آمونیاکاثر تیمول به دو شکل آزاد و آهسته رهش بر ویژگی های تخمیر شکمبه و متابولیت های پلاسما در گوسفند [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 75-88]
آنتی بیوتیکاثر سطوح آنتی بیوتیک های مختلف روی کیفیت اسپرم قوچ در طول ذخیره سازی در 5 درجه سانتی گراد [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 61-68]
آنتی بیوتیکمقایسه اثر مخمر نانوایی با اسیدهای آلی و آنتی بیوتیک آویلامایسین بر صفات تولیدی و قابلیت هضم موادمغذی در جوجههای گوشتی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 63-72]
ا
اسپرماثر سطوح آنتی بیوتیک های مختلف روی کیفیت اسپرم قوچ در طول ذخیره سازی در 5 درجه سانتی گراد [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 61-68]
اسپرم پوششدار شدهبررسی کیفیت اسپرم پوشش دار شده قوچ بعد از 72 ساعت ذخیره سازی در 4 درجه سانتیگراد و افزودن مایع منی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 1-9]
استان البرزتعیین سهم نسبی عوامل موثر بر تولید عسل کلنی های زنبورعسل استان البرز [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 89-98]
استان فارسبررسی میزان شیوع فصلی مایت واروا در زنبورستانهای استان فارس در سال 1391 [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 11-20]
اسیدآلیمقایسه اثر مخمر نانوایی با اسیدهای آلی و آنتی بیوتیک آویلامایسین بر صفات تولیدی و قابلیت هضم موادمغذی در جوجههای گوشتی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 63-72]
اسیدآمینه قابل هضماثر نوع فرمولاسیون و سطوح مختلف پروتئین خوراک بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجههای گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 23-37]
اسیدآمینه کلاثر نوع فرمولاسیون و سطوح مختلف پروتئین خوراک بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجههای گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 23-37]
اسیدهای آلیاثر مکمل اسیدهای آلی بر برخی خصوصیات دستگاه گوارش و مورفولوژی روده باریک جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 1-10]
بوقلمونهای گوشتیاثر مقادیر مختلف تفاله خشک لیموترش (Citrus aurantifulia) بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجههای خونی بوقلمونهای گوشتی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 9-17]
پ
پارامترهای خونیاثر پونه کوهی، شوید و الیگوساکارید مانان بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجههای خونی و بیوشیمیایی سرم جوجههای گوشتی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 39-50]
پاسخ ایمنیاثر عصاره ی کاسنی و اولتیمیت اسید بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 11-20]
پریبیوتیکاثر پونه کوهی، شوید و الیگوساکارید مانان بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجههای خونی و بیوشیمیایی سرم جوجههای گوشتی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 39-50]
پروتئین میکروبیاثر تیمول به دو شکل آزاد و آهسته رهش بر ویژگی های تخمیر شکمبه و متابولیت های پلاسما در گوسفند [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 75-88]
پوشش دارکردناثر افزودن زرده تخم مرغ به رقیق کننده شیر پس چرخ و شوک سرما بر ذخیره سازی اسپرم پوشش دارشده قوچ تالشی به صورت مایع در سرما [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 99-108]
پونه کوهیاثر پونه کوهی، شوید و الیگوساکارید مانان بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجههای خونی و بیوشیمیایی سرم جوجههای گوشتی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 39-50]
ت
تابع هدف انتخاباستفاده از توابع مختلف هدف انتخاب در برنامه آزمون نتاج گاوهای هلشتاین ایران [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 1-7]
تخم مرغتاثیر سطوح مختلف جو جوانهزده بر عملکرد مرغهای تخمگذار و خصوصیات کیفی تخم مرغ در شرایط انبارداری مختلف [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 43-52]
ترکیب لاشهاثر جایگزینی روغن سویا با روغن کتان در زمان های مختلف بر عملکرد، ترکیب لاشه و غنی شدن گوشت سینه و ران جوجه های گوشتی با اسیدهای چرب امگا-3 [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 21-31]
تغذیه جنینیاثرات استفاده از نانو ذرات آهن و متیونین مایع (اَلیمت) در تغذیه جنینی و جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 57-71]
تفاله دانه اناراثر سطوح مختلف تفاله دانه انار بر صفات عملکردی و برخی فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 29-38]
تفاله لیموترشاثر مقادیر مختلف تفاله خشک لیموترش (Citrus aurantifulia) بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجههای خونی بوقلمونهای گوشتی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 9-17]
تیمولاثر تیمول به دو شکل آزاد و آهسته رهش بر ویژگی های تخمیر شکمبه و متابولیت های پلاسما در گوسفند [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 75-88]
تنش گرماییاثر مقادیر مختلف کلریدپتاسیم و کلریدآمونیوم صنعتی بر عملکرد و برخی از فراسنجههای خونی و ایمنی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 51-60]
ج
جوجه گوشتیاثر مکمل اسیدهای آلی بر برخی خصوصیات دستگاه گوارش و مورفولوژی روده باریک جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 1-10]
جوجه گوشتیبررسی ارتباط بین عوامل تأثیرگذار بر عملکرد جوجههای گوشتی پرورش یافته در دو ناحیه مختلف جغرافیایی ایران [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 1-9]
جوجه گوشتیبررسی اثر مقادیر مختلف بذر خارمریم بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 11-21]
جوجه گوشتیاثر سبوس برنج خام و اتوکلاو شده بر عملکرد تولیدی، عملکرد اقتصادی و شاخص تولید جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 39-47]
جوجه گوشتیاثر سطوح مختلف تفاله دانه انار بر صفات عملکردی و برخی فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 29-38]
جوجه های گوشتیاثر عصاره ی کاسنی و اولتیمیت اسید بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 11-20]
جوجه های گوشتیاثر جایگزینی روغن سویا با روغن کتان در زمان های مختلف بر عملکرد، ترکیب لاشه و غنی شدن گوشت سینه و ران جوجه های گوشتی با اسیدهای چرب امگا-3 [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 21-31]
جوجه های گوشتیمقایسه اثر مخمر نانوایی با اسیدهای آلی و آنتی بیوتیک آویلامایسین بر صفات تولیدی و قابلیت هضم موادمغذی در جوجههای گوشتی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 63-72]
جوجههای گوشتیاثرات استفاده از نانو ذرات آهن و متیونین مایع (اَلیمت) در تغذیه جنینی و جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 57-71]
جوجههای گوشتیاثر پونه کوهی، شوید و الیگوساکارید مانان بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجههای خونی و بیوشیمیایی سرم جوجههای گوشتی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 39-50]
جوجههای گوشتیاثر مقادیر مختلف کلریدپتاسیم و کلریدآمونیوم صنعتی بر عملکرد و برخی از فراسنجههای خونی و ایمنی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 51-60]
جو جوانهزدهتاثیر سطوح مختلف جو جوانهزده بر عملکرد مرغهای تخمگذار و خصوصیات کیفی تخم مرغ در شرایط انبارداری مختلف [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 43-52]
چ
چند شکلیبررسی ارتباط چند شکلی ژن لپتین با صفات رشد و تاثیر آن بر ارزشهای اصلاحی در گوسفندان نژاد مغانی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 21-30]
خ
خارمریمبررسی اثر مقادیر مختلف بذر خارمریم بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 11-21]
خصوصیات دستگاه گوارشاثر مکمل اسیدهای آلی بر برخی خصوصیات دستگاه گوارش و مورفولوژی روده باریک جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 1-10]
د
دانه رازیانهبررسی اثرات دانه رازیانه بر عملکرد تخمگذاری و صفات کیفی تخم در بلدرچین ژاپنی [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 33-43]
ذ
ذخیره سازیاثر سطوح آنتی بیوتیک های مختلف روی کیفیت اسپرم قوچ در طول ذخیره سازی در 5 درجه سانتی گراد [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 61-68]
ر
رقیق کننده شیر پس چرخاثر افزودن زرده تخم مرغ به رقیق کننده شیر پس چرخ و شوک سرما بر ذخیره سازی اسپرم پوشش دارشده قوچ تالشی به صورت مایع در سرما [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 99-108]
روغن کتاناثر جایگزینی روغن سویا با روغن کتان در زمان های مختلف بر عملکرد، ترکیب لاشه و غنی شدن گوشت سینه و ران جوجه های گوشتی با اسیدهای چرب امگا-3 [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 21-31]
ز
زرده تخم مرغاثر افزودن زرده تخم مرغ به رقیق کننده شیر پس چرخ و شوک سرما بر ذخیره سازی اسپرم پوشش دارشده قوچ تالشی به صورت مایع در سرما [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 99-108]
زنبورداریتعیین سهم نسبی عوامل موثر بر تولید عسل کلنی های زنبورعسل استان البرز [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 89-98]
زنبور عسلبررسی میزان شیوع فصلی مایت واروا در زنبورستانهای استان فارس در سال 1391 [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 11-20]
ژ
ژن لپتینبررسی ارتباط چند شکلی ژن لپتین با صفات رشد و تاثیر آن بر ارزشهای اصلاحی در گوسفندان نژاد مغانی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 21-30]
س
ساکارومایسس سرویزیهمقایسه اثر مخمر نانوایی با اسیدهای آلی و آنتی بیوتیک آویلامایسین بر صفات تولیدی و قابلیت هضم موادمغذی در جوجههای گوشتی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 63-72]
سانتریفیوژبررسی کیفیت اسپرم پوشش دار شده قوچ بعد از 72 ساعت ذخیره سازی در 4 درجه سانتیگراد و افزودن مایع منی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 1-9]
سبوس برنجاثر سبوس برنج خام و اتوکلاو شده بر عملکرد تولیدی، عملکرد اقتصادی و شاخص تولید جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 39-47]
سطوح پروتئیناثر نوع فرمولاسیون و سطوح مختلف پروتئین خوراک بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجههای گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 23-37]
سهم نسبیتعیین سهم نسبی عوامل موثر بر تولید عسل کلنی های زنبورعسل استان البرز [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 89-98]
سویه های تجاریبررسی ارتباط بین عوامل تأثیرگذار بر عملکرد جوجههای گوشتی پرورش یافته در دو ناحیه مختلف جغرافیایی ایران [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 1-9]
ش
شاخص تولید اروپاییاثر سبوس برنج خام و اتوکلاو شده بر عملکرد تولیدی، عملکرد اقتصادی و شاخص تولید جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 39-47]
شبیه سازی قطعیعوامل موثر بر نتایج انتخاب دو مرحله ای در طرح اصلاح نژادی هسته باز [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 49-62]
شرایط انبارداریتاثیر سطوح مختلف جو جوانهزده بر عملکرد مرغهای تخمگذار و خصوصیات کیفی تخم مرغ در شرایط انبارداری مختلف [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 43-52]
شویداثر پونه کوهی، شوید و الیگوساکارید مانان بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجههای خونی و بیوشیمیایی سرم جوجههای گوشتی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 39-50]
شیوعبررسی میزان شیوع فصلی مایت واروا در زنبورستانهای استان فارس در سال 1391 [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 11-20]
شوک سرمااثر افزودن زرده تخم مرغ به رقیق کننده شیر پس چرخ و شوک سرما بر ذخیره سازی اسپرم پوشش دارشده قوچ تالشی به صورت مایع در سرما [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 99-108]
ص
صفات تولیدیاستفاده از توابع مختلف هدف انتخاب در برنامه آزمون نتاج گاوهای هلشتاین ایران [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 1-7]
صفات رشدآنالیز ژنتیکی صفات وزن بدن در گوسفندان بومی استان گیلان [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 63-73]
صفات رشدبررسی ارتباط چند شکلی ژن لپتین با صفات رشد و تاثیر آن بر ارزشهای اصلاحی در گوسفندان نژاد مغانی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 21-30]
صفات عملکردیاثر سطوح مختلف تفاله دانه انار بر صفات عملکردی و برخی فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 29-38]
صفات کیفیبررسی اثرات دانه رازیانه بر عملکرد تخمگذاری و صفات کیفی تخم در بلدرچین ژاپنی [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 33-43]
صفات کیفی تخممرغاثرات سطوح مختلف میوه نسترن کوهی (Rosa canina L.) بر عملکرد، صفات کیفی تخممرغ، فراسنجههای بیوشیمیایی و سلولهای ایمنی خون در مرغهای تخمگذار [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 53-62]
صفات لاشهاثر مقادیر مختلف تفاله خشک لیموترش (Citrus aurantifulia) بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجههای خونی بوقلمونهای گوشتی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 9-17]
ط
طرح هسته بازعوامل موثر بر نتایج انتخاب دو مرحله ای در طرح اصلاح نژادی هسته باز [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 49-62]
طول عمراستفاده از توابع مختلف هدف انتخاب در برنامه آزمون نتاج گاوهای هلشتاین ایران [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 1-7]
ع
عصاره ی کاسنیاثر عصاره ی کاسنی و اولتیمیت اسید بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 11-20]
عملکردبررسی ارتباط بین عوامل تأثیرگذار بر عملکرد جوجههای گوشتی پرورش یافته در دو ناحیه مختلف جغرافیایی ایران [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 1-9]
عملکردبررسی اثر مقادیر مختلف بذر خارمریم بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 11-21]
عملکرداثر سبوس برنج خام و اتوکلاو شده بر عملکرد تولیدی، عملکرد اقتصادی و شاخص تولید جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 39-47]
عملکرداثر عصاره ی کاسنی و اولتیمیت اسید بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 11-20]
عملکرداثر جایگزینی روغن سویا با روغن کتان در زمان های مختلف بر عملکرد، ترکیب لاشه و غنی شدن گوشت سینه و ران جوجه های گوشتی با اسیدهای چرب امگا-3 [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 21-31]
عملکردبررسی اثرات دانه رازیانه بر عملکرد تخمگذاری و صفات کیفی تخم در بلدرچین ژاپنی [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 33-43]
عملکرداثرات استفاده از نانو ذرات آهن و متیونین مایع (اَلیمت) در تغذیه جنینی و جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 57-71]
عملکرداثر مقادیر مختلف تفاله خشک لیموترش (Citrus aurantifulia) بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجههای خونی بوقلمونهای گوشتی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 9-17]
عملکرداثر پونه کوهی، شوید و الیگوساکارید مانان بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجههای خونی و بیوشیمیایی سرم جوجههای گوشتی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 39-50]
عملکردتاثیر سطوح مختلف جو جوانهزده بر عملکرد مرغهای تخمگذار و خصوصیات کیفی تخم مرغ در شرایط انبارداری مختلف [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 43-52]
عملکرداثرات سطوح مختلف میوه نسترن کوهی (Rosa canina L.) بر عملکرد، صفات کیفی تخممرغ، فراسنجههای بیوشیمیایی و سلولهای ایمنی خون در مرغهای تخمگذار [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 53-62]
عوامل تولیدتعیین سهم نسبی عوامل موثر بر تولید عسل کلنی های زنبورعسل استان البرز [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 89-98]
غ
غنی سازی گوشتاثر جایگزینی روغن سویا با روغن کتان در زمان های مختلف بر عملکرد، ترکیب لاشه و غنی شدن گوشت سینه و ران جوجه های گوشتی با اسیدهای چرب امگا-3 [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 21-31]
ف
فراسنجه های خونیبررسی اثر مقادیر مختلف بذر خارمریم بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 11-21]
فراسنجههای خونیاثر مقادیر مختلف تفاله خشک لیموترش (Citrus aurantifulia) بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجههای خونی بوقلمونهای گوشتی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 9-17]
فراسنجههای خونیاثر سطوح مختلف تفاله دانه انار بر صفات عملکردی و برخی فراسنجههای خونی جوجههای گوشتی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 29-38]
فرآوریاثر سبوس برنج خام و اتوکلاو شده بر عملکرد تولیدی، عملکرد اقتصادی و شاخص تولید جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 39-47]
فرمولاسیون خوراکاثر نوع فرمولاسیون و سطوح مختلف پروتئین خوراک بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجههای گوشتی [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 23-37]
ق
قابلیت هضم مواد مغذیمقایسه اثر مخمر نانوایی با اسیدهای آلی و آنتی بیوتیک آویلامایسین بر صفات تولیدی و قابلیت هضم موادمغذی در جوجههای گوشتی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 63-72]
قوچاثر سطوح آنتی بیوتیک های مختلف روی کیفیت اسپرم قوچ در طول ذخیره سازی در 5 درجه سانتی گراد [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 61-68]
قوچ تالشیاثر افزودن زرده تخم مرغ به رقیق کننده شیر پس چرخ و شوک سرما بر ذخیره سازی اسپرم پوشش دارشده قوچ تالشی به صورت مایع در سرما [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 99-108]
قوچ تالشیبررسی کیفیت اسپرم پوشش دار شده قوچ بعد از 72 ساعت ذخیره سازی در 4 درجه سانتیگراد و افزودن مایع منی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 1-9]
ک
کیفیت تخم مرغاثر مقادیر مختلف ویناس بر عملکرد تولیدی و صفات کیفی تخممرغ مرغهای تخمگذار تجارتی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 19-27]
کیفیت تخم مرغتاثیر سطوح مختلف جو جوانهزده بر عملکرد مرغهای تخمگذار و خصوصیات کیفی تخم مرغ در شرایط انبارداری مختلف [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 43-52]
کلریدآمونیوماثر مقادیر مختلف کلریدپتاسیم و کلریدآمونیوم صنعتی بر عملکرد و برخی از فراسنجههای خونی و ایمنی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 51-60]
کلریدپتاسیماثر مقادیر مختلف کلریدپتاسیم و کلریدآمونیوم صنعتی بر عملکرد و برخی از فراسنجههای خونی و ایمنی جوجههای گوشتی تحت تنش گرمایی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 51-60]
گ
گلوکزاثر تیمول به دو شکل آزاد و آهسته رهش بر ویژگی های تخمیر شکمبه و متابولیت های پلاسما در گوسفند [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 75-88]
گوسفند بومی گیلانآنالیز ژنتیکی صفات وزن بدن در گوسفندان بومی استان گیلان [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 63-73]
گوسفند لری بختیاریعوامل موثر بر نتایج انتخاب دو مرحله ای در طرح اصلاح نژادی هسته باز [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 49-62]
م
مایتبررسی میزان شیوع فصلی مایت واروا در زنبورستانهای استان فارس در سال 1391 [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 11-20]
مایع منیبررسی کیفیت اسپرم پوشش دار شده قوچ بعد از 72 ساعت ذخیره سازی در 4 درجه سانتیگراد و افزودن مایع منی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 1-9]
متابولیت های خونیتأثیر سطوح مختلف بذر خرفه بر فراسنجه های خونی، مینرال های پلاسما، آنزیم های کبدی و برخی خصوصیات تخم مرغ در مرغان تخم گذار [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 45-55]
متیونین مایعاثرات استفاده از نانو ذرات آهن و متیونین مایع (اَلیمت) در تغذیه جنینی و جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 57-71]
مرغان تخم گذارتأثیر سطوح مختلف بذر خرفه بر فراسنجه های خونی، مینرال های پلاسما، آنزیم های کبدی و برخی خصوصیات تخم مرغ در مرغان تخم گذار [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 45-55]
مرغ تخمگذاراثر مقادیر مختلف ویناس بر عملکرد تولیدی و صفات کیفی تخممرغ مرغهای تخمگذار تجارتی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 19-27]
مرغهای تخمگذاراثرات سطوح مختلف میوه نسترن کوهی (Rosa canina L.) بر عملکرد، صفات کیفی تخممرغ، فراسنجههای بیوشیمیایی و سلولهای ایمنی خون در مرغهای تخمگذار [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 53-62]
منطقه پرورشبررسی ارتباط بین عوامل تأثیرگذار بر عملکرد جوجههای گوشتی پرورش یافته در دو ناحیه مختلف جغرافیایی ایران [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 1-9]
مورفولوژی روده باریکاثر مکمل اسیدهای آلی بر برخی خصوصیات دستگاه گوارش و مورفولوژی روده باریک جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 1-10]
ن
نانوذرات آهناثرات استفاده از نانو ذرات آهن و متیونین مایع (اَلیمت) در تغذیه جنینی و جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 57-71]
نرخ چندقلوزاییمکان یابی QTL کنترل کننده چندقلوزایی در کروموزوم 1 بز مرخز با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 73-81]
نسترن کوهیاثرات سطوح مختلف میوه نسترن کوهی (Rosa canina L.) بر عملکرد، صفات کیفی تخممرغ، فراسنجههای بیوشیمیایی و سلولهای ایمنی خون در مرغهای تخمگذار [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 53-62]
نشانگرهای ریزماهوارهمکان یابی QTL کنترل کننده چندقلوزایی در کروموزوم 1 بز مرخز با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 73-81]
و
واحد هاواثر مقادیر مختلف ویناس بر عملکرد تولیدی و صفات کیفی تخممرغ مرغهای تخمگذار تجارتی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 19-27]
واروابررسی میزان شیوع فصلی مایت واروا در زنبورستانهای استان فارس در سال 1391 [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 11-20]
وراثت پذیریآنالیز ژنتیکی صفات وزن بدن در گوسفندان بومی استان گیلان [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 63-73]
ویناساثر مقادیر مختلف ویناس بر عملکرد تولیدی و صفات کیفی تخممرغ مرغهای تخمگذار تجارتی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 19-27]
ه
همبستگی ژنتیکیآنالیز ژنتیکی صفات وزن بدن در گوسفندان بومی استان گیلان [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 63-73]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد