آپوپتوزیسبررسی بیان ژن و شبکه های ژنی مرتبط با آپوپتوزیس در مرغان حساس و مقاوم به آسیت والدین جوجه گوشتی آرین با استفاده از RNA-seq [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 53-66]
آغوزاثر منابع پروتئین غیر قابل تجزیه شکمبه ای بر کمیت و کیفیت آغوز و فراسنجه های خونی میش های آبستن لری- بختیاری [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 39-50]
آنزیم فیتازاثر آنزیمهای فیتاز نوترکیب باکتریایی و قارچی به همراه نمونه تجاری بر عملکرد، غلظت کلسیم و فسفر استخوان و سرم خون در جوجههای گوشتی [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 79-90]
ا
ارتفاع پرزاثر افزودن عصاره پوست انار بر صفات عملکردی، شاخص های خونی، ریخت شناسی روده باریک و ماندگاری گوشت جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره حاوی روغن کلزا [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 13-24]
اسانساثر افزودن ترکیبی از اسانس های گیاهی به سیلاژ یونجه همراه با سطوح مختلف تفاله سیب بر تجزیه پذیری به روش کیسه های نایلونی [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 61-72]
اسانس رازیانهاثر سطوح مختلف اسانس رازیانه بر فراسنجههای تولید گاز و جمعیت پروتوزوآی شکمبه بز در شرایط برون تنی [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 41-51]
استخوان تارسومتاتارسوساثر افزودن اسید بوتیریک، مولتی آنزیم و ترکیب آن ها به جیره بر عملکرد رشد، ریخت شناسی روده باریک و خاکستر استخوان tarsometatarsus و انگشتان پا در جوجه های گوشتی [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 25-37]
اسید بوتیریکاثر روی آلی و معدنی و اسید بوتیریک بر عملکرد و صفات کیفی پوسته تخممرغ در دورههای مختلف پرورش [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 35-51]
اسید بوتیریکاثر افزودن اسید بوتیریک، مولتی آنزیم و ترکیب آن ها به جیره بر عملکرد رشد، ریخت شناسی روده باریک و خاکستر استخوان tarsometatarsus و انگشتان پا در جوجه های گوشتی [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 25-37]
اسیدیتهساخت مکمل رومینوبافر از ترکیب بافرهای رایج و گیاهان دارویی جهت پیشگیری از اسیدوز با استفاده از جیره پر کنسانتره در شرایط برونتنی [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 81-91]
اسکراپیبررسی تنوع ژنتیکی ژن پروتئین پرایون در گوسفندان نژاد مهربان و رومانف [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 9-18]
اکسیداسیون چربیاثر جایگزینی سطوح مختلف سویای پرچربی با کنجاله سویا بر خصوصیات لاشه، اکسیداسیون چربی و کیفیت گوشت برههای پرواری زل [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 19-28]
اکسیداسیون گوشتبررسی عملکرد، کیفیت و کمیت گوشت، تخم تولیدی و باروری در برخی سویه های بلدرچین ژاپنی [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 89-101]
ال-آرژنیناثر افزودن مکمل جیره ای گوانیدینو استیک اسید و ال- آرژنین بر عملکرد، فراسنجه های خونی و خصوصیات لاشه بلدرچین ژاپنی [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 1-10]
التهاباثر متقابل تزریق انسولین و القای ورم پستان با لیپوپلیساکارید بر سوخت و ساز گلوکز و ترشح هورمون گلوکاگون در گاوهای شیری [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 93-103]
ایمنیاثر مصرف کمپلکسهای آلی منگنز، روی و مس (پیوند شده با گلایسین- یا متیونین-) به جای شکلهای سولفاته (برابر یا دو برابر توصیه NRC) بر سلامت، باروری و متابولیتهای خون گاو شیری و گوساله [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 1-15]
ایمنوگلوبولین Gاثر منابع پروتئین غیر قابل تجزیه شکمبه ای بر کمیت و کیفیت آغوز و فراسنجه های خونی میش های آبستن لری- بختیاری [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 39-50]
انرژیمدلسازی انرژی ستانده در واحدهای پرورش گاو شیری و گاو پرواری با استفاده از روشهای شبکه عصبی مصنوعی و انفیس (مطالعه موردی: استان مازندران، ایران) [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 17-28]
انرژی ویژهتحلیل مصرف انرژی واحدهای پرورش مرغ تخمگذار در ایران [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 53-61]
انسولیناثر متقابل تزریق انسولین و القای ورم پستان با لیپوپلیساکارید بر سوخت و ساز گلوکز و ترشح هورمون گلوکاگون در گاوهای شیری [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 93-103]
ب
باروریاثر مصرف کمپلکسهای آلی منگنز، روی و مس (پیوند شده با گلایسین- یا متیونین-) به جای شکلهای سولفاته (برابر یا دو برابر توصیه NRC) بر سلامت، باروری و متابولیتهای خون گاو شیری و گوساله [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 1-15]
باروریبررسی تأثیر سطوح مختلف ویتامین D3 جیره بر فراسنجههای تولیدمثلی در بلدرچین ژاپنی [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 11-21]
بیان ژنبررسی بیان ژن و شبکه های ژنی مرتبط با آپوپتوزیس در مرغان حساس و مقاوم به آسیت والدین جوجه گوشتی آرین با استفاده از RNA-seq [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 53-66]
بره زلاثر جایگزینی سطوح مختلف سویای پرچربی با کنجاله سویا بر خصوصیات لاشه، اکسیداسیون چربی و کیفیت گوشت برههای پرواری زل [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 19-28]
بیکربنات سدیمساخت مکمل رومینوبافر از ترکیب بافرهای رایج و گیاهان دارویی جهت پیشگیری از اسیدوز با استفاده از جیره پر کنسانتره در شرایط برونتنی [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 81-91]
بلدرچیناثر افزودن ویتامین E و سلنیوم به جیره پایه بر عملکرد، کیفیت اسپرم و برخی فراسنجه های خونی در بلدرچین ژاپنی [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 77-88]
بلدرچینبررسی عملکرد، کیفیت و کمیت گوشت، تخم تولیدی و باروری در برخی سویه های بلدرچین ژاپنی [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 89-101]
بلدرچیناثر افزودن سطوح مختلف سولفات، کیلات و نانو روی به جیره بر عملکرد، ذخیره روی در بافتها و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 39-49]
بلدرچین ژاپنیاثر منابع مختلف سلنیوم جیره غذایی و دمای نگهداری بر افزایش ماندگاری تخم بلدرچین ژاپنی [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 23-33]
بلدرچین ژاپنیبررسی تأثیر سطوح مختلف ویتامین D3 جیره بر فراسنجههای تولیدمثلی در بلدرچین ژاپنی [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 11-21]
بلدرچین ژاپنیاثر افزودن مکمل جیره ای گوانیدینو استیک اسید و ال- آرژنین بر عملکرد، فراسنجه های خونی و خصوصیات لاشه بلدرچین ژاپنی [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 1-10]
بهره وری انرژیتحلیل مصرف انرژی واحدهای پرورش مرغ تخمگذار در ایران [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 53-61]
بوته خیاربررسی ترکیب شیمیایی و اثر سطوح مختلف بوته کامل خیار بر کینتیک تخمیر شکمبه و گوارشپذیری مواد مغذی در شرایط آزمایشگاهی [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 51-60]
پ
پاسخ ایمنیاثر مکمل غنی از نوکلئوتید بر عملکرد رشد و پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 1-11]
پروتئین عبوریاثر منابع پروتئین غیر قابل تجزیه شکمبه ای بر کمیت و کیفیت آغوز و فراسنجه های خونی میش های آبستن لری- بختیاری [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 39-50]
پویش ژنومیپویش ژنومی کروموزوم ۵ بلدرچین ژاپنی جهت شناسایی QTLهای صفات رشد [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 87-95]
ت
تجزیه پذیریاثر افزودن ترکیبی از اسانس های گیاهی به سیلاژ یونجه همراه با سطوح مختلف تفاله سیب بر تجزیه پذیری به روش کیسه های نایلونی [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 61-72]
تخمیربررسی ترکیب شیمیایی و اثر سطوح مختلف بوته کامل خیار بر کینتیک تخمیر شکمبه و گوارشپذیری مواد مغذی در شرایط آزمایشگاهی [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 51-60]
تخمیر برون تنیاثر سطوح مختلف اسانس رازیانه بر فراسنجههای تولید گاز و جمعیت پروتوزوآی شکمبه بز در شرایط برون تنی [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 41-51]
تراکماثر سطوح مختلف کروم آلی بر عملکرد و خصوصیات کیفی تخممرغ مرغهای تخمگذار پرورش یافته در شرایط متراکم [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 51-63]
ترکیب شیمیاییبررسی ترکیب شیمیایی و اثر سطوح مختلف بوته کامل خیار بر کینتیک تخمیر شکمبه و گوارشپذیری مواد مغذی در شرایط آزمایشگاهی [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 51-60]
تفاله سیباثر افزودن ترکیبی از اسانس های گیاهی به سیلاژ یونجه همراه با سطوح مختلف تفاله سیب بر تجزیه پذیری به روش کیسه های نایلونی [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 61-72]
تولیدتجزیه و تحلیل مولکولی و بیوانفورماتیکی ناحیه تنظیمی بالادستی ژن های لپتین و SIGLEC5 در ارتباط با صفات تولیدی و تولیدمثلی در گاوهای هلشتاین [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 73-85]
تولید گازاثر تغذیه مکمل گیاه کاکوتی به برههای پرواری بر فعالیت قارچها و باکتریهای شکمبه در هضم و تخمیر سرشاخه نیشکر [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 29-39]
تولید گازبررسی ترکیب شیمیایی و اثر سطوح مختلف بوته کامل خیار بر کینتیک تخمیر شکمبه و گوارشپذیری مواد مغذی در شرایط آزمایشگاهی [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 51-60]
تولیدمثلتجزیه و تحلیل مولکولی و بیوانفورماتیکی ناحیه تنظیمی بالادستی ژن های لپتین و SIGLEC5 در ارتباط با صفات تولیدی و تولیدمثلی در گاوهای هلشتاین [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 73-85]
ج
جدایه باکتریاییاثر تغذیه مکمل گیاه کاکوتی به برههای پرواری بر فعالیت قارچها و باکتریهای شکمبه در هضم و تخمیر سرشاخه نیشکر [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 29-39]
جدایه قارچیاثر تغذیه مکمل گیاه کاکوتی به برههای پرواری بر فعالیت قارچها و باکتریهای شکمبه در هضم و تخمیر سرشاخه نیشکر [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 29-39]
جوجه درآوریبررسی تأثیر سطوح مختلف ویتامین D3 جیره بر فراسنجههای تولیدمثلی در بلدرچین ژاپنی [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 11-21]
جوجه گوشتیاثر افزودن اسید بوتیریک، مولتی آنزیم و ترکیب آن ها به جیره بر عملکرد رشد، ریخت شناسی روده باریک و خاکستر استخوان tarsometatarsus و انگشتان پا در جوجه های گوشتی [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 25-37]
جوجه گوشتیاثر آنزیمهای فیتاز نوترکیب باکتریایی و قارچی به همراه نمونه تجاری بر عملکرد، غلظت کلسیم و فسفر استخوان و سرم خون در جوجههای گوشتی [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 79-90]
جوجه های گوشتیاثر مکمل غنی از نوکلئوتید بر عملکرد رشد و پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 1-11]
چ
چندشکلیشناسایی چندشکلی های تک نوکلئوتیدی در جایگاههای ژنی IgL و IFNɣ در برخی از مرغهای بومی [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 67-76]
چندشکلی تک نوکلئوتیدیبررسی تنوع ژنتیکی ژن پروتئین پرایون در گوسفندان نژاد مهربان و رومانف [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 9-18]
ح
حدود اعتمادپویش ژنومی کروموزوم ۵ بلدرچین ژاپنی جهت شناسایی QTLهای صفات رشد [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 87-95]
خ
خصوصیات لاشهاثر افزودن مکمل جیره ای گوانیدینو استیک اسید و ال- آرژنین بر عملکرد، فراسنجه های خونی و خصوصیات لاشه بلدرچین ژاپنی [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 1-10]
خصوصیات لاشهاثر جایگزینی سطوح مختلف سویای پرچربی با کنجاله سویا بر خصوصیات لاشه، اکسیداسیون چربی و کیفیت گوشت برههای پرواری زل [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 19-28]
خودگردان سازیپویش ژنومی کروموزوم ۵ بلدرچین ژاپنی جهت شناسایی QTLهای صفات رشد [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 87-95]
خوراک مصرفیاثر سیلاژ ذرت و زمان استفاده آن در خوراک آغازین بر عملکرد رشد و فراسنجههای شکمبهای در گوسالههای شیرخوار هلشتاین [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 29-38]
د
دوقلوزاییتجزیه و تحلیل غنی سازی مجموعه های ژنی با استفاده از مطالعه گسترده پویش ژنوم برای شناسایی ژن ها و مسیرهای زیستی مرتبط با دوقلوزایی در گوسفند بلوچی [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 63-80]
ر
ریخت شناسی رودهاثر افزودن اسید بوتیریک، مولتی آنزیم و ترکیب آن ها به جیره بر عملکرد رشد، ریخت شناسی روده باریک و خاکستر استخوان tarsometatarsus و انگشتان پا در جوجه های گوشتی [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 25-37]
رویاثر افزودن سطوح مختلف سولفات، کیلات و نانو روی به جیره بر عملکرد، ذخیره روی در بافتها و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 39-49]
رویاثر منابع آلی، غیرآلی و هیدروکسی منگنز، روی و مس بر عملکرد مرغهای تخمگذار مسن [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 65-77]
روی آلی و معدنیاثر روی آلی و معدنی و اسید بوتیریک بر عملکرد و صفات کیفی پوسته تخممرغ در دورههای مختلف پرورش [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 35-51]
روش کیسه های نایلونیاثر افزودن ترکیبی از اسانس های گیاهی به سیلاژ یونجه همراه با سطوح مختلف تفاله سیب بر تجزیه پذیری به روش کیسه های نایلونی [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 61-72]
رومینوبافرساخت مکمل رومینوبافر از ترکیب بافرهای رایج و گیاهان دارویی جهت پیشگیری از اسیدوز با استفاده از جیره پر کنسانتره در شرایط برونتنی [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 81-91]
ژ
ژژنوماثر افزودن عصاره پوست انار بر صفات عملکردی، شاخص های خونی، ریخت شناسی روده باریک و ماندگاری گوشت جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره حاوی روغن کلزا [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 13-24]
ژن های IgL و IFNɣشناسایی چندشکلی های تک نوکلئوتیدی در جایگاههای ژنی IgL و IFNɣ در برخی از مرغهای بومی [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 67-76]
س
سامانه استنتاج عصبی فازی تطبیقیمدلسازی انرژی ستانده در واحدهای پرورش گاو شیری و گاو پرواری با استفاده از روشهای شبکه عصبی مصنوعی و انفیس (مطالعه موردی: استان مازندران، ایران) [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 17-28]
سطح عنصر معدنیاثر مصرف کمپلکسهای آلی منگنز، روی و مس (پیوند شده با گلایسین- یا متیونین-) به جای شکلهای سولفاته (برابر یا دو برابر توصیه NRC) بر سلامت، باروری و متابولیتهای خون گاو شیری و گوساله [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 1-15]
سیلاژ یونجهاثر افزودن ترکیبی از اسانس های گیاهی به سیلاژ یونجه همراه با سطوح مختلف تفاله سیب بر تجزیه پذیری به روش کیسه های نایلونی [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 61-72]
سلنیوماثر افزودن ویتامین E و سلنیوم به جیره پایه بر عملکرد، کیفیت اسپرم و برخی فراسنجه های خونی در بلدرچین ژاپنی [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 77-88]
سلنیوم آلی و معدنیاثر منابع مختلف سلنیوم جیره غذایی و دمای نگهداری بر افزایش ماندگاری تخم بلدرچین ژاپنی [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 23-33]
سندروم آسیتبررسی بیان ژن و شبکه های ژنی مرتبط با آپوپتوزیس در مرغان حساس و مقاوم به آسیت والدین جوجه گوشتی آرین با استفاده از RNA-seq [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 53-66]
سویای پرچربیاثر جایگزینی سطوح مختلف سویای پرچربی با کنجاله سویا بر خصوصیات لاشه، اکسیداسیون چربی و کیفیت گوشت برههای پرواری زل [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 19-28]
ش
شاخص اسیدزاییساخت مکمل رومینوبافر از ترکیب بافرهای رایج و گیاهان دارویی جهت پیشگیری از اسیدوز با استفاده از جیره پر کنسانتره در شرایط برونتنی [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 81-91]
شبکه عصبی مصنوعیمدلسازی انرژی ستانده در واحدهای پرورش گاو شیری و گاو پرواری با استفاده از روشهای شبکه عصبی مصنوعی و انفیس (مطالعه موردی: استان مازندران، ایران) [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 17-28]
ص
صفات کیفی پوستهاثر روی آلی و معدنی و اسید بوتیریک بر عملکرد و صفات کیفی پوسته تخممرغ در دورههای مختلف پرورش [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 35-51]
صفات وزنپویش ژنومی کروموزوم ۵ بلدرچین ژاپنی جهت شناسایی QTLهای صفات رشد [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 87-95]
ض
ضریب تبدیل غذاییبررسی عملکرد، کیفیت و کمیت گوشت، تخم تولیدی و باروری در برخی سویه های بلدرچین ژاپنی [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 89-101]
ضریب تفکیکپذیریاثر سطوح مختلف اسانس رازیانه بر فراسنجههای تولید گاز و جمعیت پروتوزوآی شکمبه بز در شرایط برون تنی [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 41-51]
ع
عصاره پوست اناراثر افزودن عصاره پوست انار بر صفات عملکردی، شاخص های خونی، ریخت شناسی روده باریک و ماندگاری گوشت جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره حاوی روغن کلزا [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 13-24]
علوفهاثر سیلاژ ذرت و زمان استفاده آن در خوراک آغازین بر عملکرد رشد و فراسنجههای شکمبهای در گوسالههای شیرخوار هلشتاین [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 29-38]
عملکرداثر افزودن ویتامین E و سلنیوم به جیره پایه بر عملکرد، کیفیت اسپرم و برخی فراسنجه های خونی در بلدرچین ژاپنی [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 77-88]
عملکرداثر روی آلی و معدنی و اسید بوتیریک بر عملکرد و صفات کیفی پوسته تخممرغ در دورههای مختلف پرورش [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 35-51]
عملکرداثر منابع آلی، غیرآلی و هیدروکسی منگنز، روی و مس بر عملکرد مرغهای تخمگذار مسن [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 65-77]
عملکرداثر سیلاژ ذرت و زمان استفاده آن در خوراک آغازین بر عملکرد رشد و فراسنجههای شکمبهای در گوسالههای شیرخوار هلشتاین [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 29-38]
عملکرداثر سطوح مختلف کروم آلی بر عملکرد و خصوصیات کیفی تخممرغ مرغهای تخمگذار پرورش یافته در شرایط متراکم [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 51-63]
عملکرداثر مکمل غنی از نوکلئوتید بر عملکرد رشد و پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 1-11]
عملکرد رشداثر آنزیمهای فیتاز نوترکیب باکتریایی و قارچی به همراه نمونه تجاری بر عملکرد، غلظت کلسیم و فسفر استخوان و سرم خون در جوجههای گوشتی [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 79-90]
غ
غلظت کلسیم و فسفراثر آنزیمهای فیتاز نوترکیب باکتریایی و قارچی به همراه نمونه تجاری بر عملکرد، غلظت کلسیم و فسفر استخوان و سرم خون در جوجههای گوشتی [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 79-90]
ف
فراسنجه های خونیاثر افزودن ویتامین E و سلنیوم به جیره پایه بر عملکرد، کیفیت اسپرم و برخی فراسنجه های خونی در بلدرچین ژاپنی [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 77-88]
فراسنجههای شکمبهایاثر سیلاژ ذرت و زمان استفاده آن در خوراک آغازین بر عملکرد رشد و فراسنجههای شکمبهای در گوسالههای شیرخوار هلشتاین [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 29-38]
ق
قابلیت هضم برونتنیاثر تغذیه مکمل گیاه کاکوتی به برههای پرواری بر فعالیت قارچها و باکتریهای شکمبه در هضم و تخمیر سرشاخه نیشکر [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 29-39]
کارآیی انرژیتحلیل مصرف انرژی واحدهای پرورش مرغ تخمگذار در ایران [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 53-61]
کروم متیونیناثر سطوح مختلف کروم آلی بر عملکرد و خصوصیات کیفی تخممرغ مرغهای تخمگذار پرورش یافته در شرایط متراکم [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 51-63]
کیفیت تخماثر منابع مختلف سلنیوم جیره غذایی و دمای نگهداری بر افزایش ماندگاری تخم بلدرچین ژاپنی [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 23-33]
کیفیت گوشتاثر جایگزینی سطوح مختلف سویای پرچربی با کنجاله سویا بر خصوصیات لاشه، اکسیداسیون چربی و کیفیت گوشت برههای پرواری زل [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 19-28]
کیفیت گوشتاثر افزودن سطوح مختلف سولفات، کیلات و نانو روی به جیره بر عملکرد، ذخیره روی در بافتها و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 39-49]
کیلاتاثر افزودن سطوح مختلف سولفات، کیلات و نانو روی به جیره بر عملکرد، ذخیره روی در بافتها و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 39-49]
کلسترولاثر افزودن عصاره پوست انار بر صفات عملکردی، شاخص های خونی، ریخت شناسی روده باریک و ماندگاری گوشت جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره حاوی روغن کلزا [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 13-24]
گ
گیاه داروییساخت مکمل رومینوبافر از ترکیب بافرهای رایج و گیاهان دارویی جهت پیشگیری از اسیدوز با استفاده از جیره پر کنسانتره در شرایط برونتنی [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 81-91]
گاواثر مصرف کمپلکسهای آلی منگنز، روی و مس (پیوند شده با گلایسین- یا متیونین-) به جای شکلهای سولفاته (برابر یا دو برابر توصیه NRC) بر سلامت، باروری و متابولیتهای خون گاو شیری و گوساله [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 1-15]
گاو شیریمدلسازی انرژی ستانده در واحدهای پرورش گاو شیری و گاو پرواری با استفاده از روشهای شبکه عصبی مصنوعی و انفیس (مطالعه موردی: استان مازندران، ایران) [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 17-28]
گاو هلشتاینتجزیه و تحلیل مولکولی و بیوانفورماتیکی ناحیه تنظیمی بالادستی ژن های لپتین و SIGLEC5 در ارتباط با صفات تولیدی و تولیدمثلی در گاوهای هلشتاین [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 73-85]
گلوکاگوناثر متقابل تزریق انسولین و القای ورم پستان با لیپوپلیساکارید بر سوخت و ساز گلوکز و ترشح هورمون گلوکاگون در گاوهای شیری [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 93-103]
گلوکزاثر متقابل تزریق انسولین و القای ورم پستان با لیپوپلیساکارید بر سوخت و ساز گلوکز و ترشح هورمون گلوکاگون در گاوهای شیری [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 93-103]
گوارشپذیریبررسی ترکیب شیمیایی و اثر سطوح مختلف بوته کامل خیار بر کینتیک تخمیر شکمبه و گوارشپذیری مواد مغذی در شرایط آزمایشگاهی [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 51-60]
گوانیدینواستیک اسیداثر افزودن مکمل جیره ای گوانیدینو استیک اسید و ال- آرژنین بر عملکرد، فراسنجه های خونی و خصوصیات لاشه بلدرچین ژاپنی [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 1-10]
گوسالههای هلشتایناثر سیلاژ ذرت و زمان استفاده آن در خوراک آغازین بر عملکرد رشد و فراسنجههای شکمبهای در گوسالههای شیرخوار هلشتاین [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 29-38]
گوسفنداثر منابع پروتئین غیر قابل تجزیه شکمبه ای بر کمیت و کیفیت آغوز و فراسنجه های خونی میش های آبستن لری- بختیاری [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 39-50]
گوسفندبررسی تنوع ژنتیکی ژن پروتئین پرایون در گوسفندان نژاد مهربان و رومانف [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 9-18]
گوسفند بلوچیتجزیه و تحلیل غنی سازی مجموعه های ژنی با استفاده از مطالعه گسترده پویش ژنوم برای شناسایی ژن ها و مسیرهای زیستی مرتبط با دوقلوزایی در گوسفند بلوچی [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 63-80]
ل
لپتینتجزیه و تحلیل مولکولی و بیوانفورماتیکی ناحیه تنظیمی بالادستی ژن های لپتین و SIGLEC5 در ارتباط با صفات تولیدی و تولیدمثلی در گاوهای هلشتاین [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 73-85]
لیپوپلیساکاریداثر متقابل تزریق انسولین و القای ورم پستان با لیپوپلیساکارید بر سوخت و ساز گلوکز و ترشح هورمون گلوکاگون در گاوهای شیری [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 93-103]
م
مالون دی آلدئیداثر افزودن عصاره پوست انار بر صفات عملکردی، شاخص های خونی، ریخت شناسی روده باریک و ماندگاری گوشت جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره حاوی روغن کلزا [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 13-24]
ماندگاریاثر منابع مختلف سلنیوم جیره غذایی و دمای نگهداری بر افزایش ماندگاری تخم بلدرچین ژاپنی [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 23-33]
متابولیت های خونیاثر افزودن مکمل جیره ای گوانیدینو استیک اسید و ال- آرژنین بر عملکرد، فراسنجه های خونی و خصوصیات لاشه بلدرچین ژاپنی [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 1-10]
متاناثر سطوح مختلف اسانس رازیانه بر فراسنجههای تولید گاز و جمعیت پروتوزوآی شکمبه بز در شرایط برون تنی [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 41-51]
مدل سازیمدلسازی انرژی ستانده در واحدهای پرورش گاو شیری و گاو پرواری با استفاده از روشهای شبکه عصبی مصنوعی و انفیس (مطالعه موردی: استان مازندران، ایران) [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 17-28]
مرغ آرینبررسی بیان ژن و شبکه های ژنی مرتبط با آپوپتوزیس در مرغان حساس و مقاوم به آسیت والدین جوجه گوشتی آرین با استفاده از RNA-seq [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 53-66]
مرغ بومیشناسایی چندشکلی های تک نوکلئوتیدی در جایگاههای ژنی IgL و IFNɣ در برخی از مرغهای بومی [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 67-76]
مرغ تخم گذارتحلیل مصرف انرژی واحدهای پرورش مرغ تخمگذار در ایران [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 53-61]
مرغ تخمگذاراثر روی آلی و معدنی و اسید بوتیریک بر عملکرد و صفات کیفی پوسته تخممرغ در دورههای مختلف پرورش [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 35-51]
مرغ تخمگذاراثر منابع آلی، غیرآلی و هیدروکسی منگنز، روی و مس بر عملکرد مرغهای تخمگذار مسن [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 65-77]
مرغ تخمگذاراثر سطوح مختلف کروم آلی بر عملکرد و خصوصیات کیفی تخممرغ مرغهای تخمگذار پرورش یافته در شرایط متراکم [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 51-63]
مساثر منابع آلی، غیرآلی و هیدروکسی منگنز، روی و مس بر عملکرد مرغهای تخمگذار مسن [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 65-77]
مقاومت ژنتیکیبررسی تنوع ژنتیکی ژن پروتئین پرایون در گوسفندان نژاد مهربان و رومانف [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 9-18]
مکملهای آلی منگنز-روی-مساثر مصرف کمپلکسهای آلی منگنز، روی و مس (پیوند شده با گلایسین- یا متیونین-) به جای شکلهای سولفاته (برابر یا دو برابر توصیه NRC) بر سلامت، باروری و متابولیتهای خون گاو شیری و گوساله [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 1-15]
منگنزاثر منابع آلی، غیرآلی و هیدروکسی منگنز، روی و مس بر عملکرد مرغهای تخمگذار مسن [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 65-77]
مولتی آنزیماثر افزودن اسید بوتیریک، مولتی آنزیم و ترکیب آن ها به جیره بر عملکرد رشد، ریخت شناسی روده باریک و خاکستر استخوان tarsometatarsus و انگشتان پا در جوجه های گوشتی [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 25-37]
ن
نانواثر افزودن سطوح مختلف سولفات، کیلات و نانو روی به جیره بر عملکرد، ذخیره روی در بافتها و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی [دوره 8، شماره 4، 1398، صفحه 39-49]
نیتروژن آمونیاکیاثر سطوح مختلف اسانس رازیانه بر فراسنجههای تولید گاز و جمعیت پروتوزوآی شکمبه بز در شرایط برون تنی [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 41-51]
نوکلئوتیداثر مکمل غنی از نوکلئوتید بر عملکرد رشد و پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی [دوره 8، شماره 3، 1398، صفحه 1-11]
و
واحد هاوبررسی عملکرد، کیفیت و کمیت گوشت، تخم تولیدی و باروری در برخی سویه های بلدرچین ژاپنی [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 89-101]
ویتامین D3بررسی تأثیر سطوح مختلف ویتامین D3 جیره بر فراسنجههای تولیدمثلی در بلدرچین ژاپنی [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 11-21]
ویتامین Eاثر افزودن ویتامین E و سلنیوم به جیره پایه بر عملکرد، کیفیت اسپرم و برخی فراسنجه های خونی در بلدرچین ژاپنی [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 77-88]
ویتامین Eاثر منابع مختلف سلنیوم جیره غذایی و دمای نگهداری بر افزایش ماندگاری تخم بلدرچین ژاپنی [دوره 8، شماره 2، 1398، صفحه 23-33]
وزن تخمبررسی عملکرد، کیفیت و کمیت گوشت، تخم تولیدی و باروری در برخی سویه های بلدرچین ژاپنی [دوره 8، شماره 1، 1398، صفحه 89-101]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد