آزمون تولید گازمقایسه برازش برخی از مدل های ریاضی به منظور توصیف کینتیک تخمیر شکمبه ای بر اساس آزمون تولید گاز برای علوفه یونجه [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 35-47]
آزمون نتاجمقایسه پیشرفت ژنتیکی در تولید شیر گاو هلشتاین در ایران ناشی از آزمون نتاج و انتخاب ژنومی و اثر تعداد گاو نر جوان بر آن [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 37-45]
آسیتاثر اسانس بادرنجبویه (Melissa officinalis) بر عملکرد، تلفات و برخی فراسنجه های خونی مرتبط با آسیت در جوجه های گوشتی [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 27-37]
آسیتبررسی استفاده از پارامترهای گازهای خونی به عنوان صفات نشانگر در شاخص انتخاب برای کاهش میزان حساسیّت به آسیت در جوجه های گوشتی [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 77-88]
آسیتاثر تلقیح جنینی آرژنین بر تغییرات مورفولوژی سرخرگ ششی، بطن راست و ششها در آسیت القایی جوجههای گوشتی [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 33-44]
آنزیم سوپر اکسید دیسموتازتاثیر سطوح مختلف زئولیت پوشش داده شده با نانو ذرات نقره بر عملکرد، فعالیت آنزیمهای گلوتاتیون پراکسیداز و سوپراکسید دیسموتاز ، خصوصیات لاشه و اندامهای داخلی جوجههای گوشتی [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 1-11]
ا
ابقای نیتروژناثر شکل فیزیکی و اندازه ذرات خوراک بر عملکرد، کیفیت تخم مرغ و ابقای نیتروژن در مرغ های تخم گذار [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 11-20]
اسانس اسطوخدوساثر سطوح مختلف اسانس اسطوخدوس بر عملکرد، فراسنجههای خونی و جمعیت میکروبی سکوم جوجههای گوشتی در جیره بر پایه گندم [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 39-51]
اسانس بادرنجبویهاثر اسانس بادرنجبویه (Melissa officinalis) بر عملکرد، تلفات و برخی فراسنجه های خونی مرتبط با آسیت در جوجه های گوشتی [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 27-37]
اسبقابلیت هضم جیره های غذایی حاوی کنسانتره داخلی و خارجی با استفاده از نشانگرهای اکسید کروم و لیگنین در اسب ترکمن [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 21-33]
اسب کاسپینشناسایی چندشکلی پروموتر ژن میوستاتین با تکنیک RFLP-PCR و ارتباط آن با برخی صفات ریختشناسی در برخی نژادهای اسب [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 58-69]
استان مازندرانبررسی بهره وری کل عوامل تولید و عوامل موثر بر آن در واحدهای پرورش کرم ابریشم استان مازندران [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 89-96]
استخوان درشت نیبررسی اسیدیته دستگاه گوارش و خصوصیات استخوان درشتنی مرغان تخمگذار تغذیه شده با مکملهای آنتیبیوتیک، اسید آلی، پروبیوتیک و پریبیوتیک [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 1-11]
اسید آلیاثر مکمل جیره ای پری بیوتیک و اسیدهای آلی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و ریختشناسی روده جوجه های گوشتی [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 25-35]
اسیدیته دستگاه گوارشبررسی اسیدیته دستگاه گوارش و خصوصیات استخوان درشتنی مرغان تخمگذار تغذیه شده با مکملهای آنتیبیوتیک، اسید آلی، پروبیوتیک و پریبیوتیک [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 1-11]
اسیدهای چربتأثیر تغذیه منابع مختلف چربی در دوره انتقال بر تولید و ترکیب شیر و فراسنجههای خونی گاوهای شیری هلشتاین [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 92-100]
اکسید کرومقابلیت هضم جیره های غذایی حاوی کنسانتره داخلی و خارجی با استفاده از نشانگرهای اکسید کروم و لیگنین در اسب ترکمن [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 21-33]
الدنبرگشناسایی چندشکلی پروموتر ژن میوستاتین با تکنیک RFLP-PCR و ارتباط آن با برخی صفات ریختشناسی در برخی نژادهای اسب [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 58-69]
ایمنی هومورالاثرمقادیر مختلف عصاره هیدروالکلی برگ توت سفید (Morus alba L.) بر پاسخهای ایمنی، پراکسیداسیون چربی سرم و گوشت جوجههای گوشتی [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 45-57]
انتخاب ژنتیکیبررسی استفاده از پارامترهای گازهای خونی به عنوان صفات نشانگر در شاخص انتخاب برای کاهش میزان حساسیّت به آسیت در جوجه های گوشتی [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 77-88]
انتخاب ژنومیمقایسه پیشرفت ژنتیکی در تولید شیر گاو هلشتاین در ایران ناشی از آزمون نتاج و انتخاب ژنومی و اثر تعداد گاو نر جوان بر آن [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 37-45]
اندازه ذراتاثر شکل فیزیکی و اندازه ذرات خوراک بر عملکرد، کیفیت تخم مرغ و ابقای نیتروژن در مرغ های تخم گذار [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 11-20]
انرژیمدلسازی راندمان انرژی در تولید مرغ گوشتی به کمک رویکرد شبکههای عصبی مصنوعی پرسپترون (مطالعه موردی: استان اردبیل) [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 73-85]
ب
بره پرواریاثر کبالت و فرآوری دانه جو ﺑﺮ عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و فراسنجه های شکمبه ای و خونی در بره های پرواری [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 1-13]
بره های نر پرواریاثر پودر گیاه خرفه بر عملکرد، کیفیت و ثبات اکسیداتیو گوشت و برخی متابولیت های خونی در بره های پرواری [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 15-26]
بطن راستاثر تلقیح جنینی آرژنین بر تغییرات مورفولوژی سرخرگ ششی، بطن راست و ششها در آسیت القایی جوجههای گوشتی [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 33-44]
بی کربنات سدیمبررسی اثر متقابل بین تعادل کاتیون-آنیون جیره و فیتاز میکروبی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 13-24]
بلدرچین ژاپنیاثر سطوح مختلف عصاره آبی سیر در آب آشامیدنی بر عملکرد، لیپیدهای سرم و فلور میکروبی روده بلدرچین ژاپنی [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 23-32]
بلدرچین ژاپنیشناسایی جایگاههای ژنی موثر بر سرعت رشد و نسبت کلیبر روی کروموزوم شماره پنچ بلدرچین ژاپنی [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 12-22]
بهره وریبررسی بهره وری کل عوامل تولید و عوامل موثر بر آن در واحدهای پرورش کرم ابریشم استان مازندران [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 89-96]
پ
پارامترهای گازی خونبررسی استفاده از پارامترهای گازهای خونی به عنوان صفات نشانگر در شاخص انتخاب برای کاهش میزان حساسیّت به آسیت در جوجه های گوشتی [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 77-88]
پراکسیداسیون چربیاثرمقادیر مختلف عصاره هیدروالکلی برگ توت سفید (Morus alba L.) بر پاسخهای ایمنی، پراکسیداسیون چربی سرم و گوشت جوجههای گوشتی [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 45-57]
پری بیوتیکاثر مکمل جیره ای پری بیوتیک و اسیدهای آلی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و ریختشناسی روده جوجه های گوشتی [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 25-35]
پرتو الکترونتجزیهپذیری شکمبهای و قابلیت هضم ظاهری تفاله زیتون عملآوری شده با پرتو الکترون [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 49-57]
پلی اتیلن گلیکولاثر افزودن فیتاز میکروبی و پلی اتیلن گلیکول به جیره حاوی سورگوم بر عملکرد رشد و ثبات اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 53-62]
پلتاثر شکل فیزیکی و اندازه ذرات خوراک بر عملکرد، کیفیت تخم مرغ و ابقای نیتروژن در مرغ های تخم گذار [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 11-20]
پودر کرم خاکیاثر سطوح مختلف پودر کرم خاکی(Eisenia fetida) بر عملکرد و کیفیت گوشت ران و سینه در جوجه های گوشتی [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 63-75]
ت
تجزیه پذیریاثر قارچ های صدفی و رنگین کمان بر پروتئین خام و دیواره سلولی و تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و دیواره سلولی محصولات فرعی زراعی [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 59-69]
تجزیهپذیریتجزیهپذیری شکمبهای و قابلیت هضم ظاهری تفاله زیتون عملآوری شده با پرتو الکترون [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 49-57]
تخمیراثر تغذیه گل میمونی سازوئی یا تشنه داری بر خصوصیات تخمیر، تولید گاز و قابلیت هضم آزمایشگاهی در گوسفند لری-بختیاری [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 83-92]
تخمیر شکمبهاثر اسانس شوید و نعناع بر عملکرد، شاخص های رشد اسکلتی و متابولیتهای خونی برههای پرواری نژاد کردی [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 71-82]
تخمیر شکمبهتعیین ترکیب شیمیایی، تولید گاز و فراسنجههای تخمیر آزمایشگاهی تفاله گوجه فرنگی و پوست پسته عملآوری شده با قارچ پلوروتوس ساجور کاجو [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 79-91]
تخمیر شکمبه ایتعیین ترکیب شیمیایی، تولید گاز و فراسنجههای تخمیر آزمایشگاهی تفاله گوجه فرنگی و پوست پسته عملآوری شده با قارچ پلوروتوس ساجور کاجو [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 79-91]
ترکیبات فنولیکتعیین ترکیب شیمیایی، تولید گاز و فراسنجههای تخمیر آزمایشگاهی تفاله گوجه فرنگی و پوست پسته عملآوری شده با قارچ پلوروتوس ساجور کاجو [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 79-91]
ترکیبات لاشهتاثیر سطوح مختلف زئولیت پوشش داده شده با نانو ذرات نقره بر عملکرد، فعالیت آنزیمهای گلوتاتیون پراکسیداز و سوپراکسید دیسموتاز ، خصوصیات لاشه و اندامهای داخلی جوجههای گوشتی [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 1-11]
ترکیب شیمیاییتعیین ترکیب شیمیایی، تولید گاز و فراسنجههای تخمیر آزمایشگاهی تفاله گوجه فرنگی و پوست پسته عملآوری شده با قارچ پلوروتوس ساجور کاجو [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 79-91]
ترکمنشناسایی چندشکلی پروموتر ژن میوستاتین با تکنیک RFLP-PCR و ارتباط آن با برخی صفات ریختشناسی در برخی نژادهای اسب [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 58-69]
تروبردشناسایی چندشکلی پروموتر ژن میوستاتین با تکنیک RFLP-PCR و ارتباط آن با برخی صفات ریختشناسی در برخی نژادهای اسب [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 58-69]
تزریق آرژنیناثر تلقیح جنینی آرژنین بر تغییرات مورفولوژی سرخرگ ششی، بطن راست و ششها در آسیت القایی جوجههای گوشتی [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 33-44]
تفاله زیتونتجزیهپذیری شکمبهای و قابلیت هضم ظاهری تفاله زیتون عملآوری شده با پرتو الکترون [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 49-57]
توت سفیداثرمقادیر مختلف عصاره هیدروالکلی برگ توت سفید (Morus alba L.) بر پاسخهای ایمنی، پراکسیداسیون چربی سرم و گوشت جوجههای گوشتی [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 45-57]
تولید تجمعی تخمبررسی اثر سن بلوغ جنسی بر برآورد مولفه های واریانس و وراثت پذیری صفت تولید تخم تجمعی [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 93-105]
تولید گازاثر تغذیه گل میمونی سازوئی یا تشنه داری بر خصوصیات تخمیر، تولید گاز و قابلیت هضم آزمایشگاهی در گوسفند لری-بختیاری [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 83-92]
تولید گازتعیین ترکیب شیمیایی، تولید گاز و فراسنجههای تخمیر آزمایشگاهی تفاله گوجه فرنگی و پوست پسته عملآوری شده با قارچ پلوروتوس ساجور کاجو [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 79-91]
ث
ثبات اکسیداتیو گوشتاثر پودر گیاه خرفه بر عملکرد، کیفیت و ثبات اکسیداتیو گوشت و برخی متابولیت های خونی در بره های پرواری [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 15-26]
ثبات اکسیداتیو گوشتاثر افزودن فیتاز میکروبی و پلی اتیلن گلیکول به جیره حاوی سورگوم بر عملکرد رشد و ثبات اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 53-62]
ج
جایگاه صفات کمی (QTL)شناسایی جایگاههای ژنی موثر بر سرعت رشد و نسبت کلیبر روی کروموزوم شماره پنچ بلدرچین ژاپنی [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 12-22]
جمعیت میکروبیاثر سطوح مختلف اسانس اسطوخدوس بر عملکرد، فراسنجههای خونی و جمعیت میکروبی سکوم جوجههای گوشتی در جیره بر پایه گندم [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 39-51]
جوجه گوشتیاثر سطوح مختلف اسانس اسطوخدوس بر عملکرد، فراسنجههای خونی و جمعیت میکروبی سکوم جوجههای گوشتی در جیره بر پایه گندم [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 39-51]
جوجه گوشتیاثر افزودن فیتاز میکروبی و پلی اتیلن گلیکول به جیره حاوی سورگوم بر عملکرد رشد و ثبات اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 53-62]
جوجه گوشتیاثر سطوح مختلف پودر کرم خاکی(Eisenia fetida) بر عملکرد و کیفیت گوشت ران و سینه در جوجه های گوشتی [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 63-75]
جوجه گوشتیبررسی استفاده از پارامترهای گازهای خونی به عنوان صفات نشانگر در شاخص انتخاب برای کاهش میزان حساسیّت به آسیت در جوجه های گوشتی [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 77-88]
جوجه گوشتیتاثیر سطوح مختلف زئولیت پوشش داده شده با نانو ذرات نقره بر عملکرد، فعالیت آنزیمهای گلوتاتیون پراکسیداز و سوپراکسید دیسموتاز ، خصوصیات لاشه و اندامهای داخلی جوجههای گوشتی [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 1-11]
جوجه گوشتیاثرمقادیر مختلف عصاره هیدروالکلی برگ توت سفید (Morus alba L.) بر پاسخهای ایمنی، پراکسیداسیون چربی سرم و گوشت جوجههای گوشتی [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 45-57]
جوجه گوشتیاثر مکمل جیره ای پری بیوتیک و اسیدهای آلی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و ریختشناسی روده جوجه های گوشتی [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 25-35]
جوجه های گوشتیاثر اسانس بادرنجبویه (Melissa officinalis) بر عملکرد، تلفات و برخی فراسنجه های خونی مرتبط با آسیت در جوجه های گوشتی [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 27-37]
جوجه های گوشتیاثر عصاره آویشن شیرازی بر جمعیت میکروبی روده، کلسترول و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های حاوی چربی و بدون آن [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 1-10]
چ
چربی جیره ایاثر عصاره آویشن شیرازی بر جمعیت میکروبی روده، کلسترول و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های حاوی چربی و بدون آن [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 1-10]
چندشکلیبررسی چند شکلی ژن های گیرنده لپتین و گیرنده ملانوکورتین4 با استفاده از نشانگر PCR-SSCP در گاوهای بومی استان گیلان [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 47-59]
خ
خرفهاثر پودر گیاه خرفه بر عملکرد، کیفیت و ثبات اکسیداتیو گوشت و برخی متابولیت های خونی در بره های پرواری [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 15-26]
د
دانه جواثر کبالت و فرآوری دانه جو ﺑﺮ عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و فراسنجه های شکمبه ای و خونی در بره های پرواری [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 1-13]
دانه سویا برشتهتأثیر تغذیه منابع مختلف چربی در دوره انتقال بر تولید و ترکیب شیر و فراسنجههای خونی گاوهای شیری هلشتاین [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 92-100]
دانه کتان اکسترود شدهتأثیر تغذیه منابع مختلف چربی در دوره انتقال بر تولید و ترکیب شیر و فراسنجههای خونی گاوهای شیری هلشتاین [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 92-100]
دوره انتقالتأثیر تغذیه منابع مختلف چربی در دوره انتقال بر تولید و ترکیب شیر و فراسنجههای خونی گاوهای شیری هلشتاین [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 92-100]
ذ
ذخیره سازی گوشتاثر پودر گیاه خرفه بر عملکرد، کیفیت و ثبات اکسیداتیو گوشت و برخی متابولیت های خونی در بره های پرواری [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 15-26]
ر
ریختشناسی رودهاثر مکمل جیره ای پری بیوتیک و اسیدهای آلی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و ریختشناسی روده جوجه های گوشتی [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 25-35]
رشد ژنتیکیمقایسه پیشرفت ژنتیکی در تولید شیر گاو هلشتاین در ایران ناشی از آزمون نتاج و انتخاب ژنومی و اثر تعداد گاو نر جوان بر آن [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 37-45]
ز
زئولیتتاثیر سطوح مختلف زئولیت پوشش داده شده با نانو ذرات نقره بر عملکرد، فعالیت آنزیمهای گلوتاتیون پراکسیداز و سوپراکسید دیسموتاز ، خصوصیات لاشه و اندامهای داخلی جوجههای گوشتی [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 1-11]
ژ
ژن PPP2CAشناسایی چندشکلیهای تکنوکلئوتیدی ژن PPP2CA و اثر آن بر صفات لاشه، رشد و ذخیره چربی در گوسفندان لریبختیاری و زل [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 70-78]
ژن گیرنده لپتینبررسی چند شکلی ژن های گیرنده لپتین و گیرنده ملانوکورتین4 با استفاده از نشانگر PCR-SSCP در گاوهای بومی استان گیلان [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 47-59]
ژن گیرنده ملانوکورتین 4بررسی چند شکلی ژن های گیرنده لپتین و گیرنده ملانوکورتین4 با استفاده از نشانگر PCR-SSCP در گاوهای بومی استان گیلان [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 47-59]
س
سیراثر سطوح مختلف عصاره آبی سیر در آب آشامیدنی بر عملکرد، لیپیدهای سرم و فلور میکروبی روده بلدرچین ژاپنی [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 23-32]
سرخرگ ششیاثر تلقیح جنینی آرژنین بر تغییرات مورفولوژی سرخرگ ششی، بطن راست و ششها در آسیت القایی جوجههای گوشتی [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 33-44]
سرعت رشد نسبت کلیبرشناسایی جایگاههای ژنی موثر بر سرعت رشد و نسبت کلیبر روی کروموزوم شماره پنچ بلدرچین ژاپنی [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 12-22]
سلول های سوماتیک شیرمقایسه بیان ژن های لاکتوفرین و TLR4 در سلول های سوماتیک شیر گاو هلشتاین، بومی گیلان و آمیختههای حاصل از آنها [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 61-71]
سن بلوغ جنسیبررسی اثر سن بلوغ جنسی بر برآورد مولفه های واریانس و وراثت پذیری صفت تولید تخم تجمعی [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 93-105]
سورگوماثر افزودن فیتاز میکروبی و پلی اتیلن گلیکول به جیره حاوی سورگوم بر عملکرد رشد و ثبات اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 53-62]
ش
شاخص تولیدبررسی اثر متقابل بین تعادل کاتیون-آنیون جیره و فیتاز میکروبی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 13-24]
شبکههای عصبی مصنوعیمدلسازی راندمان انرژی در تولید مرغ گوشتی به کمک رویکرد شبکههای عصبی مصنوعی پرسپترون (مطالعه موردی: استان اردبیل) [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 73-85]
ششهااثر تلقیح جنینی آرژنین بر تغییرات مورفولوژی سرخرگ ششی، بطن راست و ششها در آسیت القایی جوجههای گوشتی [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 33-44]
شویداثر اسانس شوید و نعناع بر عملکرد، شاخص های رشد اسکلتی و متابولیتهای خونی برههای پرواری نژاد کردی [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 71-82]
ص
صفات لاشهبررسی اثر متقابل بین تعادل کاتیون-آنیون جیره و فیتاز میکروبی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 13-24]
ع
عصاره آویشن شیرازیاثر عصاره آویشن شیرازی بر جمعیت میکروبی روده، کلسترول و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های حاوی چربی و بدون آن [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 1-10]
عملکرداثر اسانس بادرنجبویه (Melissa officinalis) بر عملکرد، تلفات و برخی فراسنجه های خونی مرتبط با آسیت در جوجه های گوشتی [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 27-37]
عملکرداثر سطوح مختلف اسانس اسطوخدوس بر عملکرد، فراسنجههای خونی و جمعیت میکروبی سکوم جوجههای گوشتی در جیره بر پایه گندم [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 39-51]
عملکرداثر سطوح مختلف پودر کرم خاکی(Eisenia fetida) بر عملکرد و کیفیت گوشت ران و سینه در جوجه های گوشتی [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 63-75]
عملکرداثر مکمل جیره ای پری بیوتیک و اسیدهای آلی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و ریختشناسی روده جوجه های گوشتی [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 25-35]
عملکرداثر سطوح مختلف عصاره آبی سیر در آب آشامیدنی بر عملکرد، لیپیدهای سرم و فلور میکروبی روده بلدرچین ژاپنی [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 23-32]
ف
فیتازاثر افزودن فیتاز میکروبی و پلی اتیلن گلیکول به جیره حاوی سورگوم بر عملکرد رشد و ثبات اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 53-62]
فیتاز میکروبیبررسی اثر متقابل بین تعادل کاتیون-آنیون جیره و فیتاز میکروبی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 13-24]
فراسنجه های خونیاثر اسانس بادرنجبویه (Melissa officinalis) بر عملکرد، تلفات و برخی فراسنجه های خونی مرتبط با آسیت در جوجه های گوشتی [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 27-37]
فرآوریاثر کبالت و فرآوری دانه جو ﺑﺮ عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و فراسنجه های شکمبه ای و خونی در بره های پرواری [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 1-13]
فلورمیکروبیاثر سطوح مختلف عصاره آبی سیر در آب آشامیدنی بر عملکرد، لیپیدهای سرم و فلور میکروبی روده بلدرچین ژاپنی [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 23-32]
ق
قابلیت هضمقابلیت هضم جیره های غذایی حاوی کنسانتره داخلی و خارجی با استفاده از نشانگرهای اکسید کروم و لیگنین در اسب ترکمن [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 21-33]
قابلیت هضمتجزیهپذیری شکمبهای و قابلیت هضم ظاهری تفاله زیتون عملآوری شده با پرتو الکترون [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 49-57]
قابلیت هضماثر تغذیه گل میمونی سازوئی یا تشنه داری بر خصوصیات تخمیر، تولید گاز و قابلیت هضم آزمایشگاهی در گوسفند لری-بختیاری [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 83-92]
قارچ پوسیدگی سفیداثر قارچ های صدفی و رنگین کمان بر پروتئین خام و دیواره سلولی و تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و دیواره سلولی محصولات فرعی زراعی [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 59-69]
قارچ سفید رنگین کماناثر قارچ های صدفی و رنگین کمان بر پروتئین خام و دیواره سلولی و تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و دیواره سلولی محصولات فرعی زراعی [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 59-69]
قارچ صدفیاثر قارچ های صدفی و رنگین کمان بر پروتئین خام و دیواره سلولی و تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و دیواره سلولی محصولات فرعی زراعی [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 59-69]
ک
کیفیت گوشت ران و سینهاثر سطوح مختلف پودر کرم خاکی(Eisenia fetida) بر عملکرد و کیفیت گوشت ران و سینه در جوجه های گوشتی [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 63-75]
کلسترول گوشتاثر عصاره آویشن شیرازی بر جمعیت میکروبی روده، کلسترول و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های حاوی چربی و بدون آن [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 1-10]
کنسانترهقابلیت هضم جیره های غذایی حاوی کنسانتره داخلی و خارجی با استفاده از نشانگرهای اکسید کروم و لیگنین در اسب ترکمن [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 21-33]
گ
گاو بومی استان گیلانبررسی چند شکلی ژن های گیرنده لپتین و گیرنده ملانوکورتین4 با استفاده از نشانگر PCR-SSCP در گاوهای بومی استان گیلان [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 47-59]
گاو بومی گیلانمقایسه بیان ژن های لاکتوفرین و TLR4 در سلول های سوماتیک شیر گاو هلشتاین، بومی گیلان و آمیختههای حاصل از آنها [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 61-71]
گاو شیریتأثیر تغذیه منابع مختلف چربی در دوره انتقال بر تولید و ترکیب شیر و فراسنجههای خونی گاوهای شیری هلشتاین [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 92-100]
گاو هلشتاینمقایسه پیشرفت ژنتیکی در تولید شیر گاو هلشتاین در ایران ناشی از آزمون نتاج و انتخاب ژنومی و اثر تعداد گاو نر جوان بر آن [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 37-45]
گل میمونی سازوئیاثر تغذیه گل میمونی سازوئی یا تشنه داری بر خصوصیات تخمیر، تولید گاز و قابلیت هضم آزمایشگاهی در گوسفند لری-بختیاری [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 83-92]
گوسفندان زل و لریبختیاری و Indelsشناسایی چندشکلیهای تکنوکلئوتیدی ژن PPP2CA و اثر آن بر صفات لاشه، رشد و ذخیره چربی در گوسفندان لریبختیاری و زل [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 70-78]
گوسفند کردیاثر اسانس شوید و نعناع بر عملکرد، شاخص های رشد اسکلتی و متابولیتهای خونی برههای پرواری نژاد کردی [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 71-82]
گوسفند لری- بختیاریاثر تغذیه گل میمونی سازوئی یا تشنه داری بر خصوصیات تخمیر، تولید گاز و قابلیت هضم آزمایشگاهی در گوسفند لری-بختیاری [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 83-92]
ل
لاکتوفرینمقایسه بیان ژن های لاکتوفرین و TLR4 در سلول های سوماتیک شیر گاو هلشتاین، بومی گیلان و آمیختههای حاصل از آنها [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 61-71]
لیپیدهای خوناثر سطوح مختلف عصاره آبی سیر در آب آشامیدنی بر عملکرد، لیپیدهای سرم و فلور میکروبی روده بلدرچین ژاپنی [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 23-32]
لیگنینقابلیت هضم جیره های غذایی حاوی کنسانتره داخلی و خارجی با استفاده از نشانگرهای اکسید کروم و لیگنین در اسب ترکمن [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 21-33]
م
متابولیت های خونیاثر پودر گیاه خرفه بر عملکرد، کیفیت و ثبات اکسیداتیو گوشت و برخی متابولیت های خونی در بره های پرواری [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 15-26]
متابولیت های خونیاثر اسانس شوید و نعناع بر عملکرد، شاخص های رشد اسکلتی و متابولیتهای خونی برههای پرواری نژاد کردی [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 71-82]
محصولات فرعی زارعیاثر قارچ های صدفی و رنگین کمان بر پروتئین خام و دیواره سلولی و تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و دیواره سلولی محصولات فرعی زراعی [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 59-69]
مدلسازیمدلسازی راندمان انرژی در تولید مرغ گوشتی به کمک رویکرد شبکههای عصبی مصنوعی پرسپترون (مطالعه موردی: استان اردبیل) [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 73-85]
مدل های ریاضیمقایسه برازش برخی از مدل های ریاضی به منظور توصیف کینتیک تخمیر شکمبه ای بر اساس آزمون تولید گاز برای علوفه یونجه [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 35-47]
مرغان تخمگذاربررسی اسیدیته دستگاه گوارش و خصوصیات استخوان درشتنی مرغان تخمگذار تغذیه شده با مکملهای آنتیبیوتیک، اسید آلی، پروبیوتیک و پریبیوتیک [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 1-11]
مرغ تخم گذاراثر شکل فیزیکی و اندازه ذرات خوراک بر عملکرد، کیفیت تخم مرغ و ابقای نیتروژن در مرغ های تخم گذار [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 11-20]
مرغ گوشتیمدلسازی راندمان انرژی در تولید مرغ گوشتی به کمک رویکرد شبکههای عصبی مصنوعی پرسپترون (مطالعه موردی: استان اردبیل) [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 73-85]
میکروفلور رودهاثر عصاره آویشن شیرازی بر جمعیت میکروبی روده، کلسترول و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های حاوی چربی و بدون آن [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 1-10]
مکمل کبالتاثر کبالت و فرآوری دانه جو ﺑﺮ عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و فراسنجه های شکمبه ای و خونی در بره های پرواری [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 1-13]
مکمل های غذاییبررسی اسیدیته دستگاه گوارش و خصوصیات استخوان درشتنی مرغان تخمگذار تغذیه شده با مکملهای آنتیبیوتیک، اسید آلی، پروبیوتیک و پریبیوتیک [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 1-11]
مواد معدنی خونبررسی اسیدیته دستگاه گوارش و خصوصیات استخوان درشتنی مرغان تخمگذار تغذیه شده با مکملهای آنتیبیوتیک، اسید آلی، پروبیوتیک و پریبیوتیک [دوره 5، شماره 2، 1395، صفحه 1-11]
میوستاتینشناسایی چندشکلی پروموتر ژن میوستاتین با تکنیک RFLP-PCR و ارتباط آن با برخی صفات ریختشناسی در برخی نژادهای اسب [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 58-69]
مولفه های واریانسبررسی اثر سن بلوغ جنسی بر برآورد مولفه های واریانس و وراثت پذیری صفت تولید تخم تجمعی [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 93-105]
ن
نانو ذرات نقرهتاثیر سطوح مختلف زئولیت پوشش داده شده با نانو ذرات نقره بر عملکرد، فعالیت آنزیمهای گلوتاتیون پراکسیداز و سوپراکسید دیسموتاز ، خصوصیات لاشه و اندامهای داخلی جوجههای گوشتی [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 1-11]
نشانگر ریزماهوارهشناسایی جایگاههای ژنی موثر بر سرعت رشد و نسبت کلیبر روی کروموزوم شماره پنچ بلدرچین ژاپنی [دوره 5، شماره 4، 1395، صفحه 12-22]
نعناعاثر اسانس شوید و نعناع بر عملکرد، شاخص های رشد اسکلتی و متابولیتهای خونی برههای پرواری نژاد کردی [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 71-82]
نکویی برازشمقایسه برازش برخی از مدل های ریاضی به منظور توصیف کینتیک تخمیر شکمبه ای بر اساس آزمون تولید گاز برای علوفه یونجه [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 35-47]
نوغانداریبررسی بهره وری کل عوامل تولید و عوامل موثر بر آن در واحدهای پرورش کرم ابریشم استان مازندران [دوره 5، شماره 1، 1395، صفحه 89-96]
و
وراثت پذیریبررسی اثر سن بلوغ جنسی بر برآورد مولفه های واریانس و وراثت پذیری صفت تولید تخم تجمعی [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 93-105]
ی
یونجهمقایسه برازش برخی از مدل های ریاضی به منظور توصیف کینتیک تخمیر شکمبه ای بر اساس آزمون تولید گاز برای علوفه یونجه [دوره 5، شماره 3، 1395، صفحه 35-47]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد