آزادسازیاثر استفاده از منابع مختلف نیتروژن بر گوارشپذیری و تعادل نیتروژن در برههای نر نژاد مهربان [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 27-38]
آلکالین فسفاتازاثر تزریق درون آمنیوتیکی روی - متیونین و نانو روی - متیونین بر بیان ژن Zn-T1 و فعالیت آنزیمهای آلکالین فسفاتاز و مالتاز روده کوچک جوجههای گوشتی [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 73-87]
آمیختهگریعملکرد پروار، مصرف خوراک، قابلیت هضم جیره، تخمیر شکمبه و فراسنجههای خونی در برههای آمیخته رومانف×لری بختیاری و لری بختیاری [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 1-12]
آمونیاکاثر تفاله زیتون بر عملکرد، فراسنجههای شکمبهای، آنزیمهای فیبرولیتیک و سنتز پروتئین میکروبی در بزغالههای نجدی [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 13-25]
ا
ابقاء نیتروژناثر متقابل بین فرآوری دانه جو و نوع منبع نیتروژن جیره غذایی بر قابلیت هضم، متابولیسم نیتروژن و تولید پروتئین میکروبی در گوسفند مهربان [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 39-51]
اثر انتخاباثر وراثت پذیری صفت و اندازه هسته بر اریبی برآورد پیشرفت ژنتیکی ناشی از نادیده گرفتن اثر انتخاب در طرح های اصلاح نژاد هسته باز [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 29-37]
ارزش تغذیه ایاثر استفاده از افزودنی باکتریایی، اسید آلی و اوره بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، فراسنجه های تولید گاز و گوارش پذیری علوفه سیلو شده تریتیکاله در شرایط برون تنی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 13-27]
اسانس آویشناثر افزودن اسانس نعناع فلفلی و آویشن شیرازی به جیره آغازین بر عملکرد گوساله های هلشتاین [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 53-62]
اسانس مروتلخاثر سطوح مختلف اسانس مروتلخ بر عملکرد و برخی فراسنجههای خونی و ایمنی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 69-80]
اسانس نعناعاثر افزودن اسانس نعناع فلفلی و آویشن شیرازی به جیره آغازین بر عملکرد گوساله های هلشتاین [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 53-62]
اسیدآمینه ایده آلاثر جیره نویسی بر اساس نسبتهای مختلف اسیدهای آمینه ایدهآل بر سیستم ایمنی، فراسنجه های خونی و اجزای لاشه جوجه های گوشتی در دوره پایانی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 63-73]
اسیدیته سفیدهاثر سطوح مختلف تفاله انگور بر عملکرد تولید و کیفیت داخلی تخم مرغ در دما و زمان های مختلف نگهداری [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 81-91]
اسیدوزاثر پولکی کردن با بخار با شرایط متفاوت بر تجزیهپذیری شکمبهای ماده خشک و پروتئین خام دانه جو در گاوهای هلشتاین [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 55-67]
افت همخونیاثر همخونی بر میانگین افزایش وزن روزانه و نسبت کلیبر در گوسفندان استان گیلان [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 43-52]
افزودن روغناثر دفعات خوراکدهی و افزودن روغن به جیره بر عملکرد، رفتار جدا کردن اجزای خوراک و تخمیر شکمبه گاوهای هلشتاین [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 109-125]
افزودنی های سیلواثر استفاده از افزودنی باکتریایی، اسید آلی و اوره بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، فراسنجه های تولید گاز و گوارش پذیری علوفه سیلو شده تریتیکاله در شرایط برون تنی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 13-27]
الگوریتم انتخاب ویژگیتعیین مؤثرترین اسیدهای چرب مرتبط با چربی شیر گاوهای هلشتاین با استفاده از الگوریتم انتخاب ویژگی [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 1-10]
انتخاب رایجمقایسه پاسخ به انتخاب، میزان ضریب درونزادآوری و واریانس ژنتیکی در روشهای انتخاب ژنومی و رایج [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 63-71]
انتخاب ژنومیمقایسه پاسخ به انتخاب، میزان ضریب درونزادآوری و واریانس ژنتیکی در روشهای انتخاب ژنومی و رایج [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 63-71]
اورهاثر متقابل بین فرآوری دانه جو و نوع منبع نیتروژن جیره غذایی بر قابلیت هضم، متابولیسم نیتروژن و تولید پروتئین میکروبی در گوسفند مهربان [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 39-51]
اورهاثر استفاده از منابع مختلف نیتروژن بر گوارشپذیری و تعادل نیتروژن در برههای نر نژاد مهربان [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 27-38]
اورهاثر افزودنیهای مختلف بر تجزیه پذیری ماده خشک سیلاژ خردل علوفه ای (Brassica juncea) در مراحل مختلف فنولوژیک [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 39-54]
ب
بازده لاشهعملکرد پروار، مصرف خوراک، قابلیت هضم جیره، تخمیر شکمبه و فراسنجههای خونی در برههای آمیخته رومانف×لری بختیاری و لری بختیاری [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 1-12]
بیان ژناثر نوع والد و جنس کرم ابریشم بر بیان ژن HSP70 در پاسخ به تنش شدید حرارتی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 87-97]
بتائیناثر بتائین بر عملکرد و ریختشناسی روده کوچک جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 75-85]
بره افشاریمطالعه ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی بوته طالبی سیلو شده در شرایط برون تنی و اثر تغذیه آن بر عملکرد برههای افشاری [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 127-137]
بره رومانف×لری بختیاریعملکرد پروار، مصرف خوراک، قابلیت هضم جیره، تخمیر شکمبه و فراسنجههای خونی در برههای آمیخته رومانف×لری بختیاری و لری بختیاری [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 1-12]
بزغاله های نجدیاثر تفاله زیتون بر عملکرد، فراسنجههای شکمبهای، آنزیمهای فیبرولیتیک و سنتز پروتئین میکروبی در بزغالههای نجدی [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 13-25]
بوته طالبیمطالعه ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی بوته طالبی سیلو شده در شرایط برون تنی و اثر تغذیه آن بر عملکرد برههای افشاری [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 127-137]
پ
پایداری هوازیاثر افزودنی باکتریایی تولید کننده اسید لاکتیک ناهمگن بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات تخمیری مخلوط یونجه پلاسیده شده به همراه تفاله پرتقال [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 27-37]
پاسخ ایمنیاثر جیره نویسی بر اساس نسبتهای مختلف اسیدهای آمینه ایدهآل بر سیستم ایمنی، فراسنجه های خونی و اجزای لاشه جوجه های گوشتی در دوره پایانی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 63-73]
پاسخ ایمنیاثر تغذیه دانه شاهدانه (Cannabis sativa L.) اکسترود شده بر عملکرد، اجزای لاشه، پاسخ ایمنی همورال و الگوی لیپیدی پلاسما در جوجههای گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 39-49]
پاسخ به انتخابمقایسه پاسخ به انتخاب، میزان ضریب درونزادآوری و واریانس ژنتیکی در روشهای انتخاب ژنومی و رایج [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 63-71]
پرک کردناثر متقابل بین فرآوری دانه جو و نوع منبع نیتروژن جیره غذایی بر قابلیت هضم، متابولیسم نیتروژن و تولید پروتئین میکروبی در گوسفند مهربان [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 39-51]
پروتئین شیرارتباط چندشکلی ژن کاپاکازئین با صفات اقتصادی شیر در گاوهای بومی استان گیلان [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 53-61]
پروتئین شوک حرارتی 70 (HSP70)اثر نوع والد و جنس کرم ابریشم بر بیان ژن HSP70 در پاسخ به تنش شدید حرارتی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 87-97]
پروتئین میکروبیاثر افزودن سطوح مختلف ساپونین، اسید گالیک و اسید تانیک بر کینتیک تخمیر شکمبه ای در شرایط برون تنی [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 13-25]
پرورش کرم ابریشمبررسی اثر سیاستهای حمایتی دولت بر سامانه تولید پیله تر ابریشم استان گیلان [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 139-151]
پیشرفت ژنتیکیاثر وراثت پذیری صفت و اندازه هسته بر اریبی برآورد پیشرفت ژنتیکی ناشی از نادیده گرفتن اثر انتخاب در طرح های اصلاح نژاد هسته باز [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 29-37]
پودر سماقمقایسه اثر به کارگیری پودر سماق (Rhus coriria. L) و ویتامین E بر وزن بدن و اندامهای درونی، فراسنجههای بیوشیمیایی و کیفیت گوشت در جوجههای گوشتی پس از القاء تنش با دگزامتازون [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 89-107]
ت
تجزیهبررسی روند تجزیه بقایای سموم فوزالون و دیازینون در علف یونجه تازه، سیلو شده و انبارشده به صورت خشک [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 85-93]
تجزیه پذیریاثر افزودنیهای مختلف بر تجزیه پذیری ماده خشک سیلاژ خردل علوفه ای (Brassica juncea) در مراحل مختلف فنولوژیک [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 39-54]
تجزیهپذیریاثر جایگزینی یونجه با غلاف سوبابل (Leucaena leucocephala ) بر قابلیت هضم، تخمیر آزمایشگاهی و تجزیهپذیری (in situ) در گاو و گاومیش [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 63-72]
تحمل حرارتیاثر نوع والد و جنس کرم ابریشم بر بیان ژن HSP70 در پاسخ به تنش شدید حرارتی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 87-97]
تفاله انگوراثر سطوح مختلف تفاله انگور بر عملکرد تولید و کیفیت داخلی تخم مرغ در دما و زمان های مختلف نگهداری [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 81-91]
تفاله پرتقالاثر افزودنی باکتریایی تولید کننده اسید لاکتیک ناهمگن بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات تخمیری مخلوط یونجه پلاسیده شده به همراه تفاله پرتقال [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 27-37]
تفاله زیتوناثر تفاله زیتون بر عملکرد، فراسنجههای شکمبهای، آنزیمهای فیبرولیتیک و سنتز پروتئین میکروبی در بزغالههای نجدی [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 13-25]
تنشمقایسه اثر به کارگیری پودر سماق (Rhus coriria. L) و ویتامین E بر وزن بدن و اندامهای درونی، فراسنجههای بیوشیمیایی و کیفیت گوشت در جوجههای گوشتی پس از القاء تنش با دگزامتازون [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 89-107]
تنش گرماییاثر بتائین بر عملکرد و ریختشناسی روده کوچک جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 75-85]
تنش گرماییاثر سطوح مختلف اسانس مروتلخ بر عملکرد و برخی فراسنجههای خونی و ایمنی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 69-80]
تولید تخم مرغاثر سطوح مختلف تفاله انگور بر عملکرد تولید و کیفیت داخلی تخم مرغ در دما و زمان های مختلف نگهداری [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 81-91]
تولید گازمطالعه ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی بوته طالبی سیلو شده در شرایط برون تنی و اثر تغذیه آن بر عملکرد برههای افشاری [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 127-137]
تولید گازاثر سطوح مختلف ملاس و ویناس نیشکر در جیره غذایی بر فراسنجههای تولید گاز در شرایط آزمایشگاهی [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 73-83]
تولید گازاثر افزودن سطوح مختلف ساپونین، اسید گالیک و اسید تانیک بر کینتیک تخمیر شکمبه ای در شرایط برون تنی [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 13-25]
تولکبریاثر سطوح مختلف تفاله انگور بر عملکرد تولید و کیفیت داخلی تخم مرغ در دما و زمان های مختلف نگهداری [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 81-91]
تئوری اطلاعاتایجاد درخت ژنی با استفاده از واگرایی کولبک-لیبلر روی ژنهای موثر بر تولید شیر در گاو شیری [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 11-28]
ج
جایگاههای صفات کمّیشناسایی مناطق ژنومی مرتبط با صفات تولیدمثلی در گوسفند بلوچی با استفاده از نشانگرهای با تراکم بالا [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 29-41]
جدا کردناثر دفعات خوراکدهی و افزودن روغن به جیره بر عملکرد، رفتار جدا کردن اجزای خوراک و تخمیر شکمبه گاوهای هلشتاین [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 109-125]
جیره آغازیناثر افزودن اسانس نعناع فلفلی و آویشن شیرازی به جیره آغازین بر عملکرد گوساله های هلشتاین [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 53-62]
جوجه گوشتیاثر تزریق درون آمنیوتیکی روی - متیونین و نانو روی - متیونین بر بیان ژن Zn-T1 و فعالیت آنزیمهای آلکالین فسفاتاز و مالتاز روده کوچک جوجههای گوشتی [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 73-87]
جوجه گوشتیمقایسه اثر به کارگیری پودر سماق (Rhus coriria. L) و ویتامین E بر وزن بدن و اندامهای درونی، فراسنجههای بیوشیمیایی و کیفیت گوشت در جوجههای گوشتی پس از القاء تنش با دگزامتازون [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 89-107]
جوجه گوشتیاثر جیره نویسی بر اساس نسبتهای مختلف اسیدهای آمینه ایدهآل بر سیستم ایمنی، فراسنجه های خونی و اجزای لاشه جوجه های گوشتی در دوره پایانی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 63-73]
جوجه گوشتیاثر تغذیه دانه شاهدانه (Cannabis sativa L.) اکسترود شده بر عملکرد، اجزای لاشه، پاسخ ایمنی همورال و الگوی لیپیدی پلاسما در جوجههای گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 39-49]
جوجه های گوشتیاثر عصاره آویشن شیرازی و چربی جیره ای بر کیفیت گوشت، اسیدیته روده و وضعیت اکسیداسیونی سرم خون جوجه های گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 51-61]
چ
چربی جیره ایاثر عصاره آویشن شیرازی و چربی جیره ای بر کیفیت گوشت، اسیدیته روده و وضعیت اکسیداسیونی سرم خون جوجه های گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 51-61]
چند شکلی ژنیارتباط چندشکلی ژن کاپاکازئین با صفات اقتصادی شیر در گاوهای بومی استان گیلان [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 53-61]
ح
حاشیهنویسی ژنومیاستخراج شبکه بین زیست نشانگرهای ترانسکریپتومی ورم پستان گاو شیری ناشی از باکتری استافیلوکوکوس اورئوس با استفاده از ژنوم انسان [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 1-12]
خ
خردل علوفه ایاثر افزودنیهای مختلف بر تجزیه پذیری ماده خشک سیلاژ خردل علوفه ای (Brassica juncea) در مراحل مختلف فنولوژیک [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 39-54]
خصوصیات لاشهاثر جیره نویسی بر اساس نسبتهای مختلف اسیدهای آمینه ایدهآل بر سیستم ایمنی، فراسنجه های خونی و اجزای لاشه جوجه های گوشتی در دوره پایانی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 63-73]
خوشه بندی ژنایجاد درخت ژنی با استفاده از واگرایی کولبک-لیبلر روی ژنهای موثر بر تولید شیر در گاو شیری [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 11-28]
د
دادهکاویتعیین مؤثرترین اسیدهای چرب مرتبط با چربی شیر گاوهای هلشتاین با استفاده از الگوریتم انتخاب ویژگی [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 1-10]
دیازینونبررسی روند تجزیه بقایای سموم فوزالون و دیازینون در علف یونجه تازه، سیلو شده و انبارشده به صورت خشک [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 85-93]
دفعات خوراک دهیاثر دفعات خوراکدهی و افزودن روغن به جیره بر عملکرد، رفتار جدا کردن اجزای خوراک و تخمیر شکمبه گاوهای هلشتاین [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 109-125]
دگزامتازونمقایسه اثر به کارگیری پودر سماق (Rhus coriria. L) و ویتامین E بر وزن بدن و اندامهای درونی، فراسنجههای بیوشیمیایی و کیفیت گوشت در جوجههای گوشتی پس از القاء تنش با دگزامتازون [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 89-107]
ر
ریزآرایه DNAاستخراج شبکه بین زیست نشانگرهای ترانسکریپتومی ورم پستان گاو شیری ناشی از باکتری استافیلوکوکوس اورئوس با استفاده از ژنوم انسان [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 1-12]
رفتارهای تغذیه ایاثر دفعات خوراکدهی و افزودن روغن به جیره بر عملکرد، رفتار جدا کردن اجزای خوراک و تخمیر شکمبه گاوهای هلشتاین [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 109-125]
زیستنشانگراستخراج شبکه بین زیست نشانگرهای ترانسکریپتومی ورم پستان گاو شیری ناشی از باکتری استافیلوکوکوس اورئوس با استفاده از ژنوم انسان [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 1-12]
س
ساپونیناثر افزودن سطوح مختلف ساپونین، اسید گالیک و اسید تانیک بر کینتیک تخمیر شکمبه ای در شرایط برون تنی [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 13-25]
سایتوکینهااستخراج شبکه بین زیست نشانگرهای ترانسکریپتومی ورم پستان گاو شیری ناشی از باکتری استافیلوکوکوس اورئوس با استفاده از ژنوم انسان [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 1-12]
سیستم اصلاح نژاد هسته بازاثر وراثت پذیری صفت و اندازه هسته بر اریبی برآورد پیشرفت ژنتیکی ناشی از نادیده گرفتن اثر انتخاب در طرح های اصلاح نژاد هسته باز [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 29-37]
سیستم ایمنیاثر سطوح مختلف اسانس مروتلخ بر عملکرد و برخی فراسنجههای خونی و ایمنی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 69-80]
سیلاژاثر افزودنیهای مختلف بر تجزیه پذیری ماده خشک سیلاژ خردل علوفه ای (Brassica juncea) در مراحل مختلف فنولوژیک [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 39-54]
سیلاژ یونجهاثر افزودنی باکتریایی تولید کننده اسید لاکتیک ناهمگن بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات تخمیری مخلوط یونجه پلاسیده شده به همراه تفاله پرتقال [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 27-37]
ش
شاهدانه اکسترودشدهاثر تغذیه دانه شاهدانه (Cannabis sativa L.) اکسترود شده بر عملکرد، اجزای لاشه، پاسخ ایمنی همورال و الگوی لیپیدی پلاسما در جوجههای گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 39-49]
شرایط آزمایشگاهیاثر استفاده از افزودنی باکتریایی، اسید آلی و اوره بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، فراسنجه های تولید گاز و گوارش پذیری علوفه سیلو شده تریتیکاله در شرایط برون تنی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 13-27]
ص
صفات تولیدمثلیشناسایی مناطق ژنومی مرتبط با صفات تولیدمثلی در گوسفند بلوچی با استفاده از نشانگرهای با تراکم بالا [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 29-41]
ض
ضخامت لایه عضلانیاثر بتائین بر عملکرد و ریختشناسی روده کوچک جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 75-85]
ضریب تبدیلاثر تغذیه دانه شاهدانه (Cannabis sativa L.) اکسترود شده بر عملکرد، اجزای لاشه، پاسخ ایمنی همورال و الگوی لیپیدی پلاسما در جوجههای گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 39-49]
ضریب همخونیاثر همخونی بر میانگین افزایش وزن روزانه و نسبت کلیبر در گوسفندان استان گیلان [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 43-52]
ع
عصاره آویشن شیرازیاثر عصاره آویشن شیرازی و چربی جیره ای بر کیفیت گوشت، اسیدیته روده و وضعیت اکسیداسیونی سرم خون جوجه های گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 51-61]
علف یونجهبررسی روند تجزیه بقایای سموم فوزالون و دیازینون در علف یونجه تازه، سیلو شده و انبارشده به صورت خشک [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 85-93]
علوفه سیلو شده تریتیکالهاثر استفاده از افزودنی باکتریایی، اسید آلی و اوره بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری، فراسنجه های تولید گاز و گوارش پذیری علوفه سیلو شده تریتیکاله در شرایط برون تنی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 13-27]
عمق کریپتاثر بتائین بر عملکرد و ریختشناسی روده کوچک جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 75-85]
عملکردمطالعه ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی بوته طالبی سیلو شده در شرایط برون تنی و اثر تغذیه آن بر عملکرد برههای افشاری [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 127-137]
عملکرداثر سطوح مختلف اسانس مروتلخ بر عملکرد و برخی فراسنجههای خونی و ایمنی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 69-80]
عملکرداثر منبع و اندازه ذرات فیبر جیره غذایی بر عملکرد و کیفیت تخممرغ در مرغ های تخمگذار تجاری [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 93-106]
غ
غلاف سوبابلاثر جایگزینی یونجه با غلاف سوبابل (Leucaena leucocephala ) بر قابلیت هضم، تخمیر آزمایشگاهی و تجزیهپذیری (in situ) در گاو و گاومیش [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 63-72]
ف
فیبراثر منبع و اندازه ذرات فیبر جیره غذایی بر عملکرد و کیفیت تخممرغ در مرغ های تخمگذار تجاری [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 93-106]
فراسنجه های خونیاثر جیره نویسی بر اساس نسبتهای مختلف اسیدهای آمینه ایدهآل بر سیستم ایمنی، فراسنجه های خونی و اجزای لاشه جوجه های گوشتی در دوره پایانی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 63-73]
فراسنجههای خونیاثر سطوح مختلف اسانس مروتلخ بر عملکرد و برخی فراسنجههای خونی و ایمنی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 69-80]
فرآوریاثر پولکی کردن با بخار با شرایط متفاوت بر تجزیهپذیری شکمبهای ماده خشک و پروتئین خام دانه جو در گاوهای هلشتاین [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 55-67]
فعالیت جویدنعملکرد پروار، مصرف خوراک، قابلیت هضم جیره، تخمیر شکمبه و فراسنجههای خونی در برههای آمیخته رومانف×لری بختیاری و لری بختیاری [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 1-12]
فلاوونوئیداثر افزودن سطوح مختلف ساپونین، اسید گالیک و اسید تانیک بر کینتیک تخمیر شکمبه ای در شرایط برون تنی [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 13-25]
فلزات سنگیناثر تغذیه طولانی مدت کلرید کادمیوم بر غلظت آن در بافتها، ادرار و مدفوع و غلظت عناصر آهن، روی و مس در بافتهای گوسالههای نر هلشتاین [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 1-11]
فوزالونبررسی روند تجزیه بقایای سموم فوزالون و دیازینون در علف یونجه تازه، سیلو شده و انبارشده به صورت خشک [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 85-93]
ق
قابلیت هضم آزمایشگاهیاثر جایگزینی یونجه با غلاف سوبابل (Leucaena leucocephala ) بر قابلیت هضم، تخمیر آزمایشگاهی و تجزیهپذیری (in situ) در گاو و گاومیش [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 63-72]
ک
کاپاکازئینارتباط چندشکلی ژن کاپاکازئین با صفات اقتصادی شیر در گاوهای بومی استان گیلان [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 53-61]
کادمیوماثر تغذیه طولانی مدت کلرید کادمیوم بر غلظت آن در بافتها، ادرار و مدفوع و غلظت عناصر آهن، روی و مس در بافتهای گوسالههای نر هلشتاین [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 1-11]
کاهش چربی شیرتعیین مؤثرترین اسیدهای چرب مرتبط با چربی شیر گاوهای هلشتاین با استفاده از الگوریتم انتخاب ویژگی [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 1-10]
کبداثر تغذیه طولانی مدت کلرید کادمیوم بر غلظت آن در بافتها، ادرار و مدفوع و غلظت عناصر آهن، روی و مس در بافتهای گوسالههای نر هلشتاین [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 1-11]
کربوکسی متیل سلولازاثر تفاله زیتون بر عملکرد، فراسنجههای شکمبهای، آنزیمهای فیبرولیتیک و سنتز پروتئین میکروبی در بزغالههای نجدی [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 13-25]
کیفیت تخم مرغاثر منبع و اندازه ذرات فیبر جیره غذایی بر عملکرد و کیفیت تخممرغ در مرغ های تخمگذار تجاری [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 93-106]
کیفیت گوشتمقایسه اثر به کارگیری پودر سماق (Rhus coriria. L) و ویتامین E بر وزن بدن و اندامهای درونی، فراسنجههای بیوشیمیایی و کیفیت گوشت در جوجههای گوشتی پس از القاء تنش با دگزامتازون [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 89-107]
کیفیت گوشتاثر عصاره آویشن شیرازی و چربی جیره ای بر کیفیت گوشت، اسیدیته روده و وضعیت اکسیداسیونی سرم خون جوجه های گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 51-61]
کلسترولاثر تغذیه دانه شاهدانه (Cannabis sativa L.) اکسترود شده بر عملکرد، اجزای لاشه، پاسخ ایمنی همورال و الگوی لیپیدی پلاسما در جوجههای گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 39-49]
کلیهاثر تغذیه طولانی مدت کلرید کادمیوم بر غلظت آن در بافتها، ادرار و مدفوع و غلظت عناصر آهن، روی و مس در بافتهای گوسالههای نر هلشتاین [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 1-11]
کنجاله سویااثر متقابل بین فرآوری دانه جو و نوع منبع نیتروژن جیره غذایی بر قابلیت هضم، متابولیسم نیتروژن و تولید پروتئین میکروبی در گوسفند مهربان [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 39-51]
گ
گاواثر جایگزینی یونجه با غلاف سوبابل (Leucaena leucocephala ) بر قابلیت هضم، تخمیر آزمایشگاهی و تجزیهپذیری (in situ) در گاو و گاومیش [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 63-72]
گاو بومی گیلانارتباط چندشکلی ژن کاپاکازئین با صفات اقتصادی شیر در گاوهای بومی استان گیلان [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 53-61]
گاو شیریتعیین مؤثرترین اسیدهای چرب مرتبط با چربی شیر گاوهای هلشتاین با استفاده از الگوریتم انتخاب ویژگی [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 1-10]
گاو شیریایجاد درخت ژنی با استفاده از واگرایی کولبک-لیبلر روی ژنهای موثر بر تولید شیر در گاو شیری [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 11-28]
گاومیشاثر جایگزینی یونجه با غلاف سوبابل (Leucaena leucocephala ) بر قابلیت هضم، تخمیر آزمایشگاهی و تجزیهپذیری (in situ) در گاو و گاومیش [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 63-72]
گاو هلشتایناثر دفعات خوراکدهی و افزودن روغن به جیره بر عملکرد، رفتار جدا کردن اجزای خوراک و تخمیر شکمبه گاوهای هلشتاین [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 109-125]
گاو هلشتایناثر پولکی کردن با بخار با شرایط متفاوت بر تجزیهپذیری شکمبهای ماده خشک و پروتئین خام دانه جو در گاوهای هلشتاین [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 55-67]
گوسالهاثر افزودن اسانس نعناع فلفلی و آویشن شیرازی به جیره آغازین بر عملکرد گوساله های هلشتاین [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 53-62]
گوسالههای نر هلشتایناثر تغذیه طولانی مدت کلرید کادمیوم بر غلظت آن در بافتها، ادرار و مدفوع و غلظت عناصر آهن، روی و مس در بافتهای گوسالههای نر هلشتاین [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 1-11]
گوسفندان استان گیلاناثر همخونی بر میانگین افزایش وزن روزانه و نسبت کلیبر در گوسفندان استان گیلان [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 43-52]
گوسفند بلوچیشناسایی مناطق ژنومی مرتبط با صفات تولیدمثلی در گوسفند بلوچی با استفاده از نشانگرهای با تراکم بالا [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 29-41]
گوسفند لری بختیاریاثر وراثت پذیری صفت و اندازه هسته بر اریبی برآورد پیشرفت ژنتیکی ناشی از نادیده گرفتن اثر انتخاب در طرح های اصلاح نژاد هسته باز [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 29-37]
گوسفند مهرباناثر استفاده از منابع مختلف نیتروژن بر گوارشپذیری و تعادل نیتروژن در برههای نر نژاد مهربان [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 27-38]
ل
لاکتوباسیلوس بوچنریاثر افزودنی باکتریایی تولید کننده اسید لاکتیک ناهمگن بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات تخمیری مخلوط یونجه پلاسیده شده به همراه تفاله پرتقال [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 27-37]
م
مالتازاثر تزریق درون آمنیوتیکی روی - متیونین و نانو روی - متیونین بر بیان ژن Zn-T1 و فعالیت آنزیمهای آلکالین فسفاتاز و مالتاز روده کوچک جوجههای گوشتی [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 73-87]
میانگین افزایش وزن روزانهاثر همخونی بر میانگین افزایش وزن روزانه و نسبت کلیبر در گوسفندان استان گیلان [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 43-52]
مرغ تخم گذاراثر منبع و اندازه ذرات فیبر جیره غذایی بر عملکرد و کیفیت تخممرغ در مرغ های تخمگذار تجاری [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 93-106]
مرکز توسعه نوغانداری کشوربررسی اثر سیاستهای حمایتی دولت بر سامانه تولید پیله تر ابریشم استان گیلان [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 139-151]
میزان اریبیاثر وراثت پذیری صفت و اندازه هسته بر اریبی برآورد پیشرفت ژنتیکی ناشی از نادیده گرفتن اثر انتخاب در طرح های اصلاح نژاد هسته باز [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 29-37]
مشتقات پوریناثر تفاله زیتون بر عملکرد، فراسنجههای شکمبهای، آنزیمهای فیبرولیتیک و سنتز پروتئین میکروبی در بزغالههای نجدی [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 13-25]
مصرف خوراکعملکرد پروار، مصرف خوراک، قابلیت هضم جیره، تخمیر شکمبه و فراسنجههای خونی در برههای آمیخته رومانف×لری بختیاری و لری بختیاری [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 1-12]
مطالعه ارتباط ژنومیشناسایی مناطق ژنومی مرتبط با صفات تولیدمثلی در گوسفند بلوچی با استفاده از نشانگرهای با تراکم بالا [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 29-41]
میکروکریستالین سلولازاثر تفاله زیتون بر عملکرد، فراسنجههای شکمبهای، آنزیمهای فیبرولیتیک و سنتز پروتئین میکروبی در بزغالههای نجدی [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 13-25]
ملاساثر سطوح مختلف ملاس و ویناس نیشکر در جیره غذایی بر فراسنجههای تولید گاز در شرایط آزمایشگاهی [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 73-83]
ملاساثر افزودنیهای مختلف بر تجزیه پذیری ماده خشک سیلاژ خردل علوفه ای (Brassica juncea) در مراحل مختلف فنولوژیک [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 39-54]
ن
ناقل رویاثر تزریق درون آمنیوتیکی روی - متیونین و نانو روی - متیونین بر بیان ژن Zn-T1 و فعالیت آنزیمهای آلکالین فسفاتاز و مالتاز روده کوچک جوجههای گوشتی [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 73-87]
نیتروژناثر استفاده از منابع مختلف نیتروژن بر گوارشپذیری و تعادل نیتروژن در برههای نر نژاد مهربان [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 27-38]
نرخ درونزادآوریمقایسه پاسخ به انتخاب، میزان ضریب درونزادآوری و واریانس ژنتیکی در روشهای انتخاب ژنومی و رایج [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 63-71]
نسبت کلیبراثر همخونی بر میانگین افزایش وزن روزانه و نسبت کلیبر در گوسفندان استان گیلان [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 43-52]
نشاستهاثر پولکی کردن با بخار با شرایط متفاوت بر تجزیهپذیری شکمبهای ماده خشک و پروتئین خام دانه جو در گاوهای هلشتاین [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 55-67]
و
واحد هاواثر سطوح مختلف تفاله انگور بر عملکرد تولید و کیفیت داخلی تخم مرغ در دما و زمان های مختلف نگهداری [دوره 6، شماره 4، 1396، صفحه 81-91]
واریانس ژنتیکیمقایسه پاسخ به انتخاب، میزان ضریب درونزادآوری و واریانس ژنتیکی در روشهای انتخاب ژنومی و رایج [دوره 6، شماره 1، 1396، صفحه 63-71]
واگرایی کولبکلیبلرایجاد درخت ژنی با استفاده از واگرایی کولبک-لیبلر روی ژنهای موثر بر تولید شیر در گاو شیری [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 11-28]
والدین کرم ابریشماثر نوع والد و جنس کرم ابریشم بر بیان ژن HSP70 در پاسخ به تنش شدید حرارتی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 87-97]
وضعیت آنتی اکسیدانی سرماثر عصاره آویشن شیرازی و چربی جیره ای بر کیفیت گوشت، اسیدیته روده و وضعیت اکسیداسیونی سرم خون جوجه های گوشتی [دوره 6، شماره 2، 1396، صفحه 51-61]
ویناساثر سطوح مختلف ملاس و ویناس نیشکر در جیره غذایی بر فراسنجههای تولید گاز در شرایط آزمایشگاهی [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 73-83]
ه
هضم پذیریاثر سطوح مختلف ملاس و ویناس نیشکر در جیره غذایی بر فراسنجههای تولید گاز در شرایط آزمایشگاهی [دوره 6، شماره 3، 1396، صفحه 73-83]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد