیری تخم در انبار و دستگاه هچری بر صفات جوجهدرآوری تخم بوقلمون [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 47-54]
-
فخرایی، جعفر
بررسی اثر عصاره گیاهان آنیسون (Pimpinella Anisum L.) و گلپر (Heracleum Persicum) بر عملکرد، راندمان مصرف پروتئین و انرژی و فراسنجههای بیوشیمیایی خون جوجههای گوشتی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 67-77]
-
فرزانه، مجید
عوامل اثرگذار بر مشارکت نوغانداران استان گیلان در توسعه زنجیره ارزش محصولات نوغانداری [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 89-99]
ق
-
قره باش، آشور محمد
اثر افزودن سطوح مختلف عصاره بره موم بر قابلیت هضم، تولید گاز و فراسنجه های تخمیری شکمبه در شرایط برون تنی [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 33-46]
-
قیصری، عباسعلی
اثر جایگزینی کربنات کلسیم جیره غذایی با گل کربنات کلسیم بر عملکرد و غلظت کلسیم و فسفر استخوان درشت نی جوجههای گوشتی [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 23-32]
-
قنبری، فرزاد
اثر تلقیح باکتریایی و اسانس های نعناع، مرزه و زیره بر ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم برون تنی و فراسنجه های تولید گاز آزمایشگاهی سیلاژ ذرت [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 55-67]
-
قنبری، فرزاد
اثر افزودن سطوح مختلف عصاره بره موم بر قابلیت هضم، تولید گاز و فراسنجه های تخمیری شکمبه در شرایط برون تنی [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 33-46]
-
قوی حسین زاده، نوید
بررسی کارآیی فنی گله های گوسفند مغانی استان اردبیل: کاربرد روش تحلیل پوششی داده ها [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 31-40]
-
قورچی، تقی
اثر فرآوری بر فراسنجه های پروتئین و نشاسته دو رقم جو با سیستم نورفور [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 57-64]
ک
-
کیان فر، روح الله
اثر متقابل پودر زنجبیل و فلفل قرمز در جیره بر پایه گندم بر صفات عملکردی و پاسخ ایمنی مرغ های تخم گذار در دوره پس از تولک [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 81-92]
-
کاوسی کلاشمی، محمد
بررسی کارآیی فنی گله های گوسفند مغانی استان اردبیل: کاربرد روش تحلیل پوششی داده ها [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 31-40]
-
کاوسی کلاشمی، محمد
عوامل اثرگذار بر مشارکت نوغانداران استان گیلان در توسعه زنجیره ارزش محصولات نوغانداری [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 89-99]
-
کاوسی کلاشمی، محمد
برآورد کارآیی فنی واحدهای پرواربندی صنعتی گوساله نر در استان گیلان [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 65-78]
-
کریمی ترشیزی، محمد امیر
اثر پودر دانه گیاه خارمریم (Silibum marianum) و گیاه آویشن (Thymus Vulgaris) و ترکیب آن ها روی برخی خصوصیات لاشه، فراسنجه های خونی و پاسخ سیستم ایمنی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره آلوده به آفلاتوکسین B1 [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 53-66]
-
کلوندی، سارا
اثر فرآوری سیلاژ کمپوست باقیمانده از قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus) بر ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم و کینتیک تخمیر شکمبه ای آن در گوسفند مهربان [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 69-82]
م
-
مجتهدی، محسن
اثر اسانس گیاهان آویشن و کاکوتی بر عملکرد، جمعیت میکروبی و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 53-65]
-
محمد زاده، حمید
تعیین ترکیبات شیمیایی و خوشخوراکی برخی از علف های هرز مزارع یونجه [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 79-88]
-
محمدی ساعی، محسن
ارزش اقتصادی صفات تولیدی و تولیدمثلی گوسفند نژاد لری در نظام پرورش روستایی با دو راهبرد یک زایش در سال و سه زایش در دو سال [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 35-52]
-
محمودی، پیمان
پایش تنوع ژنتیکی و ساختار جمعیت در بز مرخز با استفاده از تجزیه شجره [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 13-22]
-
میرقلنج، سید علی
اثر متقابل پودر زنجبیل و فلفل قرمز در جیره بر پایه گندم بر صفات عملکردی و پاسخ ایمنی مرغ های تخم گذار در دوره پس از تولک [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 81-92]
-
مسلمی پور، فرید
بررسی اثر شرایط آب و هوایی بر ارزش تغذیه ای، فراسنجه های تولید گاز و مولفه های تجزیه پذیری یونجه کشت شده در دو منطقه کوهستانی و دشتی در مراحل مختلف رشد [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 1-11]
-
مشرف، شهابالدین
اثر جایگزینی کربنات کلسیم جیره غذایی با گل کربنات کلسیم بر عملکرد و غلظت کلسیم و فسفر استخوان درشت نی جوجههای گوشتی [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 23-32]
-
مصطفی لو، یوسف
بررسی اثر شرایط آب و هوایی بر ارزش تغذیه ای، فراسنجه های تولید گاز و مولفه های تجزیه پذیری یونجه کشت شده در دو منطقه کوهستانی و دشتی در مراحل مختلف رشد [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 1-11]
-
معتمد، محمد کریم
برآورد کارآیی فنی واحدهای پرواربندی صنعتی گوساله نر در استان گیلان [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 65-78]
-
ملکی، مصطفی
اثر فرآوری سیلاژ کمپوست باقیمانده از قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus) بر ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم و کینتیک تخمیر شکمبه ای آن در گوسفند مهربان [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 69-82]
-
منصوری یاراحمدی، حسین
بررسی اثر عصاره گیاهان آنیسون (Pimpinella Anisum L.) و گلپر (Heracleum Persicum) بر عملکرد، راندمان مصرف پروتئین و انرژی و فراسنجههای بیوشیمیایی خون جوجههای گوشتی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 67-77]
-
موثقی، سجاد
عملکرد، ویژگی های لاشه و برخی از فراسنجه های دستگاه گوارش جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه ذرت و دانه تریتیکاله با و یا بدون افزودن مکمل آنزیمی [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 35-46]
ن
-
نادری، یوسف
بررسی صحت مدل های تک صفتی و چند صفتی ژنومی در حضور اثر متقابل ژنوتیپ و محیط [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 1-12]
-
نبی پور افروزی، حسن
اثر کنجاله گلوتن ذرت بدون فرآوری و فرآوری شده با آنزیم پروتئاز در زمان های مختلف بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی از فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 67-80]
-
نجفی قراجه، رامین
اثر پودر دانه گیاه خارمریم (Silibum marianum) و گیاه آویشن (Thymus Vulgaris) و ترکیب آن ها روی برخی خصوصیات لاشه، فراسنجه های خونی و پاسخ سیستم ایمنی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره آلوده به آفلاتوکسین B1 [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 53-66]
-
نوراللهی، حسین
عملکرد، ویژگی های لاشه و برخی از فراسنجه های دستگاه گوارش جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه ذرت و دانه تریتیکاله با و یا بدون افزودن مکمل آنزیمی [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 35-46]
و
-
ولی، ابراهیم
بررسی اثر شرایط آب و هوایی بر ارزش تغذیه ای، فراسنجه های تولید گاز و مولفه های تجزیه پذیری یونجه کشت شده در دو منطقه کوهستانی و دشتی در مراحل مختلف رشد [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 1-11]
-
ولی زاده، رامین
اثر متقابل پودر زنجبیل و فلفل قرمز در جیره بر پایه گندم بر صفات عملکردی و پاسخ ایمنی مرغ های تخم گذار در دوره پس از تولک [دوره 7، شماره 1، 1397، صفحه 81-92]
ه
-
هادیان، فاطمه
اثر تلقیح باکتریایی و اسانس های نعناع، مرزه و زیره بر ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم برون تنی و فراسنجه های تولید گاز آزمایشگاهی سیلاژ ذرت [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 55-67]
-
هاشمی، سید محمد رضا
عملکرد، ویژگی های لاشه و برخی از فراسنجه های دستگاه گوارش جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه ذرت و دانه تریتیکاله با و یا بدون افزودن مکمل آنزیمی [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 35-46]
-
هاشمی، مجید
عملکرد، ویژگی های لاشه و برخی از فراسنجه های دستگاه گوارش جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه ذرت و دانه تریتیکاله با و یا بدون افزودن مکمل آنزیمی [دوره 7، شماره 2، 1397، صفحه 35-46]
-
هاشمی، مظاهر
اثر سطوح مختلف تفاله هویج در جیره بر تولید گاز، گوارشپذیری مواد مغذی و تخمیر شکمبه در شرایط برونتنی [دوره 7، شماره 4، 1397، صفحه 47-56]
-
همتی، مجید
بررسی اثر عصاره گیاهان آنیسون (Pimpinella Anisum L.) و گلپر (Heracleum Persicum) بر عملکرد، راندمان مصرف پروتئین و انرژی و فراسنجههای بیوشیمیایی خون جوجههای گوشتی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 67-77]
ی
-
یاراحمدی، بهروز
ارزش اقتصادی صفات تولیدی و تولیدمثلی گوسفند نژاد لری در نظام پرورش روستایی با دو راهبرد یک زایش در سال و سه زایش در دو سال [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 35-52]
-
یعقوبفر، اکبر
بررسی اثر عصاره گیاهان آنیسون (Pimpinella Anisum L.) و گلپر (Heracleum Persicum) بر عملکرد، راندمان مصرف پروتئین و انرژی و فراسنجههای بیوشیمیایی خون جوجههای گوشتی [دوره 7، شماره 3، 1397، صفحه 67-77]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد